Обвиниха Германия в подкуп заради Мондиал 2006

Членът на изпълкома на ФИФА и президент на Футболната асоциация на Конго Констант Омари обвини Германия в подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Германия в подкуп заради Мондиал 2006 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, то и аз знам, че българските съдии взимат подкупи, ама без доказателство си трая. Та какви са му доказателствата?

Истината е,че корупцията идва от силните във футболно отношение държави!футболът вече не е спорт,а нещо като гладиаторска битка,зрелище,което се търгува като стока и носи доста пари!Обществена тайна е ,че най-корумпираните федерации са немската,италианската,испанската,бразилската ,аржентинската,френската -най-силните,при това не от вчера!Сега сАЩ искат да използват момента,за да се намесват в разпределянето на парите от футбола,ама няма да им се получи,защото и на тях не им е чист восъка!

А испанците как ги направиха шампиони в ЮАР някой ще спомене ли? Първенството според мен, трябва да се провежда в страната, спечелила Световната титла на последният турнир. Така всеки национален отбор ще има още една причина да се бори здраво до край.

Ами човекът е посочил точно кой е взел подкупа,а не като швейцарската полиция да води разследване срещу неизвестен извършител. Макар,че за Катар някои си признаха. Освен това представителят на Конго не е участвал в взимане на решение за да е той крадец. Германците не са толкова честни на колкото се правят. Те да кажат и как им дадоха титлата 1990 г.

Извинявай но 90-та година бяха с 2 класи над всички! Бяха с наказателния отряд. иначе да кажат американците как спечелиха световното 94-та и колко милиона подкупа дадоха? Според тях целия свят са крадци само те са от света дева, а горе. На всичкото отгоре президента им е този който получи по малко гласове от техния народ(Демокрация!)

Да твърдиш,че Германия спечели честно в Рим 1990...това значи,че много малко разбираш от футбол и си много наивен човек,който не се интересува да разбере истината.

Е какво по-естествено йорданец да ръководи футбола? Али Бил Е Бал ФИФА

Корумпираният вика дръжте корумпирания.

Смешник си ти, надничар и трол Въпреки споразумението троловете да са вече гладни.