Стана ясно кога ще се бият Кличко и Шанън Бригс

Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко ще се качи на ринга срещу американеца Шанън Бригс през септември, съобщава xsport.ua.

Обратно в новината

Коментари - Стана ясно кога ще се бият Кличко и Шанън Бригс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Кличко ако има 3 титли на различни федерации, трябва да се бие поне 3 пъти в годината за да защитава всяка от титлите. А ако има 4 титли, трябва да с е бие поне 4 пъти в годината. Какви са тия глупости- планирал да се бие 2 пъти в годината, при положение че държи 4 различни титли на федерации ??!! Това е все едно кличко да иска, босовия мач да бъде 3 или 4 рунда, вместо 12 рунда. Ако тоя Кличко, НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ да се бие по 3-4 пъти на година, или повече, просто трябва да се даде титлите и да се откаже от титлите , които не може да защитава. Това да не е някаква негова фирма, да решава кога да се бие ??!!! По- това се познават големите шампиони- който може, се бие по 4-5 пъти в годината, а който не може да издържи, си запазва само по 1 титла.

Logan

не съм бокс спец, ама да защитаваш веднъж годишно титлата си, си е блага работа

Е той има четири. Прави поне два мача на година. И аз не съм спец, но май трябва да почиват доста след мач. Чувал съм, че като попребият някой трябва няколко месеца да минат преди да се боксира пак. Не знам колко е вярно.

Logan

да, за нокаут съм чувал, че трябва 6 месеца да не се боксира..... ама си мисля, че поне 2 защити годишно е нормално

Значи Кличко няма проблем и по 6 мача на година да прави. Него никога не го бият :D