Ники Михайлов обмисля отказване на националния

Николай Михайлов обмислял да бойкотира следваща покана за мачове на националния отбор, тъй като са му дошли в повече критиките и негативното отношение към него.

Обратно в новината

Коментари - Ники Михайлов обмисля отказване на националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМА ЕДЕН ЕДИНСТВЕН НАЧИН ЗА ПРОГОНВАНЕТО НА НАГЛАТА МАЛКА ПЕРУКА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ТОВА Е НУЛЕВА ПОСЕЩАЕМОСТ НА МАЧОВЕТЕ. # ТОГАВА ЩЕ ГО НАБЛЮДАВАТ САМО 4ЕТИРИ ЧОВЕКА (ДЯДО МУ, БАЩА МУ, ПЕТЕВ И ШЕЙТАНОВ) . # ДРУГИЯ НАЧИН Е МОЩНО, НЕПРЕКЪСНАТО, 90-МИНУТНО, ОСВИРКВАНЕ, КАКТО И ОГРОМНИ ТРАНСПАРАНТИ, КОИТО ДА ЗАКЛЕЙМЯВАТ НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ В ОТБОРА.

Защо трябва да се отказва от националите,след като повече нетрябва да бъде канен,да играе смешникът! :)

Добре....добре за начало. Сега чакам голямата перука да обмисли оттеглянето от БФС. Да обмисли също да се извини за некадърното управление и нулевите успехи под негово ръководство, да поиска извинение от хората, обичащи футбола и да си бие камшика в неизвестна посока. Да, обаче от обмислянето до действията, които отличават плужека от достойния и смел мъж, поемащ лична отговорност е от земята до небето. Николайчоо, защо мислиш че на някой ще липсваш, че го играеш сърдитко. А на бас, че ще те повикат пак, па и ще отидеш.

Нито Никито,нито Владо стават за националния,затова губим мач след мач няма ли кой да го забележи това,те ако ставаха щяха да играят в елитни отбори и деамата са кавали,трябва нов вратар,а такива има.

Махай се, плешиво копеленце !

Браво!!! Това май е най-доброто решение, което някой от национални по футбол скоро някой е взимал!

Ще става заместник на баща си- време е!

Първо да се докаже в Анадола пък после да чака покани за националния.

Kalin

Сетил се.то той изобщо никога не трябваше да пази в национала ама.....пази.Гафове хиляди споменатите са просто последните.И какво се прави на интересен-факта си е факт че го толерират заради баща му.

Препоръчвам на всички които предпочитат Владо, да видят какви голове изпусна в мачовете за Лига Европа. Не съм против Владо, той е много добър вратар - но ако баща му бе в БФС сега щеше друго да се говори за него!

Да се маха таз кустенурка съката!!!

Николайчо абе ти пита ли АЛАБРОСА да не стане така че Петев да е виновен. Ти батка си си плеибой и плеимет - ебач но не и вратарче. Туркие в Б групата не играеш ама тука ТАТИ А. еха КЪСМЕТЧЕ не ти, Влади Стоянов трябва да е обиден, уж футболист 1 а на ПЕЙКАТА. Тебе не те сакат у село ти килямявка туряш и попско вино пиеш ЕБАТИ късмету със ТАТИ

"..се замисля дали да не отклони следващата покана на Ивайло Петев,.." А дано! Това ще бъде най-добрата му "вратарска" изява в националният отбор!

Време беше, на тати тюфлека ...

Какво е виновен Мамин Ники че треньорите го викат и пускат в националния?

а баджанака какво мисли по въпроса?

Само в България се случва това да имаме по големи шансове за европейско, ако вратарят си тръгне...

Ники, не си само ти за отстраняване от нац. отбор, ами другите чалги с какво са заслужили? Ники, а знаеш ли колко таланта са погубени заради връзкари като теб?

наричате това същество Ники. Неговото име е Николай и това отказване трябваше да го направи отдавна. Между другото аз съм Левскар от 50 години!!!

А ТАТИ ПЕРУКОВ, ПИТА ЛИ ГО?И КАКВО ЩЕ КАЖЕ???

Веднага отивам да запаля свещ.

Никога не си бил за националният, ако баща ти не е на този пост по -вече от Б РФГ нямаше да стигнеш . Така че не е трагедия като се откажеш

Че първия гол срещу Италия неше по негова вина. Такъв балъшки гол допусна, вместо да излезе напред както трябваше. Да изслуша коментатора на мача като не му е ясно. Вместо да се извини пред цяла България, че заради него не бихме Италия той тръгнал да си вири главата! Аман от връзкарщини! Да се маха по добре за България!

Такъв хубав гол Минев щеше да вкара и на Владо!

Владо а и всеки друг или щеше да я хване, или да я остави и нямаше да има гол.

Ама че тъпи треньори! Дори и никой да не им оказва натиск, те пак ще си го държат на вратата това недоносче, за да се натегнат на баща му! От головете, които сме получили, поне 80 % са негово дело!

Националният ,,обмисля" и реши . Вън на некадърния ,,мамин вратар" от футболът.А след него и бащата -пиандурник.

И Валерко-посерко ВЪН! Аман от тату-лекета.

Крайно време беше!

Мамин Ники, направи услуга и дари щастие на всички ни- откажи се завинаги от националния!!!!

Най-после ще гледам спокойно мачовете на националния отбор. Ако не е тати, то и никой няма да го извика

Лъже поече от баща й таа неизгряла звезда

А пък яко успее да убеди и баща си да бойкотира БФС и да си подаде оставката ще му стана фен за цял живот.

Това е един от добрите, и малко останали, начини за засилване на националния отбор!

ГОЛЯМ ПРАЗ, ЛИГЛЬО!!! МОЖЕ ДА ДАДАШЕ ТАКЪВ СЪВЕТ И НА божинов!!!

Няма какво да го мисли, да действа. Всички сме с него!

dirddd@

Малката перука още навремето, докато беше в "Левски", "бойкотираше" с глупавите си изцепки! Достатъчно се оака, ако имаше достойнство и малко срам, щеше да си признае грешките и да напусне съответно!

Няма ли поне един италианец да благодари на Никито, че подари 1 точка на Италия? Неблагодарен народ се оказаха туй, италианците ей...

УДАРИТЕ В ГЛАВАТА ТИ ЛИЧАТ, НО ЗАЕДНО С ТЕБ ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ И ПЕРУКАТА, КОЙТО ПО НАЙ ГРОЗЕН НАЧИН ТЕ НАЛОЖИ В НАЦИОНАЛНИЯ. ПЕТЕВ СЪЩО ВЪН, ЗАЩОТО Е МАРИОНЕТКА.

Ники, футбола отдавна се е отказал от теб. Моля те, спаси цяла България като се откажеш от националния, че тези измекяри "треньорчетата" ще продължат да те викат.

НЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ>>>>ВЕДНАГААА

АМА НЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.....ИЗЧЕЗНИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ЗАВИНАГИ !

Ники, такава е орисията да си син на известен баща. Ти си добър вратар и не обръщай внимание на недоброжелателни приказки. Тях винаги ще ги има. А на вратарите по-често се забелязват пропуските отколкото добрите прояви -каквито имаше и в този мач.

Може да всичко друго, но не и вратар, еле па добър! Добрите вратари не са твърда резерва във втора дивизия на Турция. Не стига, че е некадърен, а на всичкото отгоре и с претенции. Продажник!!! Кой знае как е залагал пак на еврофутбол....

Кой наш вратар е бил шампион на Холандия?

Има разлика между късмет и постоянство... Ники има късмет понякога, но не можем да кажем, че е постоянен на вратата... като например Владо Стоянов... Ако е много добър - известният родител само е в помощ - в момента известният родител закопа това поколение с проявите на НикитУ с Финландия... Момчетата не играха срещу Малта, защото им стана ясна играта на Любо...

Бъркаш значението на думите, може би е добър портиер, а вратар всички видяхме.

А дано !!!!!!!!!!!!!!!

ДАНО СЕ РЕШИ И НАИСТИНА ДА СЕ ОТКАЖЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е.

Ееееее, имал съвест значи?

Малък Перукан,още известен като Мамин Ники Чалгата-да се измита незабавно он националния по футбол-как не го е срам колко мача вече провали само заради своята вродена негодност....Кретена Мамин Пурко да бега при своята Свирколета/Курволета и да се гушнат заедно в Син-Сити и да шмъркат от белият прах....

Не трябва МИСЛЕНЕ ,А ДЕЙСТВИЕ,ТО НЕ МОЕ ДА МИСЛИ

идеално...ама да вземе наистина да го направи...егати наглото .. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако никсана се откаже трябва презодента да го обяви за траурен ден.. той е лицето на отбора и просто не ми се мисли.. ако го няма ще стане така, че на мачовете ще вземем да победим някой път а това не бива да се допуска..

БАСИ ЛИЦЕТО НА ОТБОРА,ЧАЛГАДЖИИ !

Обмислял бил!!А аз обмитлям как да му тегля една,но да не изглеждам простак!

Е то е един 'национален' отбор мани мани... впрочем като самата дАржава.

Ах, каква "загуба"!