Феновете на ЦСКА към Ганчев: Добре си дошъл

Клуб на привържениците на ЦСКА 1990 разпространи писмо, в което приветства евентуално идване на Гриша Ганчев в клуба.

Обратно в новината

Коментари - Феновете на ЦСКА към Ганчев: Добре си дошъл | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домусчиев и той е цесекар,пробвайте и там.

А, бе колеги, а на привържениците на новия клуб как ще им викаме на "галено"? Предишните бяха "прасета"! Предлагам новите да са "глигани"!

Глиган е нещо диво,все пак става дума за цивилизовано обръщение.Предлагам : свине.

Статията накратко: Ние сме най-великите, грух-грух-грух, някога когато партията-майка ни закриляше сме играли футбол, грух-грух-грух, сега вече няма чадър над нас и ни карат да си плащаме данъците, т.е. геноцид, грух-грух-грух, кой ни е.ал, е.ал - ние на всички пуснахме, грух-грух-грух, моля ти се, бате Гриша, дай някой лев, грух-грух-грух. Ах, колко жалко е да си чорбар!

Хахахахахах геноцид! Палячовци!

И защо никой нищо не пише за мазния лъжец Томов.Защо никой не му търси отговорност за парите , които открадна.Явно той има много съучастници на високо ниво във властта.Но съучастници са му и феновете , които му позволиха безнаказано да се скрие.

залагам цска-литекс 0-4.\ такива са слуховете \ !!!!!!.литекс стават втори,берое и локо сф. имат '"малки самнения "" за резултата,а цска след това да се спесява след голите обещания ???

е че чорбата се вкисна и с всеки изминат ден все повече се вмирисва та чак не се трае. Кой ще е луд да вземе един гнил клуб с десетки милиони задължения само защото го е подкрепял т.е. да плаща масрафа на тез които са се нагушили преди това. Така че добре дошли в регионалните групи тук ще Ви покажем истински фудбол и истински шамари.

Заради оня корумпиран митничар- Инджов и другия- Манджуков, ЦСКА, от второ място стигна до 5- то място, а сега май дори се оказва че ще играят в - В група. А уж тия приказваха че искали да стават шампиони.

Когато си платят дълговете, тогава ще имат минало- те и Левски.А до тогава поредното дружество няма право на минало, защото не е правоприемник.

Що бе , Левски си имат перфектно и достойно минало , и дълговете са си платили.

е такава комсомолска реч не бях виждал отдавна :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЦСКА все повече заприличва на онази красавица на класа от абитурентския бал, в която всичките ѝ съученици са лудо влюбени и с която всички те отчаяно искат да танцуват... Но накрая от много желание и страсти всички групово я изнасилват и тя умира в края трагично... Край на трето действие. В епилога се пита обичал ли я е някой от съучениците ѝ изобщо или просто всички са искали само секс с нея... Ако не беше тъжно, щеше да е комично... Всъщност е трагикомично!

ей говеда пак ще има шамари

Ей , шопар , шамарите ги ядете от как сте създадени. Само от нас не можа да ви опази партийката - мама.

Говеда, сега кой е розов, с новите екипченца? Ще ви плющим май за седми пореден път, розови чифтокопитни!

Мале-е-е-е, тия вече не молба го удариха! По корем се влачат и приплакват да дойде благодетеля! Малко чупки в кръстта и пред ББ трябва, че да опрости милионите дълг към НАП. Битката, марката, историята, пълни глупости, простираш се според чергата! Фенове ако са истински фенове на отбора, а не просто бивши БКП носталгилци, ще си подкрепят отбора и в Б група. Те шампиони искат да стават, а тока не могат да си платят, еми не става така. Няма как да си заровил зурла в калта и да искаш някой да дойде да те сложи най-отпред.

За да има ЦЕНТРРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА - преде това трябва да има БЪЛГАРСКА АРМИЯ!!!! Така, че Грешата трябва първо да направи АЕРМИЯ и след това да мисли за АРМЕЙСКИ СПОРТЕН КЛУБ!!!!!!!

...,,Ако ни излъже, той знае каква е съдбата и на "Титан", и на Томов, а и сега на Манджуков,,...Е КАКВА ИМ Е СЪДБАТА??ОТКРАДНАХА МИЛИОНИ И СИ ОТИДОХА КОГАТО ПАРИТЕ СВЪРШИХА.НИТО ПРОКУРОРА ИМ ТЪРСИ СМЕТКА НИТО ПЪК ВИЕ ПИШМАН ФЕНОВЕТЕ!!!КАКВА ИМ Е СЪДБАТА ПИТАМ ОТНОВО?????АКО БЯХТЕ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ ПОНЕ ДА ИМ БЯХТЕ ХВЪРЛИЛИ ЕДИН ХУБАВ БОЙ , ЗА ДА ЗНАЯТ НАИСТИНА СЛЕДВАЩИТЕ КАКВА ЩЕ ИМ Е СЪДБАТА...НО НЕ СТЕ. ЗАТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ВИ ЛЪЖАТ,ЗАЩОТО СТЕ НАИВНИ ГЛУПАЦИ.

ЦеСеКа плюс Литекс нов отбор, обединявайки двата и ще се казва: ЦеСе КАЛ. Въобще пълно мазало!!!

По-добре "Свинтекс" 2015. Какъв стил, каква ненадмината изящност на изказа...

ДА идва Бащица

И аз искам само активите. Пасивите ги подарявам безплатно. Идвай г-н Гриша, че има едни 30 милиона да платиш за да запазиме активите. Акоможе да измамиш държавата и я лишиш от 15 милиона, че не искаме милостиня, а откровен грабеж.

pompai

верваи те

Много патетично,само да напомня,че спряганият като еврошампион Нотингам в момента води патетична битка за оцеляване,Аякс и Ливърпул ги помнят като шампиони в старческите домове на Холандия и Англия

Говеда и разни други тролове, стойте далеч от ЦСКА. Знам, че ви е яд но така стоят нещата

pompai

ела да правиш и ти далавери *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

цялата работа е сега цска да падне от литекс с 3-4 гола и литекс да станат втори в класирането!!!!!!!!!!!даjе и има залози с колко гола ще пада цска ??????

Варна е с вас. Саааааммооооо ЦСКА

Ей, кавал,Варна си има отбор- Черно море има и Спартак, който се закрива за далеч по малки дългове.Варненци цесекари няма!Цесекари и левскари са "варналиите" в по вече".

Ей сега превеждам парите за покупката на ЦСКА и тръгвам за София... Нищо,че сте тъпунгери всичките...

"Човекът каза:Чекай малко..." Тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път...

Трагикомична история е това с чорбата. От десетки години клуба се подхвърля между различни мутри, сега едни комунистически отрочета искат да го фалират, но като запазят базите, а се чува че друг комунистически милионер - Ганчев щял да ги купува, а тези се радват ... Трудно ми е да си представя че някой освен най-шантавите маймуни от Левски Запад биха приветствали спасители от ранга на ТИМ.

Наистина ли привържениците на ЦСКА са толкова прости? Като деца ни учеха никога да не тръгваме с възрастни, които ни прилъгват с бонбонче. Та така...

Тези клоуни са готови на всичко, за да прилъжат кокаиновото джудже, но дори и той не е толкова тъп май.