Григор Димитров запази позицията си в ранглистата

Най-добрият български тенисист Григор Димитров остана на 11-о място в световната ранглиста по тенис, която беше оповестена тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров запази позицията си в ранглистата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pompai

Григор никога няма да влезе в ТОП-3

А Пабло Куевас, как е, изкачили се в ранглистата?! Размаза набързо от бой 11-тия, обаче т'ва май не стига след като на свой ред беше отвян от 2-рия.

Изкачил се е. От 23-то на 22-ро място.

Чак отвян... На Куевас клея му е силен, а на нашия му е слаб сезона. Освен това тенис комплекса в Истанбул е незавършен, няма паркоместа, а и от центъра до комплекса го взех за 3 часа с кола (тръгнах в 17 пристигнах в 20) - горе долу колкото го прави и автобуса от Таксим.

Това последното го казвам за да се види каква е цялостната организация. Имаше само 3 завършени корта - централния и 2 с по 150-200 места. В първите дни според мен не е било възможно да се тренира. Доколкото гледах плана на комплекса трябваше да има 20тина. Но вместо това имаше купища строителни отпадъци заградени с рекламни пана. Централния корт иначе ми хареса.

ле е най-важното ? Проблемът е във формата му, която от месеци "упорито" върви надолу. И нищо не помага ! Слаб турнир, със слаби противници в Истанбул и какво ?? До там ли стигна ?

Голям праз!

Григор запазва първа позиция в първите 15 тенисисти, по Психическа Неуравновесеност.....

Гришо напомня на Курникова, само че в мъжки вариант. Хубавец .... и толкова!

не по -малко важно за Гришо е да запази "позицията" си в леглото на Шарапова, щото е ясно, че медиите му обръщат внимание не като добър тенисист, а като неин приятел