Седем станаха арестуваните членове на ФИФА

Швейцарската полиция арестува седем високопостажени служители на ФИФА по молба на властите в САЩ във връзка с разследване за корупция.

Обратно в новината

Коментари - Седем станаха арестуваните членове на ФИФА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aми преди това Блатер е отказал на Маккейн да отмени игрите в Русия. Сега ги налазва демокрацията-майка

Kalin

Америкатците скапаха олимпиядата в Москва 80 година оптаха да скапаят олимпиядата в Сочи сега се опитват да скапят световното по футбол в Русия сега.Така че това се очакваше.Това е намек към Сеп Блатер да направи нещо.

Пише се олимпиАда Бонке!

Останалото няма да коментирам. Правописа ти е под всякаква критика.

А след това ще лъснат и имена на тези които са давали парите..Ха на бас че ще звършват на....ов и ще пият водка и пушат махорка.....

Нашите перуки нема ли да прибират ? Или, тука се краде законно ?

а какво да кажем за мишел платини, които купи световната титла за френскя отбор на световното вав франзиа?!

Точно това е целта на евреите : да ; докажат; че корупцията е изиграла роля при избирането на Русия за домакин на световното. Как стана така че САЩ са толкова навътре във футбола и то световния

О не, корупция не е имало. В Русия не са чували за корупция. Даже нямат тази дума в речника. Там всичко е хипер-мега-гига чисто, изпипано, законно, непрестъпно. Чудя се като ги пишете тези конспирации какво се опитвате да направите? Хайде, да ги пишехте тези неща по форуми в Аржентина да можеше някой да ви повярва. Но повечето българи са напълно наясно каква престъпна държава е Русия, и какви нахални и нагли са руснаците. За олимпиадата в Сочи даже няма смисъл да отваряме уста. Там само слепите не го разбраха. А ако тъпата ти русофилистична манерка не го е чула, разследването срещу ФИФА е главно заради подкупите в Катар. Не само заради руските крепостни селски изпълнения.

нещо много си се натровил, по-спокойно я карай, ще ти се спука жлъчката

болен мозък си ти

САЩ не могат да играят футбол и е нормално други държави да печелят. Да си играят скапаните английски спортове.

Русия е еврейска държава. Винаги те са я управлявали. И преди, и сега. И революцията им е еврейска.