ПФК ЦСКА навърши 67 години

Най-титулуваният български футболен клуб ЦСКА навършва днес 67 години от началото на своето съществуване.

Обратно в новината

Коментари - ПФК ЦСКА навърши 67 години | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента ЦСКА е само един хубав спомен. Поредица от "собсвеници" съсипаха всичко и сега отбора не заслужава името си. Даже името е подвеждащо, няма нищо аремейско в този клуб.

какво се случи, обаче за тези които незнаят "епичните три битки с Интер" бяха продадени, поне едната и ЦСКАто още на времето се изложи с итал. мафия и цела бг го видя имаше и песничка. Щото и Червена Звезда от Белград и Звезда (Стяуа) Букурещ партията им ги тика, тика та взеха по един КЕШ, а чорбата си остана с полуфинала. А след 90та кво да кажем, що поне името си не смениха та да не са като московския. То ясно, че между онзи ЦСКА и сега и дума не може да става за сранвнение. И цяла Европа го вижда и знае, че футболът в бившите соц. държави с малки изключения УМРЕ!!!

Отбори ЦСКА има поне 9. Отбори Левски преди поне 15. Поради разни спомени, имам огромно съмнение Левски (София) да е първия отбор с името Левски. Дублиране на имена има и със Славия (Прага), Локомотив (Москва), Реал (Бетис), Барселона (Еквадор) и така на татък

"Реал" го дават на 10-20 отбора и не е име, просто добавка, титла ако щеш, в Испания само като играят срещу Атлетико им викат Реал, иначе отбора е просто Мадрид. Има Реал Сарагоса, Сосиедад, Еспаньол е Реал и тн и тн, та до тук двойка. Славия кво? Славяни. Забравил си да кажеш и Спартак Москва и Спартак долно нанагорнище например от бг или БарЦелона Митрево има също се дублира, мухахахахаа. Едва ли нашия Локомотив е кръстен на съвеЦкия, железничари това е, как да се казват Самолет?. Обаче цискату директно си е кръстен на червената армия от мъсквътъ. Даже имахме и купа на СъвеЦката армия -срам. Единствените. Са ще излезе някой да напише ааа мъъъ във виена ли къде имало малко паметниче на същата, мухахах, мър-и с мър-ите, историята помита всяка неправда, това е.

Без ЦСКА не мога и миг да живея, за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея. Емблемата ще браня дори със кръвта си, и в огъня ще вляза да пазя честта си! Честит празник Армейци!!!

Кат' ти е толко акъла.....

Какви Армейци, бе наркоманчета бесни. Вие сте срам за нацията. Ще скачам и ще пея. Ха,ха, та вие само това си можете, да се друсате и да скачате. СМЕШНИЦИ!!!

"Ха,ха,ха" , абсолютно , пич !!!

Трябва да кажа, че, ако цесекарите викат само за своя отбор и не им е първа грижа да хулят "Левски" и да избиват комплексите си от сините с бълването на небивалици, то нека да си пеят и поддържат отбора. Това са истинските фенове, които милеят за отбора си. Но не и такива, които се радват на стадиона от загубата на своя клуб (визирам мача с "Ботев") - радват се като идиоти, че техният отбор пада, защото са комплексирани от "Левски"!!! Явно година и половина криза при сините не може да избие многогодишните комплекси на червените - жалко за такива привърженици, но този привърженик, който си пее песните в подкрепа на своя отбор - аз го приветствам.

С указ на ЦК на БКП. Дира, не ви ли е срам да казвате, че това е най титолавания клуб, като само заради това, че беше клуба на червената партия, се разбиха десетки провинциални клубове и няколко софииски. Да може Милко Балев и Добри Джуров да си чешат егото. Всички млади надежди бяха докарвани в началото на сила, а след това с партиини облаги в тоя мракобесен клуб. Даваха им апартаменти и коли, всички войници работеха до припадък по базите на ЦСКА. Но всичко изкуствено, в един момент отива по дяволите. Това ви се случи, червени срляндури, дошли в центъра на София, пак защото зад вас беше тая партия, приличаща на червена врщица с коса. Срам за всеки истински българин сте вие, тумор който е на път да се саморазложи. Кога най после всилки символи на комунизма и мръсната партия БКП, ще отидат под рафта, т,е,, на гъза на историята. Мръсна червена сган.

И сегашния ПФК Левски 1914 е наследник на Левски-Спартак, образуван с указ на БКП от обединението на Левски и Спаратак.. сега кво, да твърдим ли, че рождената дата на клубчето от Подуене е 1969-та?

И Левски беше ма яслага на комунистите, ама ЦСКА обираха каймака, да не се изложи партията случайно.

Недей отпускай пак прословутата червена злоба , бе ! Човекът е абсолютно прав , чети и се срамувай ! Винаги има кво да кажете бе , мама му стара , кви хора сте !

Сегашния Левски не е реалният наследник на Левски. Някакъв дори осъдил Батков и съда присъдил на него правата на наследника на Левски.

Това нещо трябва да се закрие. колкото по-рано толкова по добре за цяла България включително и за футбола. Да припомним как съсипа Сливен, Ботев и Пирин, а заради това недоразумение отбор като Черноморец също не може да си стъпи на крака години наред. Държавата ни също страда заради такива пост съветски имена предизвикващи недоверие. Така че или да си сменя името или да изчезва.

Това нещо трябва да се закрие. колкото по-рано толкова по добре за цяла България включително и за футбола. Да припомним как съсипа Сливен, Ботев и Пирин, а заради това недоразумение Черноморец не може да си стъпи на крака също години. Държавата ни също страда заради такива пост съветски имена предизвикващи недоверие.

деер

ПФК ЦСКА няма нищо общо с ЦСКА, ЦДНА и т.н. Както стана ясно и, че в София няма вече цесекари!

Поздравления!

Дали ще докара до юбилей?! Май не като гледам...

А, дано!!!