Новата ракета на Гришо проваля сезона му?

Смяната на ракетата е една от основните причини за спада в играта на Григор Димитров от началото на годината, пише днес испанският сайт "PuntodeBreak.com".

Обратно в новината

Коментари - Новата ракета на Гришо проваля сезона му? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да повярвам ,че в България има толкова омраза към хората ,които са направили нещо в своя живот.Отвратен съм от повечето публикации.Бих искал това да го разберат тези заради които го пиша ,но едва ли ще стане.За тях е по-важно кой кого е набил ,какъв е поредния скандал,коя певица е изпяла поредната простотия.Бях горд ,че съм Българин ,но с такива "сънародници" вече се срамувам !Бог да пази България от простотията!

Бегай утре,сменай поданството!

На слаб тенисист,ракетата му виновна!

Не разбирам защо някои хора обвиняват Маша ЗА ПРОСТОТИИТЕ, КОИТО ВЪРШИ НАШИЯ ДРИСЛЬО!?!?!?!!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Маща е на 1-во място по приходи за 2014г. С какаво е попречила на нашия ДРИСЛьО ДА Я ПОСЛЕДВА!!!! НИЩО НЕ МУ ПРЕЧИ - САМО ТОВА ЧЕ Е ДРИСНЯ!!!!!!!!!!!!! ЧУДЯ СЕ КАК РОДЖЪР ФЕДЕРЕР МИ ПОЗВОЛИ ДА ГО ПОБЕДИ ?!?!?!?!?!?

Защото който се е хванал с рускиня хаир не е видял.

като ги гледам всички българи хванали се с българки в българия колко са прокопсали

Божинов ,Михайлов,номер 2.

Рафаел Надал номер две... Надал също отпада заедно или дори преди Григор на последните турнири... Но Рафаел Надал, нашенските "умници" не го подиграват, нали?

надал е велик. вероятно ще влезе в историята с наи много спечелени турнири, а григор ще се запомни с това че е бил до маша, поне известно време.

И кой от другите двама е бил в топ 10?

Не сменяй ракетата,смени рускинята!

хора не сриваите и малкото което е пoстигнато,момчето има талант и трябва да го мотивираме!

Ами да му изпратим Николета или Златка,а може и двете та да го мотивират хубавичко.

защо толкова отдалеч се опитваш да се пласираш? толкова ли си грозна?

пич посочи поне един успех на гришо.кажи едно изречение което е казал на български

cecovraca@

защо сте толкова примитивни, Като журналистите му задават въпросите на английски - на български ли да отговаря ?!?

TIREX

причина- 1 никога не е имал талант! способности Да.но те не се развити. който има талант почти прескача развиването на способности а усъвършенства таланта. и който много успее може и да стане гениален тенисист дори и с права лопата.Много се шуми много плонжове н а джурналя с едничката надежда да бъдат забелязани и получат някой пропуск на кокаин партито на димитров.

Най-после някой да посочи точната причина за тоталния срив на Гришо до момента и ако той лично не си е дал сметка и не си вземе обратно предишната ракета, до края на годината ще изпадне от топ 20. Кой беше ИДИОТА, който го посъветва да смени ракетата си???? Ужас

Не става въпрос за идиоти, а за спонсори и много пари... Според мен новите обувки също му попречиха много, на турнира в Австралия ги сменяше два пъти всяка среща, не са му удобни и може и да се контузи... по-добре да се върне към розовия модел, но да се представя по-добре... Колкото за ракетата - видяхме, че Григор от яд си строши ракетата по време на мача с Анди Мъри, очевидно разбра, че ракетата го проваля... въпреки, че коментарите бяха - това не трябва да се прави... Друг проблем са тренировъчните схеми на Роджър Рашид "building the beast" - не е успешна тази методика и треньорът трябва да я промени.

Който е дал повече пари. Има си договорче и нищо не може да сменя. Трябва да се нагласи ако може към ракетата докато изтече договора - иначе сбогом милиони. На клей и на трева ще го видим в друга светлина. Дано да оправи после и твърдото.

Остава да чакаме всички от първата десетка да си сменят ракетите, че тогава да видите.....

талант е Гришо , но не е време да има сериозна връзка с др. тенесистка . Това го натоварва психологически и физически . Ако иска да е в топ 5 трябват жертви !

На криав ракета космосът и е виновен.

На тепкащ Асан граматиката е в повече.Защо е тая злоба бе хора,не искате ли по-добър живот?Не разбирате ли ,че ако сме разединени сме слаби.....??? мъка ми е за нацията ...

хахахахахахахахахахахахаха.горката маша. този е наи големя бездарник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Умника писал статията, като промени 97 на 9,7 да не би да позна,а...И 97 е вярно и инча също, ама са 97 квадратни инча...Големи сте журналя...

И ракетата, и гуменките, и чорапите, и превръзката на китката му - всичко му е виновно на момчето. Ако не са тези проблеми, я каква страхотна игра прави напоследък. Но, пусти гуменки, стискат му, чорапите пък се смъкват и ето, резултати никакви.

Извинявай , ти да не си циганин ?

е аз като сам ,какво от това.гледам всички мачове на григор.не критикувам,опитвам се и да мисля с главата си ,за разлика от теб варварин прост. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стойчков, Бербатов, Станка Златева и други ги оплюхте и изгонихте от България. Май следващия е Гришо. Добре, че сте вие форумните шампиони да има с какво да се гордеем българите, какви са тия спортистчета в сравнение с вас. Не си заслужаваме спортистите и великите личности, само съдбата си заслужаваме...

TIREX

причина- 1 никога не е имал талант! способности Да.но те не се развити. който има талант почти прескача развиването на единствено да се пише че е от булгаристан хасковския е заради квоти, заради ниски и почти никакви данъци а и даром едни 150 000 за да се готвел уж за Олимпиада...

cecovraca@

примитив си баце отвсекъде.....

Пълни глупости . Откакто се хвана с Маша резултатите му тръгнаха надолу . Не съм там но съм сигурен че не тренира както преди . Не търсете под волът теле , вижте истината не го защитавайте.Когато играе го хвалете , но той се зарази от болеста на Цвети . Един мач и на вторият си събира багажът . Няма да се учудя ако Роджър Рашид го остави , няма да си губи времето с него и да бие по авторитетът му. Не е причината в ракетата , който си го може си го може и с лопата да играе пак ще връща топките .Ще кажете че само той сменя ракета .

Гришка,какво става с теб,бе човек?Кариерата на първо място!Нещо баланса между Марийка и тениса не се получава?Или сменяш ракетата,или сменяш Марийка!!!Наи знаеш приказката -на калпав .....му пречи!Между другото,журналистите пишат глупости-не 97 инча,това са 242см.ракета?????може би е 9.7 инча?Това е малко повече от 24 см.

Ами такова ми се бе бате. Човещинка е. Девствен ли да ходя до пенсия?

КОСМОСА, КОСМОСА Е ВИНОВЕН. НЕ Е ГРИГОР И НЕ ГЛАВАТА С КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА МИСЛИ!!!!!!! АЗ ЛИ МУ КАЗАХ ДА СИ СМЕНИ РАКЕТАТА? И КАТО ВИЖДА, ЧЕ НЕ ВЪРВИ - ДА СЕ ВЪРНЕ НА СТАРАТА!!!!!!!!!!!! ЛИГНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КОЙ НЕ ГО ХВАНЕ - ТОЙ НЕ ГО БИЕ!!

това е като не мога да вдигна самолета,да се оправдавам че съм сменил презерватива

Тц. От простатата е.

На писалия статията главата му е 97 инча...Ама както и да е...

На крива ракета космоса й пречи. По-големи глупости не бях чел.

Явно осмото място ще е върхът в кариерата му.

е малее ли ти, похвали се ако си по-напред в твоето село

крива ли е ракетата и космоса ....

Ще пропаднре...Защото е по-лесно...

Абе май на Маша междуграчието има голяма дупка ... не ракетата на Гришо ...

Глей си твойто войнишко кепе.