Желязков: Постигнахме изключителен успех в Баку

"Постигнахме изключително голям успех в Баку", заяви треньорът Николай Желязков след сребърния медал на България във волейболния турнир на Европейските игри.

Обратно в новината

Коментари - Желязков: Постигнахме изключителен успех в Баку | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте бе хора, Вие какво искате? Един по-долу беше казал че всички страни са отишли с 2 и 3-ти състави.. както и ние, единствено Германицте бях с титулярния си обигран състав, стигайки до финал срещу Германия, какво се оказва- ами от 2-рите състави, нашият е най-добър, само той е стигнал до финал! Тошко та Тошко, ами няма ден човека... малко по-емоционален е и като не му върви играта става още по-трудно.... много хора са така.... Винаги сме знаели че основният проблем на волейбола ни специално е липсата на силен 2-ри отбор, когато основните играчи натрупат умора, да има кой да влезе на тяхно място. Изключително правилно решение от страна на федеарцията да направи това разделение с участие в гоелми форума, давайки възможност на по-малди играчи да натрупат самочувствие, увереност и опит в големи мачове. самият факт че 3-тия гейм го взехме на германците и то не просто го взехме а го спечелихме след драматични разигравания, говори че момчетат са готови да се борят до последния момент.... Какво искате от тях? Лично според мен Германия загуби, защото те също нямат добри резерви, и когато след 1-2 години потенциала на отбора спадне, нямат с какво да го заменят и те го знаеха и именно заради това насочиха всичко към тези игри ...

Г-н Желязков, мето уважение но е спорно дали това е голям успех. Успехът щеше да бъде голям при една достойна игра на финалите, а момчетата паказаха една вяла, без хъс, без желание за успех игра- достойна за финалисти. Единици от състезателите бяха на ниво. Пенсионирайте най-после Т.Алексиев- та той е опасен с играта си за отбора- тромав , еднообразен, уморен и т.н. и т.н.Няма ли най-после всички да се научат да бият сервиси.Полувината загубени точки са от лош сервис. Братоевите също не са във форма и не им отива да правят коментари!!!?Браво на сина ти и Н.Николов! Така ,че споко в оценките си!!! След срещата си мисля, дали поляците бяха по достойните за финала!!!????

Да не забравяме че в Баку държавите играха с 2-3 отбори.За каква класа говорим.

Както и ние

Второто място също е постижение. Както, когато отидеш при мадама и тя ти каже, че си и вторият.

И от какво си толкова доволен бе, Железариев? Аз нещо не виждам да има от какво! Не знам, може водката да ви е харесала в Баку, не са казвали. Но при всяко положение от "играта" е, братко няма как да си доволен! То изобщо, аз не разбрах, ние играхме ли там, или само си бяхме завели мамините синчета на разходка? Те тези господа, като автомонтьори ли работят принципно? Едва ли, те и за такова не стават според мен! Та, наистина волейболът ни е за закриване! Вечно втори, вечно победени, вечно малко не ни е стигнало и все тоя глупав малшанс... Брех да му се не види и малшансът... Според мен, при кацането им в София на всички от отбора, започвайки от треньорите! Влудявам се от мисълта, че България отново става известна като нацията, която пак победиха! Такава ни е славата по света да знаете! И продълажваме да губим! Хайде, попитайте германците кога са губили за последно! Ами не е тоя век! Уверявам ви, не е и миналия! Дори когато имат по-малко точки, те пак са победители! А нашите само като ги видиш ти е ясно как да ги духнеш и падат...

Що за коментар? Що за омаловажаване на постиженията?

Ти също явно си от ония за които второто място е постижение, че даже и повече от това! Е, да, ама е казно, че ако си първи, си първи, а ако си втори си никой! Това в САЩ се знае дори от малките деца! Ние тука си се радваме и на второто място... Еми то затова ще сме си на това дередже толкова години... Хвърлят ни по някой кокал, колкото да не умрем от глад и ние скачаме ли скачаме от радост...

Ти наистина си лузър! При това жалък!

Срам ме е от вас - всички които ги осъждате въпреки огромния успех. Браво лъвчета !

не осъждам. Просто съм реалист. Май забравихте как живеехте с разни надежди и никога нито една не се сбъдна. Но щом имате желание пак да си тровите нервите, ваша работа. Аз волейбол не гледам отдавна.

ние ли не сме у ред или света? Изключителен успех е да си шампион. ЕДИНСТВЕН , УНИКАЛЕН!А второто място никой не го помни. До кога ще се самозалъгваме? Ще чакаме да стане и с волейбола като с ЦСКА ли?

вече тоя волейбол! Всяка година напъни и никога първи никъде!

Толкова ли много поводи за радост имаме, че още малко приятни емоции са ни излишни? Питам,защото според мен тези момчета заслужават много повече адмирации и внимание,отколкото тъпата мутра Кубрат Пулев,който успя да покаже,че си остава на ниво "кварталния бабаит".

Изключително съм ядосан от вчерашния мач с Германия , не толкова от загубата , колкото от изключително слабата тромава и изпълнена с грешки игра на Тошко Алексиев , а тъжното изражение на лицето му отделно демотивира иначе добре играещите млади момчета , та защо не го смени треньора след като даже и операторите които снимаха мача забелязоха ,че не е във форма ,да не говорим и че немците съща се целиха в него нямам думи колко слабо игра

Алексиев винаги гледа така и поне за мен рядко играе добре....по-скоро на отбора липсваше достатъчно желание за победа, но въпреки това браво на момчетата! Второто място си е достатъчно добро постижение!

Ако нашите национали се научат да изпълняват добре начален удар,ще бъдат световна сила. И двата ни отбора от 3 начални, вкарват само 1.По този показател са на последно място в света.

... играеш добре дотолкова, доколкото ти позволи съперникът... силният сервис е нож с две остриета...