Инджов: ЦСКА е във фалит и няма да вземе лиценз

Отказалият се да помага на ЦСКА Юлиян Инджов заяви в интервю за предаването "Резултат" на телевизия bgonair, че ще подари акциите си на феновете.

Обратно в новината

Коментари - Инджов: ЦСКА е във фалит и няма да вземе лиценз | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До : това е; абсолютно вярно тези са купили акции за да ги : подарят; сега ида настъпи разруха. Това е сценарии. Лупи уж крадец но бяхме първи до зимната пауза. Това беше големият проблем за някой. Решението е едно Стойчо обратно и който обича ЦСКА остава и се бори до край.

Уж милионите фенове , според Батков и Лупи , не могат да съберат по 1 млн за любимите си клубове..... Я и двата "гранда" във "В" група.....

на ЦСКА! Още преди години когато Лупи се зае с "оправянето " казах, че това е краят! Нищо може да е за добро - ще почнат от нулата и може да се изправят ако имат акъл.

извинявам се на чорбата,нищо лично,защото отдавна не гледам бг.футбол,но защо не ви помогне сега и досега ицата стоичков,камата,иконата,барцелоната,ЗАЩО,къде е този човек да застане зад клуба си със абревиатурата,?защо бе ица не дадеш нещичко,нали оттам тръгна да ни излагаш по света?

Ицо и другите червени звезди като Бербатов,Стилян,Мартин,Любо Пенев и т.н не са длъжни да дават пари за това,че Томов,Стойчо,Титан и т.н източваха клуба за лична изгода и го докараха до пред фалит.И никой не може да ги упреква (поне цесекар),че няма да дадат и една стотинка на лице като Томов.Недей да се опитваш да настроиваш хората срещу играчи,които са носили червената фланелка и са гордост за нашия клуб.

Цска

Левски и ЦСКА - ХА ХА ХА.Драги привърженици на тия два отбора,докога ще търпите комунистическите мутри-мошеници безнаказано да се гаврят с нас любителите на футбола.За тях прокуратура и съд няма да има никога!Само един голям бой ще ги научи на ред и законност.Хайде!Докога ще чакаме????

Тия бизнесмени не са се опитвали никога да помагат на ЦСКА те са били там за да го разсипят ! Като толкова милеят уж за ЦСКА, не можаха ли да се оттеглят след взимането на лиценза и мача с Лудогорец. Нарочно са избрали този момент за да ударят, долна паплач !

Ами няма да се учудя, ако са ортаци по някакъв бизнес с големия корабостроител от Разград! Като видя, че може да не играят за Шампионска лига, включи репертоара с лайнарските номера! Само че тая година няма да имат късмет - ще гледат групи, на който и да е турнир в Европа, през крив макарон, щото играят селски футбол, който и най-много им приляга!

Ми Лупи го оправдаха. Ееееей честит .................................. не е юбилей, а фалит. Тоя номер дето им го направи Лупи никое поколение на Левски не им го е правил. 29 млн . на нула... За сведеие в цифри 29 000 000 : 0.

АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!!!

Инджов е наясно,че от курва запис и от ЦСКА върнат кредит,никой не е дочакал и затова ги дава.Манджуков и той да го направи и да видим тогава отбора на народа как ще го управлява Томов и дали ще вземе лев от някого.

ВЪПРОСЪТ Е НЕ КОЙ Е ГОСПОДИНА , А ДАЛИ КАЗВА ИСТИНАТА И КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ .

Не Ви познавам лично, но като четох и видях чрез медиите Вашите изявления по отношение на проблемите в ЦСКА, си позволявам да Ви посъветвам - замълчете, както добре прави Вашият колега М-в!Ще Ви бъдем благодарни!

От къде се пръкна тоя олигофрен, че и с 25% акции? Тоя е фен на ЦСКА, колкото и Батков! Къде ги намират тия недоклатени, недоносени, недоучили и не знам си още какви недопаравени амбриажи, чиято единствена цел е да съсипят отбора? Долни и нечистоплътни, малки и жалки душици! Няма ли кой да им тегли поне един здрав бой? Така поне, за разтуха! Щото ако не друго, то е известно, че бой и е.ане се не връщат!

Ами кой го е намерил с парите му и кой го е лъгал ? Що не дадеш лични пари да хрантутиш любимците си ? Нали обичаш ЦСКА ? Направи си отборче в махалата с името "ЦСКА-Истина", играйте си по турнири с ваши пари и станете шампиони с гола любов ! А ние ще сме ураджии като теб , но без претенции .

Гонзо, що не си мълчиш, бе, говедо подуенско и ашладисан смърф? Точно тия, ашладисаните софиянци, цесекари, левскари и прочие са най-долни и гнусни! Защото всичкото им е пари и комплексарски изцепки! И няма ли кинти и не ги бръснат за нищо, защото са амбриажи, стават най-смрадливите гадняри!

Тези, последните спонсори не обесиха ЦСКА, те само намазаха въжето.

Дари на кои червени фенове, неговите ???

Това ще досъсипе ЦСКА.Кой нормален бизнесмен,ще си даде парите когато има такова внушително присъствие на феновете,които ще станат неудържими в управлението и налагането на популизъм в него.Това не е дар а отмъщение.Ще видите.