Тонев: И слепите виждат подкрепата за Лудогорец

Председателят на Управителния съвет в "Левски" Иво Тонев атакува лидера в класирането "Лудогорец" и боса на разградчани Кирил Домусчиев.

Обратно в новината

Коментари - Тонев: И слепите виждат подкрепата за Лудогорец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някои не им разбира какъв е проблема БФС да подкепят Лудогорец след като те до момента преставят най-добрите резулти в Европа от всички български отбори изобщо

Га ядахте кифтетата ни ривахти, сега ривети.......

zeddd

А когато БФС подпираше вас не ви пречеше, нали? :D Между другото по-добре Лудогорец шампион, отколкото Левски. Лудогорец поне показа, че знае какво да прави в евротурнирите и не изглежда жалък там. Фактите са си факти.

Следователно съм сляп, защото не виждам такава подкрепа. Тонев, Тонев, ето защо съм отвратен от левскари, а съм Левскар, откакто се помня. Гледаш в паничката на съседа си, а не гледаш своята и своя си хал. Некадърници!

Благодарение на президентите си (Батков и Томов), Левски и ЦСКА се превърнаха в обикновени средняшки отборчета. Ама те (ръководството) нали са борци за свобода и трябва все някой друг да им е виновен. Ако Лудогорец и догодина ни радва в евротурнирите по същия начин, нямам нищо против БФС да ги "толерира".

А подкрепата за говеждия ОБОР на народа. А "другите начини". Кажи бе синчето на народната милиция?

Оправи си зрението и тогава коментирай! Слепите свине са най-опасни.

Охххх ЛЕВСКИ Охххх ЦСКА Какво са се размрънкали за Лудогорец??? Смехория до шия! На крива ракета, космосът и пречи! Ал.Томов=Тонев и Батков хаха

е прав . Перуката помага последните 4 години на Лудогорец . А Домус4иев финансира кампанията на Михайлов за Уефа !

от доста години и мисля че Тонев е абсолютно прав . Ще добавя само че Домуса финансира кампанията на Б. Михайлов в УЕФа . Това са фактите . Без парите на домусчиев , Михайлов нямаше да е в Уефа ! Затова се отплаща подобаващо. От самото начало в А група Лудогорец имат невероятен съдийски комфорт ,който им даде първите 2 титли .

бих се съгласил, ако не бяха успехите на Лудогорец в Шампионска лига... те показаха, че са на средно европейско ниво и само липсата на самочувствие им попречи да излязат успешно от групите... в момента това го приемам като злобно подмятане от неуспял футболен мениджър, чиито отбор е на път да фалира...

Лудогорец поне печелят нормално първенството и тигат напред в Европейските турнири. За разлика от ЦСКА и Левски, които преди години от 30 мача превеха 30 победи, но след това отпадаха в Първия кръг на Европейските турнири , и то от най- слабите отбори в Европа.

"Много агресивен и амбициозен човек, който не се спира пред нищо." Много ми харесаха тези думи... Май вместо да го оплюва, му направи добър комплимент... Явно това е начина за успех.

Ами зависи от гледната точка разбира се.В града хората по начало са много и се учат да се толерантни, цивлизовани и равноправни доколкото това е възможно, докато на село е различно.Големи пространства, малко хора и много агресия(дали е заради факта,че тези хора общуват повече с животни отколкото с хора, незнам).Няма лошо, проблемите е когато селяните отидат в града, тясно им е, конкуренцията ги смазва психически и селския нагон взима връх без нзачение каква е цената.Селянина рано или късно осъзнава,че в града селския модел не върви и започва да прави опити да компенсира предимно със скъпи вещи или пари, защото другото не му е вродено пък и или традиция или иска много четене, а той обикновено не разплага и с двете.Та така и Лудогрец на Домузчиев, играят за Шампионска лига в София, но кренирши само за разградчани.

ако ти смяташ че си гражданин, тогава по-добре да си живеем на село, защото там ако имат един кренвирш ще го разделят с теб, а ти г-н гражданино със сигурност ще предпочетеш да си го изядеш сам! това е разликата между теб и хората на които опитваш да се присмиваш! Не е срамно да си роден или да живееш на село или в провинцията, срамно е да имаш възпитание и съзнание като твоето! В случая изглеждаш като голям СЕЛЯНДУР!

Не знам кой на кого помага, но ми харесва играта на Лудогорец и за сега са най-добрите в България. Много ми приличат думите на Тонев като : на калпавия "... " вълната му пречи.

Простете му той е белен малко

Да Домусчиев е виновен и всички проблеми на Левски,Цесека.Той е започнал черна кампания за очерняне,магии и чудесии.Даже лично съм го виждал през ноща да се промъква и да тъпче тревата на стадионите им и да кърти седалки,това всичко с цел да съсипе и прекрасните им съоражения.Добре че истинските стожери на честността Томов и Батков ги има да спасят клубовете си.

Това по принцип е вярно, но така беше и с Литекс в началото, така беше и с Левски когато Чорни плащаше, така беше и с ЦСКА по времето на Илия Павлов и на Божков. БФС стои твърдо само зад силните на деня. Не виждам за какво се говорят тия работи сега, след като Лудугорец се доказа в Европа. Когато се помагаше на другите, те не постигнаха нищо, с малко изключение за Левски. Гриша Ганчев видя, че е по добре да си дава парите за детско юношеските школи в Литекс, отколкото да им пълни гушите на тия от футболния съюз. Защото колкото и да им даваше и те да ги подпираха, като излезеше в Европа, резултатите бяха плачевни.

А лески и ЦСКА в последните 30 год. какво са доказали/направили в Европа?

Обикновен простак си моето момче. Злобата е вечен спътник на посредствеността.

Какви орли,какви 5 лева.Да живеят селтаците!

+1! Домуз ага е арогантен селски тарикат - класически местен олигарх, всичко му е ясно. И го подпират от всякъде.

Боже, какъв гений на мисълта си!

А Чорбаспор кога с победа над орлите??Ммм!!??