Батков: БФС трябва да се премести в Разград

Собственикът на "Левски" адвокат Тодор Батков нападна БФС след решенията на Дисциплинарната комисия след мача от първенството между "Литекс" и "Лудогорец".

Обратно в новината

Коментари - Батков: БФС трябва да се премести в Разград | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами щом трябва ще се преместят Ваше Величество!

Г-н Батков,тебе никой не те знаеше докато Чорни не ти подари Левски. Доби популярност покрай един успеше и богат клуб, който сега обявяваш за свой длъжник.За Томов и ЦСКА да не говорим,този човек само е лапал от клуба. Единствения обявен печеливш клуб,създаде Домусчиев и това ви вади очите,че не можете да обясните как от нищото стана нещо ,а от най хубавото нещо , направихте по едно нищо.

И много други представителства трябва да се преместят от София. София не е е България, а България не е тъпата провинция на шопите!!!!

Явно вече в БГ футбола си имат друг "ревльо" след Стойчо и Батков започна да реве. А президента на Левски да не би да иска да стане говорител на БФС!?

Голям кеф в бг.да има губешто пияно адвокатче и то е единствено такова тъпо само cska i лудогорец

...и само ЦСКА, и Лудогорец, и Черно море, и Беласица и всички, дето някога са играли срещу "Левски", нъл тъй? Отличен "привърженик" на ЦСКА си - ашколсун, аферим, машалла, бравос!

А Левски трябва да се премести в щаб квартирата но Гонзо - Ориент 33

Гледай ти, Батков недоволен. А ти какво искаш бе, вечно БФС да е на Герена ли? Малко ли ти беше 15 г. БФС и съдийската комисия да ви подкрепят всячески. Вие сте единствения отбор, който никога не е печелил без съдийска и БФС подкрепа. Вие сте срам за името на Апостола.

Тдзи така наречен адвокат, който съсипа отбора Левски, Плати на една крещяща тлпа от 1500 - 2000 души, с която се опитва да представи отбора, като отбор на народа, продължава да е начело на нещастния клуб. Знае ли този идиот и тези които се пишат левскари, че на времето стадион "В.Левски от 70000души 50000 бяха левскари, докато не се намеси политбюро на БКП. Е той е политбюро.

Много , ама много прост човек !!!

Батков,обора кога фалира окончателно?

Патков,вие лескарите в коя шестица ще играете тази година?

То преди време трябваше да е в Тел Авив ,ама нейсе.

Батков,..........................Тодаре???

Тия голямо реване реват.... Големите грандове, голямата работа. До сега през последните 50-60 години, като постоянно подкрепяха пършивите им шопски отборчета, нищо не казаха. И какво постигнаха? Пак нищо. Сега нека им се връща тъпкано, да видят малко как е от другата страна. И в следващите 30 години, нито купа, нито титла да не видят, ше ги е*а в смешниците.

Батков не е доволен, защото не е получил от баницата а лечков не е доволен, защото е получил малко...

Най-накрая и този узря.

Ужас! Това "Левски" има ли го още?