Григор отново не успя да преодолее Гаске

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна в третия кръг на Откритото първенство на Великобритания по тенис.

Обратно в новината

Коментари - Григор отново не успя да преодолее Гаске | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

дълбоко непознаване на хомо дружинката наречена "щаб" всичко там е сглобено за $ . Маша е просто отвличаща маневра. чрез внука на известен мошеник в ход са всякакви машинации. Анаболния псевдо треньор и любовник на "таланта" движи емоционалната част. самият хасковски "талант" крайно алчен и меркантилен. Чрез участие в залози с подставени лица в азиатски и други букмейкърски къщи са генерирани печалби в големи размери. всякакви договори и съглашения са подписани с цел бъро генериране на средства за ..Залози. Няма друг индивидуален спорт ,който да има такава Широта на възможности за Залагания.Дори противника да е слаб и мача да върви трудно към загуба възможностите на "гришко" с аголеми. Загуби има само когато се откаже противника /помним 2 такива / тогава хасковския бе с каменно лице...Точки класации се постигат трудно ..а и наградите не са кой знае колко големи в сравнение с милионите ..за пример :25 К паунда дадени за последното участие на "таланта" при залог от загуба с 0:3 /без да броим междинни залози/162500 GBP .с комбиниране и междинно залагане ?"на живо" сумата отива към милион. това по данни на bet 365 азиатските къщи предлагат доста по големи ставки. внимателни анализи на специалисти, са заключили "че от манипулиране на мачове в тениса се генерират печалби от около 8 милиарда долара, разбира се всичко с участие на тенисисти щабове и мениджъри.За последните 2 г най много мачове извадени от залози са на "звездата "г. димитров. заключение : няма по гадно от мошеника "играейки си " с емоциите на обикновените фенове.

Всичко се преодолява, но Григор е твърде млад. Не трябва да се отпуска и отчайва. Времето е пред него. Не само младите се отчайват понякога - всички сме хора, нали? След дъжд идва хубаво време - френска поговорка.

Не е важно първи ли е или 101, важното е да няма излъчване на хвалипръцко.

Явно с този треньор не върви. Има още какво да учи. Млад е. Има шансове.

Гаске-то е много добър срещу нашия човек, щом го побеждава пети път. Но, в живота има компенсация. Излишно е да питам кого харесва Маша.

Пичове, особено онези от вас със злобните коментари и струящата завист, вие в кой световен Топ 10 сте били в живота си?! Какво сте постигнали с двете си ръце и сте били измежду най-добрите 10 на планетата? !! Да, разбира се, ако имаше класация за завист, ви щяхте да заемате 1-во място! Всичките вкупом!

И неговото ниво е като това на Пиронкова, да си се закотви някъде около топ 50 и да си разцъква леко. Другото е химера. По някаква щастлива случайност се докосна до топ 10, но това повече никога няма да му се случи. Няма качества , нито характер за да е там, където беше.

За този най-добре да пишете като бие някой. Иначе другото си го знаем, свикнали сме му на "младата надежда".

Гр Димитрор поне си намери жена.. Не се занимава с нашенски или чужди ку..ви ... Серена Уилямс е номер 1, и има 20 Големи Шлема, ама май не намира някой, като за нея. Тъй че, добре си живее, вече нашия.

И Рафаел Надал приключи рано участието си на турнира от "Големия шлем" в Лондон. Той загуби от 102-ия в ранглистата на ATP квалификант от Германия Дъстин Браун във втория кръг. И той ли е каун???

Е та какъв да е според тебе?!

... тои е "баш-каун"...

Не я разбирам тази нашенска спортно- махленска мегаломания. Голяма трагедия е ако в някой спорт, където има що годе кадърни състезатели, те не са непременно първи. Няма как да стане. Понякога и след много блъскане ядеш бой от слабаци. Личен опит. Гадничко е, но чак пък такава драматургия...

Maya и все пак боли !.

Прав си...трагедия е когато загиват хора, когато ровят в кофите за боклук и когато на всичкото отгоре искаме да ги санкционираме за това. Трагедия е когато попаднеш в болница треперейки за живота се а те питат дали си осигурен и колко кинти имаш в джоба. Трагедия е когато тръгваш на ваканция за морето а по пътя те настига вечната ваканция....

Поредният прoвал. Както винаги.Не сте зава за номер 1 и това е.

А защо да става номер 1?

Казаха, че е голям талант и е бейби Федерер . А Федерер е най великия в тениса и е нормално малкия Федерер да стане номер 1.

А защо да става номер 1?

Гаске може и да е под номер 22, но е бил в топ 10 и е стигал полуфинал на Умбълдън. Правил е железни мачове с най коравите в този спорт. Само човек,който до вчера не е гледал тенис може да се чуди как така Григор пада от 22-я

Глигор - рицарят на печалния образ! Глигоре смени си трньора, ракетата и Машата(по-рядко!).

От бг тенесистите е най-добър!

От "тенЕсистите"? Тази дума идва от "тенЕс", нали? А какво е "тенес"?

Както казах преди да започне турнира, след Уимбълдън ще загуби и 11 място. Много се отпуска нашия. Не знам каква точно е причината, но трябва да се вземе в ръце, защото му остава малко ,ако иска да постигне нещо о сериозно. ТАзи година е ропиляна за него. Остан един US Open, дано там измъкне нещо .

и да не ви харесва е ФАКТ, че той днес сдаде 11 място!

новина не означава ли : нещо ново? ако е така, какво е новото ? гришо пак падна, нищо ново

Как може 21-ия да те бие, където те хване пет пъти подред, а ти да си номер 11?!

Гъската е по-добър.

Ще се задавите от злоба и злъч.

Айде, по-рафинирано за чувствителните модератори: Може пък и да не трябва да си идиот, за да разпознаеш кой какъв е. Този може и да е 11ти (не задълго) в сегашната тенис конюнктура, обаче е елементарно момче. Йордан Йовчев, примерно, и бил 2 пъти световен шампион, 2 пъти вицешампион и има четири медала от олимпийски игри, като сребърният му реално е златен, защото тенденциозно го дадоха на грък тогава. Постиженията му обаче са само част от причините никой да не е говорил лошо за него. Останалите причини са какъв човек е самият той. Този хасковски "юнак", започнал от школата, основана от "корифея" Румен Сербезов, като човек е със спорни качества и да се радва, че е уцелил такъв вял промеждутък в тениса, благодарение на което все още се крепи по-напред в класацията.

"вял промеждутък в тениса" - дано не е и финала на тениса. И тоя спорт май отива по дяволите като Ф1 и бокса да речем. Един джокович по-стабилен последните години почти без конкуренция, рафата кога играе кога не, ще избухне мах. един два пъти и пенсия. Федерер и той. Останалото е гола вода, едни "колоси" като мъри, вавринка, нишикори, потро, пенсии като ферер и тн. И къде са американци, австралийци, немци??? Никаква конкуренция, ако си малко по нахъсан директно челната тройка, домързя ги нещо всички да играят.

Гришо ти си железен! Ти си шампион! Обаче Мария! Тя те размеква! И тогава ставаш кашкавал! Ако искаш да си номер 1, остави Маша на некой мечок. Цъкай си тениса. Стани първи и гледай после колко Марийки ще дойдат. Но сега си кашкавал! И не си 1-ви, а 11-ти!

не е кашкавал а топено сирене!!!

Направо е течен като мляко...

свърши тая. от серена на мария иииии край. Кат играеше мариика де, спичели некой турнир и понеже вече има 3 титли и 3 поршета - му подари последното, да има да си кара. Край с тениса и за двамата. време им е.

Войвода беше казал - Едно е да искаш, друго е да можеш, трето, четвърто и пето е да го направиш- па макар и в пет сета...

Що за идиот трябва да си за да пишеш подобни глупости. 11 ти в света е това момче злобари нещастни.

Вече не 11

Все още е!

Пак разгъзили хасковския каун....сефте !

Загуби, но поне днес се бореше до край! Така загубата е по-приемлива. Проблема с психиката е явен, но ние сме балканци - видя се и при Джокович на финала в Париж. Все пак гледаме българин на най-големите тенис турнири!

писна ми от тая отчаяна физиономия....

Когато пет пъти подред те бият не е случайност, а закономерност. По-добре Гришо да си го татуира на рамото и да му се радва.

Извинявам се, но често го срещам в коментарите за Григор. Какво означава "каун"? Нещо свързано с Хасково ли е? Сериозно питам.

Че в Хасково така викат на пъпеша. Но не съм сигурен.

Не си спомням кога беше последната му победа на официален мач срещу играч от топ 20. Всички играчи в топ 10 имат бивши тенис звезди в екипа си. Нашия вече взе каквото имаше да взима от Рашийд и е време за нов треньор и задължително психолог. Подозирам, че догодина когато няма точки за защитаване, ще му олекне психически и ще играе по-добре. Проблема е, че като падне между 20то-30то място ще среща играчите от топ 10 още 1ви кръг и до там ще си остава. Относно тенис играта му, ретур като за топ 500, бекхенд като за топ 200, втори сервиз като за топ 200, психика като за библиотекар. Трябва да поработи над тези си слабости.

Не успял да го преодолее ли? Меко казано. Сет не е успял да вземе. Щом 22-рият в ранглистата го пердаши така... Дотук беше каунчето небръснато. Ама да не го жалим, де. Сигурно коефициентът да падне с 0:3 сета е бил приемлив.

На снимката е в поза УМИРАЩИЯ ЛЕБЕД!

Има един мобилен оператор с реклама в която участва тоя. Явно и на него и на нея мрежата е виновна. На крива ракета, мрежата и пречи. Тия ако искат да спечелят някой и друг заблуден абонат, да го извадят Шарапов от рекламата, че и тия които имат и те ще избягат.

Очевидно е, че възможностите му са по-големи от това, което показва тази година. Оттам идва и разочарованието - от излъганите очаквания. Ако, беше дал всичко от себе си, за да стигне дотук, ОК. Обаче, не - той може много повече. Показвал го е. Не един път. Да се надяваме.

"Addio Sogni di Gloria" ... Всеки според възможностите си. Стремежът да постигнеш най-високото - на всяка цена, жертвайки всичко житейско в живота ... Това направи, например, Христо Проданов - с цената на живота си ... Всеки сам и според силите си решава дали и какво да жертва по пътя нагоре ...

Така е - и Христо Проданов всички го помнят. Минко селския със скромното усилие кой го помни ?

Сега явно е сменил репликата - 'Аз съм фаворит !' от 'харесвам си шансовете'. Това е като сигнал за залагане - успеваемост 100% след подобни изказвания преди мачовете му...Иначе срамна работа да загуби толкова безславно от играч, който видимо не го превъзхожда с нищо технически освен с психика и ум...

До тук бяха май Силите и Възможностите. За тази 2015-та. Ще я помни - със сигурност. И дано следващата Година да НЕ Е, като тази. Но става вече Много, Много Трудно. Като Българин, се Гордея с постиженията на Григор в Големия Тенис. За тези до момента. Никой друг Българин не е го правил до сега. Пък ако намери Сили да продължи "към Върха" то гордостта ми ще бъде още по-голяма. Желая му много Здраве и Успех.

ех Аркане...Григор мина върха на възможностите си ...Повтарям го тук последните 6 месеца и само ме оплюват на лична основа, а никой не вижда очевадното - без психика и мотивация дори да си бил талант някога не става, а тези неща се формират в по-ранна възраст от неговата...Ще спечели още няколко АТП250 турнира до края на кариерата си ако подобри малко играта си и извади късмет да няма там никой от топ 10 и толкова...Други върхове няма да има...За фенките споко аз нищо няма да спечеля, а по-скоро може да си губя времето като днес да го гледам в мачове които трябва да печели на ходом...

Не ми се ще да бъдя язвителен. Чел си ме "на верев".

право да го твърдиш само в ... мъжки род. Защо преднамерено забравяте сестри Малееви, и трите в топ 10, че и по напред :(( Защото не ги познавате ли ?? Засрамете се :(

"...Никой Друг БЪЛГАРИН.." Кой трябва да се засрами от знанията си по Български Език? Ще ли ми отговориш?

Да сменя треньора. Мисля, че го пресилва на тренировките.

За Гришо или добро или нищо. От една година само НИЩО! Светна, блесна и изгасна. Има един прекрасен филм с Тодор Колев, Господин за един ден. Няма значение в коя сфета се развиваш, най опасно е да бъдеш господин за един ден!

Срам резил и позор драги зрители!А специално Ришар ще бие на нула Дришу от 100 срещи последователно!Але ле Франс-але але!!!

Аман от чуждопоклонници! А да се кланяш точно на високомерните франсета е съвсем гнусно!

ТОЛКОВА СА МУ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ. ВЕЧЕ Е НА ГОДИНИ, НЯМА ЗА КОГА ДА СТАВА ПО ДОБЪР. НАЙ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ ИЗПЪКВАТ НА 20 ГОД. ВИНАГИ ЩЕ Е ОКОЛО ДЕСЯТКАТА ЕДВА ЛИ ЩЕ СТИГНЕ ПО НАПРЕД!

Слаба прогноза. бил е 1 година около 10-ката и толкова...няма повече да бъде. Сега като падне в ранглистата и почнат да му се падат играчи от топ 10 в първи втори кръг повечето турнири там ще приключва...По-скоро ще бъде около 100-ицата от тук до края на кариерата му...Което за Българин е супер...

Толкова...