Гришо напусна Монте Карло след загуба от Монфис

Григор Димитров приключи с участието си на турнира от сериите Мастърс в Монте Карло, след като загуби с 1-6, 3-6 от Гаел Монфис в мач от 1/4-финалите.

Обратно в новината

Коментари - Гришо напусна Монте Карло след загуба от Монфис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казах ли ви аз, какво ви казах, а? Много добре беше ясно, че така ще стане! Хайде сега на Вавринка да му е платят едни хубави репарации заради това, че тоя който го е бил е отпаднал в следващия кръг.

Каквото и да приказвате,от Валери Божинов е по добър !

Ъ! Аз к'во разправях...

Браво на Гришо, единствения българин стигал до четвърт финал на мастърс турнир и единствения влизал някога в десетката на световния тенис. Не е срамно да паднеш от този който е бил Федерер предишният ден. Ясно е че има някакъв пробллем , обаче е ясно че ще го и реши ....... да е жив и здрав само успехи му пожелавам и да не чете БГ форумите да се депресира !

Българинът затова страда от проблеми със самочувствието - зашото винаги подсъзнателно очаква да бъде оплют от близките си... И не е достатъчно информиран в психологията, за да се присмее на средностатистическите лузъри, които се опитват да помпат мъжкото си самочувствие с неговите победи, вместо със собствения си пенис.

поредният български самонадеян фуклю - за съжaление това е нашето момче . . .

все, когато е по-лесно се дъниш бе, момко ?????? Афро-французина ти свърши трудната работа срещу Федерер, а ти се о.ра :))))) Хубава работа, ама българска....

Значи просто не е било по-лесно. На този етаж лесно няма, а Монфис е класен тенисист, играе с високо самочувствие, с емоция и настроение, мачка психиката на противника, ако тя е мачкаема по някаква причина. А играта се губи първо и основно психически.

Последните няколко години от българските спортисти най-често гледам Бербатов и Гришо/то няма и други за гледане/. Стигнал съм до извода ,че и двамата могат да правят гениални неща,но...........много рядко.

За сметка на това пияници като тебе има бол.

Ха,ха,ха! Явно жените не ти пускат та си толкова злобен. Аз пия по чаша вино само на Трифон Зарезан.

ЗАЩО БЕ ГРИШКА СЕ ПРЕДАДЕ НА ТОЗИ ЦИРКАДЖИЯ, НА ТАЗИ "ФРЕНСКА" МАЙМУНА???????????????????????

А ти на неговите години къде беше в света? Дали въобще са те чували и от съседната улица,ама си отворко във форума. А и дали някога ще се доближиш и на светлинна година от него,във всичко което е постигнал се съмнявам... А и да си умен, какъвто много ти се ще, трябва и акъл и знания,а ти си глупак!

Федерер си отведе и бебето.

Ха-ха-ха-ха-ха. Иначе жалко, че не можа да продължи. След вчерашната победа над Стан очаквах поне финал.

Струва ми се, че на нашето талантливо момче липсва дисциплина - вътрешна(на характера) и спортна (наричана кондиция). Ако перафразираме мисълта на един велик философ "Не силата , а постоянството на висшите чувства, са белегът за висшия човек", т.е не временната върхова форма, а поддържането на такава,са условието за трайни успехи. Повече дисциплина - спортна и извън корта, повече сериозност и по-малко медийни изяви.

TIREX

не напусна а го изритаха, смачкаха изстъргаха.. да бъдем Обективни.

Е, хубаво "смачкаха" го, но на 1/4-финал на голям турнир, от което ще си тръгне с 10-12-годишна БГ-заплата. Този път и Федерер взе по-малко "кеш" от Гришо. Всчики след 20-то-30-то място в тениса мечтаят да ги "смачкват" на 1/4-финал на такива турнири. Браво на Гришо, че стигна дотук. Надявам се, че вероятно ще осъзнае поредния урок да понамали изхвърлянето по медиите, за да не става конфузно, когато падне (явно още е млад и в мисленето). Успех му желая.

TIREX

в булгаристан толкова сте заслепени в гонена $ че няма кога да сте щастливи. хасковския не го мисля има си тото , реклами- "захлебва" но да измерваш някой си колко бил велик че заработвал $ повеч то тогава ганчев, черепа, борисов доказани многомилионери-то те са ВЕЛИКИ!?

Това не е просто загуба, това е разгром. При цялата му дарба на тенисист явно нещо все пак му липсва на Григор, за да се нареди сред най-добрите и да ги побеждава. Кое прави от Джокович "Джокович"? - Несломимият дух на победител може би преди всичко, който не допуска и за миг дори психически срив - освен физическите данни и тактическия усет? Или го имаш, или го нямаш.

Не е само до психика и дух, трябва и много умения. Джокович е един единствен, както виждаш и Надал и Федерер вече се чудят какво да правят срещу него, а какво остава за другите. Ако ставаше само с дух Давид Ферер примерно щеше да е непоклатим номер 1! Слезте на земята и погледнете трезво какво коментирате и от какво негодувате. Има в момента в света 3-ма напълно завършени тенисисти и те доминират, останалите се стремят да достигнат тяхното ниво, засега безуспешно. Дано нашето момче успее, аз вярвам в него, просто му трябва качествен треньор и повече досциплина ... другото си го има.

Никой не е казал, че става САМО с дух.

Хора, стига плюхте момчето! Има големи трески за дялане в играта си, по този въпрос спор няма, но той е сред елита на тениса в света! Точно той с играта си ни кара да очакваме още и още по-добри резултати и да се ядосваме когато пада от най-добрите. Монфис е в топ форма на този турнир, още вчера се надявах Федерер да съумее някак да се измъкне, защото щеше да е по-добре за Гришо да играе срещу него, но не стана... Да му кажем браво на това момче и да се радваме, че има българин в топ 10 на някаква позитивна световна класация.

В този решаващ мач,Гришо чисто си се изложи и се предаде...!?Не стабилен ,допусна много грешки ,без хъс...за Победата..!?

Аутсайдерите плюят срещу лидера. Не плюйте срещу вятъра.

Еи Бого бЪЛГАРЕ!!!Що се срамите от ...своите????Има ли друг български тенисист в момента в ТОП 20?-НЕМА....и нема да има скоро в близките 100 години ако не стане чудо...Радваите му се докато го има....Има ли друг българин като Бербатко да играе в Шампионска лига и да вкарва голове...нема...Радваите му се докато го има...да не изброявам че то маи нема ....Еи бЪЛГАРЕ...какъв народ сте...маи Боко е прав за "ЛОШИЯ ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ"

Сега защо не пишете че е размазан както писахте вчера при почти същия резултат за него?

Стига плюхте момчето. Има си чисто спортно-технически причини, поради които са тези проблеми. Не е въпрос на манталитет само, това е заблуда. Много от топ тенисистите имат слаби моменти и те ли са българи с български манталитет? Гришо смени скоро ракетата, прави промени в играта си. Има много да подобрява сервиса си, явно се разделя и с треньора си (което отдавна трябваше да направи). Все пак е 11 в света в един много труден за пробиване спорт. Ще има и още успехи, просто трябва да поработи здраво. А Монфис вчера би Федерер - 2 в света, какво ненормално има в това да бие 11-ия? В момента единственият тенисист с желязна игра е Джокович, всички други, включително и най-добрите, Фед, Надал, Мъри, се дънят здрвао на моменти.

ОТ НЕГУ БИ ВА КАУН???

Явно за победи му трябват играчи със стоманени маратонки като Вавринка последния път...

Като сравнявам коментарите от сутринта и сега си спомням колко е малка разликата между "Осанна" и "Разпни го"! А иначе Григор е 11-ти в света по тенис на корт. Вярно, непостоянен е, и напоследък ни носи повече огорчения, отколкото радости, но нека се запитат тези, които го плюят - "Вие по-добри ли сте от него"???!!!

TIREX

ами сигурно има "по добри" от хасковския но никой тук не казва Аз..защото спортът е зрелище и обсъждаме хасковския на фона не на цветан цветанов, искра фидосова, генчо минчев..а на собствените му и на платени джурналя изхвърляния..Фокусираме върху тоталната българска черта да викат " хоп" преди да с а скочили и всичката пара във сФирката.. и всеки писал против хасковския е по-добър от него поне в това ,че не сее фукал..

Бъди сигурен , че тези , които пишат най-злобните и негативни коментари , са и най-големите самохвалци .Интересно дали швейцарците така настървено са писали негативизми след загубата на Федерер един кръг преди тази на Григор . Сигурен съм , че не са .

Този черничкият "французин" отново отвя нашия плейбой. Помните предишния мач как пак този "французин" се подиграваше с нашето момче и го победи убедително с иронична усмивка на лицето, защото нашият се опита да се лигави на корта. Явно, срещу него Гришо няма шанс. И въобще, след като вече повече от година няма спечелен нито един турнир, но все пак е на 11-то място, играта му показва нестабилност и посока надолу... Жалко, поредният "Божинов", но на корта...

Прав си , но не съвсем. Григор в момента е непостоянен и е 11ти. То ест в единадесеторката на света. Божинов в най-добрите си дни не сие мечтал за единадесеторката на света. Григор живее с най-печелившата спортистка за миналата година. Божинов живее само и единствено с местни бръмчалки. Дано да схващаш както приликите така и разликите щото са съществени.

...ами и тоя черничкия французин е не по-малко леке. Голям дразнител е и той

кауня нип се плюнчи пак григор все още наи добря наш тетисист налиииииии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Безобразно слаба игра.не мога да разбера тази амплитуда в играта на григор.вероятно двойките му пречат

жалко, мислех си ,че ще надгради постиженията си. явно е играч за до Q/F,най-много до S/F.

И името на франсето е Монфис, МоНННННфис, Monfils.

Григор да престане с участието си на двойки, защото не може сутринта да играеш мач, следобяд пак, и на следващата сутрин пак да си готов за мач.

Напротив,нека играе...това е обиграване и трупане на опит....Като стане на годините на Бербо тогава ще играе само в едно от двете...А и трябва да се калява в истински мачове...тренировките не могат да се сравнят с мачовете....

Мамка му и франсе!

Хм, ти пък..."франсе"? Франсе може да кажеш на Оланд, Делон, Луи дьо Фюнес, Жар, но не и на това нещо, капиш ;)

луй дю фюнес и жан рено не са чисти французи, но правят успеха си във франция и хората ги приемат за такива.

dirddd@

Много ме е яд. Сам се би, слаба психика и то много... Няма какво повече да добавя :(

TIREX

хасковския каун грИзна 4етвъртития малоумният коментатор от F+ 15 грешки натвори..то бива малоумен коментар ама тоя уби коча с търмъка.

Катастрофален мач за Григор. Не може и не може да го бори този тъмнозеления (екип) :(

Жалко, добър е Гришата но не достатъчно. Вече напредна във възрастта и до сега трябваше да има поне по 2-3 турнира спечелени на сезон ако иска да бъде сред най-големите. А той има толкова през цялата си кариера. Е все пак е първият българин достигнал толкова далеч. Но за съжаление няма отърване от непостоянството черта толкова характерна за нас. :))

Добро е момчето, но не достатъчно.