”Литекс” с шокиращ обрат срещу ”Лудогорец”

"Литекс" направи впечатляващ обрат срещу празнуващия четвърта титла в "А" група "Лудогорец" и спечели с 4:2 в Ловеч в мач от 31-ия кръг на А група.

Обратно в новината

Коментари - ”Литекс” с шокиращ обрат срещу ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудогорец ,нямаха нищо против да паднат.Чудя се как Домусчиев приема това, или защо, след като от Ловеч го нарекоха"гелосана делиорманска мастия"? Да са победили Литекс наистина... може, ама пък Лудите паднаха от Левски,сега в Ловеч, а Гочето Дерменджиев си е на мястото- някак не ми се връзва.

АЗ СЪМ НАЙ-ДОБРЕ.ЗАЩО ЛИ?ЗАЩОТО НЕ ГЛЕДАМ"БЪЛГАРСКО" ПЪРВЕНСТВО ОТ А-ГРУПА.А СЪМ СЛОЖИЛ КАВИЧКИ,ЗАЩОТО МНОГО РЯДКО В ОТБОР ИМА БЪЛГАРИ,ТУК ТАМ А И СЪДИЯТА Е БЪЛГАРИН ВСЕ ОЩЕ!!!

Горкия! Добре, че не знаеш колко си зле.

къв шок видяхте бе??????ясно е че по заповед от разград евроквотата е продадена на ловеч( срещу тлъста комисионна в гушата на домус ага )

Цун цун цун!!!

Е тоя ли,Лудогорец ще ни представя в лигата на богатите?Или реверансите и лицензионните гафове продължават?

TIREX

коефицент на 50..на печелившите честито очаквано и предвидимо.

ДАНС къде е та не разпитва г-н Олигофрен Офф?!

Нещо не прочетх за българи в този репортаж. Играли някакви и някакви вкарали голове. За българи не прочетох. Гадничко.

Съдията поне е българин, затова беше толкова калпав

Едни пари са си сменили собственика тука. Берое обаче пак биха...

Ало, БФС, спрете вече този изтъркан цирк, с шампиона от Делиормана, който не може да напълни стадиончето си в Разград с повече от 300 души дори на важен мач. Всеки неангажиран зрител, като мен, който никак, ама никак, не се вълнува от отборчето на Домуса, вижда с просто око, че на мач между т.нар. шампион и втория Литекс, в Ловеч има не повече от100 зрители, а отборът на Домуса има 5 или 6 фенове??? Е, кажете ми, къде по света шампион ще се "радва" на подкрепата на 5-6 фена при гостуването на втория тим в първенството? И Разград и Ловеч не са място за футбол - ако ще и пари да им дава Домуса, пак хората от Делиормана няма да идат на стадиончето. Там футболът никога не е имал почва за развитие.

Та какво искаш да кажеш? Като нямат публика, а мачкат всички (не коментирам как), това значи, че нещо не е наред ли? Като столичните отбори имат тотално негативни серии срещу тях, защо да "стават"?

Toва е така,но столичните грандове например да не би да играят пред препълнени трибуни?Славия и Локо Сф имат 30 фена на стадиона.Левски и ЦСКА имат мачове с по 300-400 човека и то само в секторите Б и Г ,които се изживяват като ултраси и ходят защото са от някоя фракция.

4те гола на литекс паднаха след вратарски грешки. Но с това съдийство мирише много на тото

- направо вони, та не се трае :))

Честитито и да почерпите Лудогорец???

Бих перефразирал: Честито на "почерпените" Лудогорец :)))

После да не питате откъде имаме пари за лицензи?Тототототототототото