”Барса” би ”Атлетико” и се класира на полуфинал

Отборът на "Барселона" се класира за 1/2-финалите на Копа дел Рей, след като победи "Атлетико Мадрид" с 3:2 в реванша на "Висенте Калдерон".

Обратно в новината

Коментари - ”Барса” би ”Атлетико” и се класира на полуфинал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При резултат 2:2 барЦилона поигра волейбол в наказателното си поле, но свирчото "слепок" гледаше гаджетата си по трибуните и докато мадричани му искаха обяснение за несвирената дузпа, наглите "джуджовци" се направиха на вятър и вкараха гол...!!! И вместо резултата да е 3:2 за Атлетико, той стана 2:3...!!! А след екшъна в тунела и червените картони мач вече нямаше...!!! Ето по тази причина джуджетата от барЦилона са мразени, а не че играят силен и красив футбол...!!!

Толкова груба игра от страна на Атлетико, просто да ги съжалиш. В същото време при всяко докосване симулираха. Апострофираха всяко решение на съдията. Очевидно някой ги учи на тези неща. Явно футбола вече не е онзи спорт,който ми доставяше удоволствие да наблюдавам.

Неймар визията не ми харесва просто и се пошегувах. Като футболист може да е добър. Иначе и Кристиано не ми е любимец, но евала, че дава много пари за благотворителност примерно. Атлетико може би са прегоряли този двубой. Трудно се играе срещу Барса. Cheers ;)

real madrid izbran za nai dobriq klub na 20 vek 2099 6te vidim koi

Минутата на гола определено е 9-та, но щом искате да е 11-та. Такива циганета като Неймар да си ритат плетената топка от чорапи по бразилските улици. Не мога да разбера кой го харесва тоя...

Цигане, цигане, ама го набута на два пъти насред Мадрид. То пък щото актьор от Белия балет всички много го харесват щото е много хубав. Но вместо златна топка да му бяха дали Оскар за актьорско майсторство !

по този начин,а именно с дузпа измислена,в първият мач,и с 11-9 играчи във мадрид!!!! барца продължава ,както я караше последните 5-6-7 години,,,,със съдии заклали милан,арсенал,порто,а реал и челси по 2-3 пъти...

Що гледаш в чуждата чиния, бе? Гледай си "Абу Даби Бернабеу". Скоро и мюезин ще ви пратят.

Нещо май се обърка - дузпата беше против Барса, а не за нея ! И последно - 5,6 или 7 години я карат така ? Защото едно 5:0 срещу Реал Мадрид още ми топли сърцето - там дузпи нямаше ... Какво друго ти остава освен безсилната злоба ...

"По този начин "дюшекчиите" отстраниха "Атлетико" с общ резултат 4:2".???? Излиза че са се самоотстранили

"По този начин "дюшекчиите" отстраниха "Реал" с общ резултат 4:2". Вие сериозно ли? Не чететели какво пишете? Или - чукча учился на писателя, нет на читателя?

но пък корeкцията е уникална...