Тодор Батков си тръгва от ”Левски”?

Босът на "Левски" Тодор Батков ще се оттегли постепенно от управлението на клуба. Очаква се това да стане факт най-късно до месец, пише "Тема спорт".

Обратно в новината

Коментари - Тодор Батков си тръгва от ”Левски”? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей богу, без пари няма да го дам!

ПРЕДИ ВРЕМЕ,БЯХ ПИСАЛ,ЧЕ ЛУПИ И БАТКОВ СА РОЖБИ НА НА БКП-Д.С. СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВИ ЗМИИ Е ОТГЛЕЖДАЛА БФС?ЗАТОВА НЯМАМЕ И ФУТБОЛ ОТ 1994Г.!ТОВА СА ХОРА ЗА ЗАТВОРА,НО НЯМА СЪД В БГ! ЗАЩО ЛИ?ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ЗАТЪНАЛИ В КОРУПЦИЯ ДО ГУША!!!

само за пълнота на изследването:батков е бил член на цк на консомола.Значи дефиницията е следната :който не е свързан с комунистич. върхушка,няма място в управата на БГ в която и да е сфера.Ако някой ви каже че ДНЕС няма ТОТАЛНО господство на комунистич. върхушка от 89г,просто не му вярвайте.Лъже ви най-безцеремонно

Ами сега?! Отново на хранилка в МВР и БКП

добра идея. да се върне лафчис начело!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дойде времето за раздяла с поредния измекяр.Соствениците ше определят следващия. Навремето преди мнооого години бях "болен чорбар".Сега не съм.Спомням си времената когато "собственици" на чорбата бяха илийчо павлов ,черепа...Ама съм виждал трибуната на армията как пърхат като пиленца край оня с шинела.Началника ,чорбаджията ...А те са само измекярите, параваните...И видяхте каква беше съдбата на единия от тези измекяри дето реши че той е чорбаджията...Та викам същия е и бай-ганьо.хаха.батков...Който "издържал" левски.Но пред говеда като българите всичко минава.Левскари,чорбари все говеда.

Kакво значи в случая: постепенно? днес излиза с единия крак, утре с другия...а средния оставя в левски?

Секнаха заменките и Батков се отказа. Няма и консултантски договори на кантората за милиони с държавни фирми ... да не очакват от него да заделя повече от десятък от присвоеното от държавата? Той и вестника скоро ще закрие. А в Левски да се събудят, футболът не е само получаване.

А дано,ама надали.

Че чак сега ли разбраха,че Тошко НЕ става за нищо...........смешници

Ха-ха-ха-ха...базикам се, бритиш хомосекшуал :))))) ОСТАВАМ!!!!!!

И кой го интересува къде ще ходи Бай Ганьо?