Платини поискал оставката на Блатер

Президентът на УЕФА Мишел Платини е предложил на шефа на ФИФА Сеп Блатер да се оттегли на среща между двамата тази сутрин, но швейцарецът е отказал.

Обратно в новината

Коментари - Платини поискал оставката на Блатер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е, че Платини е същия като Блатер.

какво общо има с цялата работа камерън? палячовщините и опитите им да си врат носа навсякъде на "англоезичните политици" маи нямат краи...

Тази новина вече няма място в раздел "Спорт", това вече е политика.

Нали футболът, уж, беше извън политиката?! И от кога американците се загрижиха толкова много за сокъра? Там тоя спорт се практикува от аматьори и малцинствата, предимно испаноговорящи. И защо искат да се оттегли Блатер, който стриктно отстоява идеята за ненамеса на политиката във футбола? Май на някой/и зад океана това хич не им харесва, особено след като Русия е домакин на Световното през 2018 и Блатер твърдо стои зад тая кандидатура! След като не можаха да провалят Олимпиадата в Сочи с подобни аргументи, сега на дневен ред е Световното по футбол! Защото много хора с очите си ще се убедят в несъстоятелността на фалшивата им пропаганда! Жалка работа! А и точно Платини да отстоява чистотата на футбола е, меко казано, цинично!