Лечков: Нека Петев гони дивото

Първият вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков похвали новия селекционер на националния отбор Ивайло Петев за успешния му дебют.

Обратно в новината

Коментари - Лечков: Нека Петев гони дивото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петев, разкарай баджанаците, нулите, дупките и гледай за какво става въпрос. Тия двамата за нищо нестават. Махай ги. Имаме супер отбор, но тия двамата няма какво да търсят в него. Достатъчно четем за тах, кой с коя и кой каква кола кара. Айде вън.

Перукчо, Валерката и Гаджев-ВЪН! Първият е виновен и за двата гола в нашата врата, втория е сто кила-неповратлив и безидеен, а Гаджев-просто гадже-фигурант.

Хлебарката във форума, която сипе обиди срещу Лечков да си напише името или да замълчи!

Йордане, ти ли си? :)))))

Тази циганска хлебарка отново се появи и дава акъл-хей дрого при първият неуспех пак с перуката ще захапете треньора.Михаилов докога ще лансираш некадърното си копеле.

докато целият отбор трябва да избива головете на Никито, няма как да се пробие. То същият вретара бе вината за напускането на предишният треньор, и това че и новият заигра с него показва само едно - няма да има БГ футбол с перуката! Да се маха от БФС!

Второто полувреме игрището се сви до палантерията пред Малката перука. Там се игра мача

Проблема на наще национали е физиката. Те се измориха и през втовото полувреме се задоволяваха да ритат топката далеч от вратата. Да, БГ първенството е в ръцете мутри, които се наричат бизнесмени. Занимават се само с далавери и изгониха публиката. От там няма реклами , няма зрители, няма телевизии, които се надцакват да предават. И съответно няма пари.

деер

Желая успех на ПЕТЕВ, но с тарикати в БФС не ни чака нищо хубаво..... Никой не говори как се държи защитата при центрирания от фаул. Никой не говори, дали все още нашите нападатели ги е страх да поемат отговорност и да шутират към вратата - вторият гол. За вратаря няма питам.Средната линия - тотален хаос - като мухи без глави. Добре как така като коментатори всички разбират от футбол, но като треньори - кръгли нули или онези на терена получават наставления не от треньора , а от близки и познати в БФС?! И да си признаем - италианците са си слаби и затова резултата е такъв или подозрението е още по-неприятно....

Това с бюджета само един прост и алчен човек може да го каже! И другия отворко Бобчо се кани да ходи да реве като... ясно е какво, на рамото на Б.Б.- за какво ли-за пари, за ПОДКРЕПА?! Агати и наглеците! Животът е за тях-останалите да ...супата! Егати и наглеците- докато не минат още едно 30-на г. и не сдадат фронта по "билогични" причини- няма да има български футбол!

Какво да очакваме след като това го наричат успех какъв успех бе драги ми смехуран всички видяха че силите ни стигнаха за 15 минути и после мъко моя

тоя гологлавец цял град тероризира с по-шумни от циганските сватби нощни партита на открито и още незнам колко престъпления натвори и се показва още насам натам мерзавеца

Докато Боби Михайлов и другите мафиоти управляват, нищо хубаво не чака българския футбол!!

тоя с един случаен гол с германия стана голям футболист, по голям боклук от това но боди няма

ДА,МНОГО ДОБРЕ СЕ РАЗВИВАТЕ!!! ОТ 1994Г. РЕДОВНО УЧАСТВАТЕ НА С.П И Е.П!!!СМЕШНИК-ПРОВАЛИЛ СЕ КМЕТ НА СЛИВЕН И СЕГА ЦУЦА ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА.