Григор се класира за трети кръг на ”Уимбълдън”

Григор Димитров се наложи над американеца Стив Джонсън с 3:0 сета (7-6 (10-8), 6-2, 7-6 (7-2) и е в трети кръг на Уимбълдън.

Обратно в новината

Коментари - Григор се класира за трети кръг на ”Уимбълдън” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даваи григоре,можеш!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гришо като трябва да пуснеш пара на корта псувай не на английски а на български така хем ще си го припомниш и играта ще ти върви много повече....виж бат ицо на твойте години кво правеше

Всичко хубаво, "само" дето е психически неустойчив. Няма воля за победа. Държеше в ръцете си и Джокович на Уимбълдън и Мъри в Австралия... и сам се бие накрая. А, една победа над най-големите би го и мотивирала, и Уимбълдън можеше да спечели... Ама... Берекет версин на българското ни дередже, днес. И да се надяваме на по-малко лошо бъдеще.

Съвсем нормално, нали уж е в топ 16, минимума му е следва да е осминафинал. Обаче т'ва дето са го нашисали, неудобен бил Гаске, значи, че нищо чудно пак да не стигне до нивото си в ранглистата!

Браво Гришооооо ....

Гигор е много симпатично момче и често играе атрактивен тенис. Всичко това се харесва на публиката. Но трябва да признаем, че голямата му известност се дължи на връзката ми с Шарапова. Да си с нея е не по малко трудно и славно, отколкото да спечелиш Голям Шлем. Нека виждаме само хубавото в него. А то никак не е малко.

... и ти ли имаш... врузка... с нея?!?

USPEH MOMCHE IGRAI PARVO ZA SEBE SI I POSLE ZA BG..!!!!

браво Гришо

Дано победи и в третата среща, но поведението му не подсказва, че е готов за големи трофеи. Тръгна и той, като Божинов, да се пъха под прожекторите и да се изцепва по медиите. Да сте чули Джоко, или Надал, или Рафа, да се изявяват толкова показно като нашето момченце. Мълчат си великите спортисти и оставят делата и победите им да говорят за тях. При нас приказките много, а успехите - никак.

Правят го и те, ама за много пари :)

Въпрос на характер. Джокович прави магарии нон-стоп за всеобщо забавление. Така че - дано да не си прав.

А, Джокович и жена му са нон-стоп под прожекторите, има много сесии за списания, интервюта и благотворителни събития със звезди от всички области. Да не говорим, че сватбата му беше доста публична, в туитър е много активен /снимки, постове/. Разбира се, това не му пречи да е симпатяга. Просто, публичността не пречи на наистина добрите и стабилни състезатели.

Е, следващата среща , ще е различна...Тя ракетата е нова ...и не е така гладко . А иначе говори гладко инглиш , а булгарски заваля и фъфли . Големи лиготии , голямо чудо.

Не мога да се начудя на злобари като теб. Поне малко от малко гордост не усещаш ли, че имаме успял сънародник и цял свят (поне който е гледал спортни новини чат-пат) знае, че е Българин? Аз съм сигурен, че и твоят български не е цвете за мирисане.

Да , разбира се и аз се чувствам като всички , но ми направи ;ошо впечатл. няколко пъти - говореше на Български , но нище не му се разбираше , а го чух по време на интервя на англ. - МИ той нямал говорен дефект, та така . както и да е , нека победи та всички да се радваме .

Аз съм сигурен , че сумарно английски + български говори по-добре от теб ? Ти как мислиш?

Нямаш си никаква представа какво мисля , но е странно колко си сигурен ... явно имаш видения...както и да е , почивай си повече и спазвай указанията...

Явно рядко му се налага да говори български, затова. И превключва трудно. Нужно е време за адаптация.

Успех и късмет, Гриша!