”Червените” фенове призоваха Божков да се върне

Привържениците на ЦСКА призоваха бизнесмена Васил Божков да се върне на "Българска армия".

Обратно в новината

Коментари - ”Червените” фенове призоваха Божков да се върне | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е легитимността на всички тези фен клубове в България? Колко са официалните членове на тези клубове? Айде стига с тези "фенове" и "фен клубове"! Истинските любители на футбола отдавна не ги интересува смешката наречена "български футбол". Славният ЦСКА? Какво да кажем за отборът, който и до момента е ненадминат в Гинес по брой титли- Глазгоу Рейнджърс? Буквално ликвидиран преди 3 години! Да сега има отбор носещ това име /даже и тази година не успя да се върне в елита на Шотландия/, но това е отбор изграден от нулата. Най-ценното в ЦСКА и Левски са марките. Поради лошото си управление и двата клуба са практически във фалит. Продават се марките /ако има кой да ги купи/ и се почва от нулата. Ако има кой да ги управляват добре да 3-4 години пак могат да бъдат фактори поне в бг първенството /справка Лудогорец/.

"Любовта в сърцата ни придоби име - ЦСКА" Тъй, тъй... А колко деца имате от тази любов?

ДО ММ-КАКВО НАПРАВИХМЕ ЛИ?АМИ ИЗХВЪРЛИХМЕ ВИ ВЪВ ВТОРАТА ШЕСТИЦА!А ШЕСТИЦАТА НИЕ ЛЮБИМО ЧИСЛО-СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАГУБИТЕ ВИ ОТ НАС!!!ЧЕСТИТО ЗА КАЛЪФКАТА ОТ БУРГАС!!!

Ти си горд , че ни "изхвърлихте" във втората шестица като се нагъзихте на ботев ли бе , НЕЩАСТНИК ! И докога ще се храните от злобата бе , НЕЩАСТНИК !

трябва да се подплатят и с действия . например групова свир..а на сектор гъ... на черепа или нещо от този род . Голи молби не става ..

bla - bla - bla . молби, сълзи, сополи - нали са акционери, да поемат управлението и да се бъркат за заплати,разходи. Та да разберат какво е да си собственик.

Търсете Гърнетата и Лупи да върнат откраднатите милиони. А Божков не е луд да се завре в лай...а забъркани от разни пияни идиоти финансови комбинатори. Така че мили фенчета в А окръжна и от начало. На всички е ясно че безплатен обяд няма.

Това е отборът унищожител на българския футбол. Майната ви розови джуджета и марш в А-офг.

МНОГО ГОВЕДА КОМЕНТИРАТ!!! КАКВО ЛИ СИ ВИКАТ:АКО ЦСКА ОСТАНЕ В А ФГ,ЩЕ ДОКАРАТ СТОЙЧО И НИЕ ПАК ЩЕ РЪФАМЕ КОЛЧЕТО. НЯМА ПАК КУПА НЯМА И ЕВРОПА!?!?!?

А вие какво точно направихте тази година, че не е ясно - шампиони ли станахте, купата ли взехте...... Че сте и нагли както обикновено!

от трън та на глог, че и по-дълбок

Олигофрени! Комунистически оттрепки и посткомунистически бунаци да говорят за морал! Точно поради липсата му нямате място в едно нормално първенство. Бяхте си крадци по комунистическо, а сега си окрадохте собствената кочина и пак за морал бълнувате. Олигофрени!

ДА НЕ ЗАБРАВИШ И РОЗОВИТЕ ХАПЧЕНЦА , НЕ ЧЕ ЩЕ ПОМОГНАТ

Леле , майчице.....тия ме втрещяват за пореден път.....какъв патос , какво чудо , колко глупости на едно място...сесека бил създаден от достойни хора и победители.......сесека.....сесека , както всички знаем е създаден от една престъпна комунистическа партия , избила десетки хиляди невинни хора. За пореден път се обеждавам , че става въпрос за болни , много болни , непонятно болни мозъци.

"Убеждавам" , разбира се

Хе-хе. Ще ви дам два лева, само не мрънкайте толкова, че от вашите писъци ме заболя главата.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ СЕ СЕЩАШ , ЧЕ ВСЯКА ПРИКАЗКА ИМА НАЧАЛО И КРАЙ , КАТО ДОЙДЕ КРАЯ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ

Оня ден се кланяхте на Гриша Ганчев и го викахте, днес Божков, утре друг. Въобще който и да е само да дава пари. На такива в цял свят им викат проститутки или помияри. Изберете си.

АБСОЛЮТНО ТОЧНО КАЗАНО !!!

Клубът е основан от един-единствен офицер - другарят ген. Милко Балев. Това е единственото общо, което има с армията. Не стеникакви армейци, ачисти помияри, които се молят на всяка мутра със заграбени пари.

ПОМИЯР Е ОНЯ , ДЕТО ТЕ Е ПРАВИЛ . КОГАТО ЦСКА Е ИГРАЛ ФУТБОЛ НА СВЕТОВНО НИВО ТИ СИ БИЛ БЛЯСЪК В ОЧИТЕ НА ВОДОПРОВОДЧИК

Как позна че няма нищо общо с армията? Знаеш ли колко войници ритаха за ЦСКА отбивайки военната си служба. Значи играл за друг отбор но като войник малко да порита за ЦСКА. Даже като го харесат може и да остане там. Иначе ЦСКА няма нищо с армията.

Кой луд би взел ЦСКА ? Да се замислим реално се : 1.клубът не носи приходи или поне те са по-малко от разходите. 2.Тв правата тук са стотинки, но с оглед качеството на футбола дори са много. 3.клубът е с 20млн задължения. Кой нормален човек би давал пари без да изкарва ?Може ЦСКА да ги вземе примерно някоя силова групировка да пере пари през тях или някой милиардер, за когото 30-40 млн са пари за семки.

Много точно. Реално погледнато ако в БГ бюджетите са съобразени с приходите /дори и при дефицити до няколкостотин хил.лева/, то реалните шансове за групови фази в европейските турнири са минимабни. В това няма нищо лошо обаче. По-добре ми се струва отборите да се превърнат ви енкубатори на млади футболисти, които да се продават в чужбина и от това да се издържат отборите. Така поне до читав нац.отбор можем да стигнем /справка Дания като европейски шампион, мисля нямаше нито един титуляр играещ в местното първенство/. Братята сърби отдавна правят това. Клубният им футбол никакъв го няма, но произвеждат читави футболисти и захранват големите първенства и имат конвертируем нац.отбор.