”Олимпиакос” се отказа от услугите на Бербатов

Вече е ясно - кариерата на българската звезда Димитър Бербатов със сигурност няма да продължи в гръцкия шампион "Олимпиакос".

Обратно в новината

Коментари - ”Олимпиакос” се отказа от услугите на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За по-малко от пестин лева на месец да не си се съгласил, ей...

да заиграе в ЦСКА. Ще се почусва млад в "В" група. За пари да не пита въобще.

Митак май в родния Благоевград все още има едно място:)))))А и маминка е там ще помага

Този боклук никой няма го вземе!

TIREX

барбитуратков виден дрога пласьор..

Нема кинти у Гръчко. Бербо не е толкова прост да ходи да играе и да чака да му платят лъжливите цигани след 6 месеца, и то евентуално.

Бълбуков свободен пенсионер

да не са луди да дават толкова пари на тази пенсия..те и в турция няма го вземат..може да порита някъде у хамерика за по един бургер на ден

Тези хора само "охи" знаят.

И к'о се'а? Бербо ще рита плажен футбол с приятели само за през лятото? Да де, ама там не плащат толкова! Май свършиха балъците, плащащи огромни кинти за най-бързо тичащия на място футболист в света?!

Балъците отдавна са свършили. Хората си плащат за определени услуги ако имат нужда, желание и възможност. Иначе относно Бербатов - той е постигнал достатъчно в кариерата си и ако реши може да се отдаде на плажен футбол с приятели или пък да порита още някой сезон в отбор с по-ниски претенции или пък може да направи нещо съвсем различно. Решението си е изцяло негово и надали ще се съобрази със случайни завистливи коментари.

Това казвам и аз! Но самооценката на момчето (упс! грешка! ....мъжа!) явно е над нивото на играта му! И тука идва разминаването! И плажният футбол! А и не му завиждам! Защото за мен тоя индивид е под нулата, откакто отказа да играе за страната си! Сори, ако не ти харесва!

кво стана сега?!? Барби тръгнал да надлъгва умни хора. Сега от множеството големи оферти ,които имаше ще иде в долно сусурлево!

Не го мислете него. Заглавието е формулирано според гърците. Може би по-правилно е "Бербатов се отказа..." Трябва да е луд, за да отиде в Гърция при тази ситуация в страната.

е чакай тогава да го вземе някой, но не се изненадвай, ако той пак се откаже от където и да е :-))