Тръстът изключва Батков: ”Левски” не е негов

Председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев разкри, че ще предложи собственика на "Левски" Тодор Батков да бъде изключен от тръста.

Обратно в новината

Коментари - Тръстът изключва Батков: ”Левски” не е негов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България мрази Левски.

Батков доказа, че не става. След като си напред с 30 милиона лева след 1/4 финал за УЕФА и участие в групова фаза на ШЛ да стигнеш дотук означава едно от двете неща: 1. Откраднал е някой парите. 2. Нищо не разбира от бизнес. Мисля си че е вярно първото. А сега се прави на умряла лисица: нямам пари , та нямам пари. Може би ако някой се навие да даде някой лев да го гепим и него. Е да ама балъци вече нямаааа. И що феновете да не искат собственноста. Батков няма пари следователно не е с нищо повече от тях. Какъв е пътят за спасението ли. Клубът трябва да се превърне в бизнес предприятие. Ясен и КАДЪРЕН екип, ясни цели и ясни начини по които ще се случват нещата. И да е ясно кое колко струва. КАДЪРЕН екип. От тия сега един не знае чужд език ( то и български колко ли знаят ). Ние говорим за успехи. Да е ясно кое колко струва , колко заплати се плащат. И без треньори за 40 000 лева на месец моля. Тогава аз ще давам по 100 лева на година за клуба. И нито един лев за диема спорт. 100 000 човека по 100 лева са 10 милиона лева. Само тряба някой да спечели тези 100 000 човека. Но този някой не е Батков Обаче някой трябва да спечели тези хора

кампания "Аз мразя Левски"

Не знам доколко Батков има вина за състоянието на отбора на фона на уникално безличния футбол и поколение бездарници в България, но е факт, че в продължение на много години той осигуряваше средства - сам си знае как, за футболисти, треньори, контроли и лагери в чужбина, премии и разни други екстри. Освен това ако бъде отстранен, кой и с какви финанси ще поеме отбора? Засега не виждам такъв.

Мустакатият кърлеж няма да остави доброволно клуба.ФК Левски е паравана,зад който крие далаверите си.

И къде бе тръстът от 1998 г. да е дал и една стотинка докато Батков опъваше каиша...

Тези са смешни.Батков може да не е светец,но акциите чисто юридически са негови или поне на негово име.Изведнъж излизат някакви Гугутки и незнайни войни и му поставят ултимтум да им даде акциите.Това си е чисто изнудване.Да му платят за тях и ще им ги даде.Че и се кръстили "тръст"-смешна работа.

Жалките палячовци от тръста Смешници, дето искат да гепят акциите на Батков без пари и след това да ги продадат скъпо. Смешници!

Левски и ЦСКА - ХА ХА ХА.Драги привърженици на тич два отбора,докога ще търпите комунистическите мутри-мошеници безнаказано да се гаврят с нас любителите на футбола.За тях прокуратура и съд няма да има никога!Само един голям бой ще ги научи на ред и законност.Хайде!Докога ще чакаме????

Оппса БАТКА, май ША има С.Д.С. !!!

Няма ли кой да вкара наглия дебил Борат в затвора? Не виждат ли левскарите наглата кражба на 30 000 000 лв. от ФК"Левски"?... Как можеш да придобиваш акции за 30 000 000 лв. и да не платиш нищо?... Бай Ганьо правел прихващане за задължения към него от минали периоди?!?!?!?... Как вложените за издръжка на клуба от "собственика" средства, се преобразуваха в задължения?... Не ги ли е отчел междувременно Борат Дебилов като разходи за фирмите си и по този начин е намалил задълженията си към НАП?.... Няма ли Финансов контрол и Следствие, които да разследват гешефтаря и да го осъдят за крупна финансова измама?... А и НИЕ ЛЕВСКАРИТЕ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ГАВРАТА С НАШАТА СВЕТИНЯ ФК"ЛЕВСКИ"...!!!!

Ти как мислиш, това да не ти е чорбата... "Бог прощава, Левски НЕ!"

"Не виждат ли левскарите наглата кражба на 30 000 000 лв. от ФК"Левски"?... " Как може да се краде от нещо дето няма приходи, а само разходи ????

Аз пък няма да викам Батков да ритаме в нашето отборче в неделя...Аре малко по-сериозно,Борат и Тонев няма да предадат властта доброволно-бой по кухите им картуни,да ядат 3 месеца със сламка и да ги видим толкова ли са отворени.Изхода е един-нов Левски в Б окръжна начисто,тия боклуци няма да се разкарат никога.

Ей заради такива като тебе трибуните са празни

Пичове, к'во е това "Тръст", бе?! Аре малко по-сериозно, че ставаме за смях! Тръстът това, тръстът онова... Ега ти млоумщината.

В BG "trust" e NONSENSE :) Нищо добро не ги чака НИТО С БАТКА, КАМОЛИ С ТОЯ "trust" :)

Тези от тръста са същету прости трътки,като червените тъпчовци,които се гласят да правят априлски пленуми като едно време и социалистически революции.Навремето и Христолов го плашеха и му взимаха Ботев и накрая си почна клуба начисто.

А стига, бе! А Пеевски остава, така ли?