Системата във ФИФА е изплетена от лъжи и алчност

Изборът на Сеп Блатер за президент на ФИФА за пети пореден път не изненада световните медии, но те продължават да пишат за нужните реформи в ръководния орган.

Обратно в новината

Коментари - Системата във ФИФА е изплетена от лъжи и алчност | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

във футбола трябва да бъде изкоренена - ето в България започна с хубавата победа на "Черно море" над "Лефски" - Честито на варненци!Браво!

Цялата врява е в това че, така наречените развити държави и в частност американците ще се пукнат из отзад, че не се случват нещата както им се иска те да ги наредят. Французите пък плачат, че не можело всички държави да са равностойни като например обидно да ги сравняват Ямайка. Или как е могло изобщо Русия да бъде избрана за световно първенство по футбол.

Преди известно време доставих офис оборудване за сума около 2000 лв на американска фирма в африка.попълних поне 10 листа документ че не давам подкупи,не взимам подкупи,съгласен съм да бъда съден ако лъжа,не съм държавен служител,не познавам никой от фирмата и все такива.има закон който беше изцяло изписан и го прочетох.и всичко това за около 2000 лв.А за подкупи от $100 000 000 как си мислите че трябва да реагират американците?проверих:всички подписваха такъв документ.просто амриканците са такива.дали си американец или китаец за тях е все тая.никакви подкупи.а луиш фиго точно го е казал=просто блатер плаща яко на черните,мижащите и им е добре..затова само американците и европейците говорят щото не можеш с пари да им запушиш устата а с много пари.

Може и да е вярно ,това дето пишеш. Ама как ти се струва ,принц Али по-малко ли ще е по рушветите?