Фюри: Сигурен съм 1 млн. %, че ще бия и Кличко

Британският професионален боксьор в тежка категория Тайсън Фюри иска да се бие и с двамата световни шампиони.

Обратно в новината

Коментари - Фюри: Сигурен съм 1 млн. %, че ще бия и Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после: "Продължаваме напред!!!"

И Кубрат беше сигурен....

този си е типичен англииски идиот или просто казано британез *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"1% млн." -това е шега някаква или показно демонстрирана неграмотност?

да се чете $, не %...

1 млн. % не е 1% милион .

така си е, но 1 милион $... си е 1 милион $!!!

Абе ДИР-а, вие на училище ходили ли сте? Как на акъл ви дойде да напишете тази глупост " 1% млн." ? Дори зад окена неграмотността в България ме потриса!

Че каква новина е това той Фюри си го плямпа едно и също от 3-4 години даже сега малко е занижил шансовете защото по едно време бяха два милиона процента :).

Luna0102

И аз съм сигурна 1% че ще го бия. Другите 99% обаче ми казват да не опитвам.

Ше го бие на белот най-много....

Кличко има едно "малко" предимство - може да се зоби на воля за радост на масата идиоти по света и у нас.

По-кротко , брато, че тоя какви пестници има.......Още слушам Паганини нон стоп в ушите денем и нощем, два месеца след боя...

Това да не е детската градина. Учи се от Кобрата. Кажи, че федерацията е мафия, че Кличко е симулант, че са ти сложили гипс в ръкавиците, откажи пресконференцията преди мача, а по време на него застани в поза щъркел на един крак с неадекватен поглед и се пули на противника. Въобще и да го биеш, не си интересен. Требе малко с нашия смешник да потренираш, та да те научи на тарикатлъци.

егати а нема ли мераци за кОбрат нашия изяде боя и се отдаде на арена армеец и незнайни интервюта на незнайни медий

Ако му се усмихне щастието да се срещне с Кличко, сигурно и той ще "продължи напред"....

От френски: "pour cent", което дословно значи "на сто". И ние казваме едно на сто, десет на сто и т.н. Максималната стойност на този показател може да е 100, т.е. 100 процента. Този от много бой е увеличил процентите до 1 милион....

тапанар като повечето бокс... мени

когато процентите надминават сто, обикновено се казва "пъти повече" или "пъти по-малко", но и така не е грешно, чисто математически, разбирачи грамотни!

Е това е правопис, стилистика и като цяло познания по български език! Какво би трябвало да значи %1млн. Дир.БГ? Скоро да не започнете за пишете в стил: пи6ем 4есно, otrazqvame novini и восток rulz?! Отвратителна неграмотност!

поредния "убеден" мераклия, а после ще се оправдава или със съдията, или със ръкавиците или със стомашно разстроиство. не е първият, нито последият "сигурен" победител

още един мераклия да ''продължи напред''

Той и кобрата беше сигурен....

Процентите са до 100! нещо училището ти куца

Един въпрос към теб относно куцането: Ако днес цената на бензина е 1 лв., а от утре я вдигнат на 2,10 лв. колко ще е процентното й увеличение ?

ааа, ти цената на бензина не закачаи, че таксиметровите шофъори ще се нахвърлят да цъкат минуси...хахаха

100тица се използува вув формулата за определяне на проценца,а самият процент може да е много по-голям от100.продляваите да копирате уса и ще станете наи-грамотните говедав света или по- стхе си делите 1 и 2 място

a ти от кого копира, за да станеш най-най-най-неграмотното говедо на планетата?!? Да се беше постарал повече или поне да ти беше проверил някой поста, щом обвиняваш в неграмостност !!

ти ходил ли си ваобсчте на училисчте?????знаесч ли какво е това математика та тврсисч че прозентите са до 100!! или ти по големи числа не познавасч???идиот неграмотен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в банковото дело често се използава 500% печалба което си е 5 пати.ако си купил акции за 5 лв и после са скочили на 25 лв коко % е печалбата.въпрос към много ходилите на училище-особено от соцаа ,че таисън е казал 1 милион процента няма никакво значение -другото е тралалала