Стойчо Младенов се връща в ЦСКА до дни

До 10 дни Стойчо Младенов се връща в ЦСКА. Новината съобщи главният акционер в клуба Александър Томов.

Обратно в новината

Коментари - Стойчо Младенов се връща в ЦСКА до дни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иди ми дойди ми

Хахахха някой съмняваше ли се, че това ще стане, тоя цирк го играят от години.

Цирк, със слаби артисти! Смях и пълен та...ак!

Нещо започва да ми писват вече всички в управата !

Мартвият но още непогребан Комунистически Варшавски Договор (ЦСКА) и вечноживата Комунистическата Държавна Сигурност (Левски) си правят мръсни номера . # Когато погребем тези два символа на тоталитаризма, насилието и наглостта, ще разберем, че преходът е свършил. # п.с. Вероятно до тогава бългаите, които не са успели да емигрират просто ще измрат . . . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

изводът е, че никога не трябва да правиш нещо с дърти комуняги като Манджуков и олигофренчето му, както и с перачи на заграбените от Доган пари от българския народ. Не можех да си представя, че моят ЦСКА ще е собственост на циганина доган.

Много си прилича с ГОНЗО,Подиграва се с всички фенове НА Ц С К А!

Нагъл, подъл, корумпиран плъх ! Провалил и изгонил много качествени момчета от детско-юношеската школа на ЦСКА, които биха могли да бъдат много по-полезни за клъба от измислените чужденци за които се вземат комисионни ! Такъв човек няма място в ЦСКА ! Ако сме истински фенове на отбора не трябва да го пускаме да стъпва на Армията !!!

Този алчен задник след три загуби нагло се връща и със Сашо апашо ще затрият ЦСКА-БОКЛУК НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВИШ ЦСКА ШАМПИОН СЛЕД КАТО ПРОДАВАШ МАЧОВЕ.

Еми вземи си го в леглото.

Е,за какво ни е Стойчо?!?..Болен ЦСКА-р съм,ама ако сте толкова големи спасители имам предложение-Стойчо налива десет заплати по 40000 лв в клуба,които вече е взел(все пак резилите със Зимбру и Мура оставиха клуба с пропуснати приходи)..та от Стойчо Спасителя 400 000, бате Сашко президента си ипотекира къщата в Студена и слага и той едни 400 000...и ние "обикновените" ЦСКА-ри събираме останалите...нали сме едно-))) А сега сериозно-пичове колко струва второто място на ЦСКА от миналия сезон? Така ли трябваше да оздравяваме клуба -със знайни и незнайни футболисти от цял свят?...Това не е моят ЦСКА..не е и вашият,момчета и момичета от сектор "Г"...От клуб,който трябваше да е абонат за Шампионската лига от самото й създаване,в резултат на такива ръководители ЦСКА приключва в мизерия...както впрочем през цялото време "бизнесмени" и "политици" се упражняваха и упражняват върху България...

Че къде ще ходи на ма....а си? Те корумпираните и крадливи педали не ги искат никъде. Само, като чуят хората изказването на Сашо Апашо, че със Стойчо са първи приятели и другари ще им стане ясно, с какъв човек си имат работа. И това е добра новина за двете Л - та, Лудогорец и Левски. Как иначе ще фалира по бързо ЦСКА. На Сашо Апашо щеше да му е трудно сам, колкото тъп и некадърен да е. Друго е, когато тъпаците са повече. Пък и иначе изпечения мошеник знае, че когато стане напечено и го емнат фенове, и закони ще има пак с кого да се оправдава. Инджов и Манджуков се усетиха, че ги вкарват в един безкраен лабиринт от който няма излизане а накрая ставаш за резил. Апашо искаше да ги завлече с пари и то много и да си обере крушите, както винаги го е правил-ни лук ял, ни лук мирисал! Но този път жертвите се оказаха по умни от него и отърваха кожата. Да видим сега, коя или кои ще са следващите глупави жертви! Май пак към феновете клони везната. Един път ги излъга с акциите, но що да не ги преметне още веднъж? Тези глупаци, които преди години ги завлече с милиони, сега пак го приеха и му вярват. Вината си е тяхна в края на краищата. Много лаеха червените зевзеци но се умълчаха в последно време. Сините маймуни и техния ред идва. И при тях положението е подобно, затова да не се радват много.

с него и без него ЦСКА пак ще се осерат - за предпочитане в първенството ; а не в Европа

Че той къде ходи

От пресконференцията еазбрах, Томов ходел с по пет лева в джпба и карал девет годишна кола, само и само да може да донася в клуба. Беше доста червен, явно кръвното му беше високо. Та въпроса ми към Томов е, как ще спасиш ЦСКА, ако нямаш пари за хляб. Пак опираш до феновете. Пак акции ще продаваш. Пак активи ще залагаш и ще молиш банките да ти рефинансират кредитите. ДОКГА!!! Разбираш ли, че вчерашните и днешните ти изявления, нямат нищо общо с говоренето ти до преди една седмица. Как се харчат и къде отиват 14000000 лв., бюджет за миналата година, като ти се изкарваш по беден от църковна мишка. Побликувай колко твой пари си дал, колко са на рвои фирми и какво очакваш да ти донесат като дивидент акциите които лично и чрез свързани с теб фирми притежаваш. Много, много си прост. Ама дебеловратите момчета от фракциите са прости и ти прост, та затова ти вярват. Всъщност те нищо не разбират от бизнес и затова ти си разиграваш коня. Лъжеш, лъжеш и пак лъжеш. Едно не ми е ясно. Лъжеш защото наистина се мъчиш да спасиш клуба или лъжеш, защото просто страдаш от раздвоение на личноста. Ходиш с пет лева, но в твоите очи си Наполеон. И последно. Кажи в кои университети в Щатите и Англия си хонорован преподаваъел. Един посочи, та да ти кажа колко пари чиниш. Ама с тия пет лева в джоба, явно не ще да са от престижните. Сашкоо, Сашко, имаш четири дни в които всичко ще лъсне. Не се захващай с неща които са много далече от глупавата ти главичка. Прави се на брокер там на недвижими имоти, за друго нямаш капацитет и може да си купиш пет годишна кола, да смениш девет годишната. ПАЛЯЧО!!!

Голям праз, че щял да се върне,ама друг път.

Станахме за смях

Стойчо да не идва да играе на терена,че като гледам май той е най добър от всички.

добре де, ама какво стана с мача с Ботев и тн???!!!

И тоя не си намери место....