ЦСКА загуби от ”Спартак Плевен” в контрола

ЦСКА загуби първия си мач от началото на подготовката за новия сезон в югозападната "В" група.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА загуби от ”Спартак Плевен” в контрола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фк Нора Ананиева,успешен път към "А" окръжна!

Кой къде Ви хвани,все Ви тъпани!!!

ЦСКасата празна.

Ще има ли анкета, в кой кръг на тази група, цска ще отбележи гол?

Анималите пак се сдавиа

Ултрасите имат основна вина за падението на ЦСКА. С простотиите и агресивноста си изгониха нормалните любители на играта от стадионите. Като няма публика, няма и пари.

Няма да е лесно в борбата във В група.

да поздравим "Великата" публика която се сби помежду си понеже се наричаше - елит но си беше animals

Грухливи приятели, подгответе се за още много и тежки загуби. Натрупайте някое друго милионче, а аз ще се върна скоро да го взема Лупи

...погребаха ЦСКА..щом и Лафчис призна, че унищожаването на клуба е криминално....какво да говорим повече?.... мечтая си: да се върне старата емблема и име - "ЦСКА Червено знаме" - с това име през 60-те сме на полуфинал на КЕШ. Чужденци да не се взимат.Само наши момчета. Искам да видя БЪЛГАРСКИ футболен отбор. Мисля си и нещо фантастично,но не до там....Митко Бербатов има отдавна много милиони. Интелигентен човек, не е проС. Вместо да се чуди къде да играе в Европа,защо не предприеме екзотичния риск да заиграе в ЦСКА?? да се върнат и старите екипи - червена фланелка с бяла екичка и бели гащета, с емблемата на гърдите в средата. Миналото няма да се върне,но поне Традицията може! А това би било важно за феновете. Само ЦСКА!

Бе той не е проС, ама е женен, таа ... Ама мечтай си, мечтай си - извинявай ...

Хайде, хайде - да му изпочупат краката на Митко във "В" група на стари години!? Да не е луд?! То бива сантимент, ама да играеш във "В" група си е рисково начинание.

И кой погреба ЦСКА?Не ви ли е...а майката неколколкократно,Лупи и Стойчо.Много ви търпя БФС и държавата и за какво, заради пет-шест хиляди наркомана които и днес си показаха простотията. Бой и е...е за такива,никакъв компромис.

...нищо смислено, съществено и ново не казваш.просто някаква злобица. Естествено, че всички, които се изредиха през последните 20 години допринесоха за сриването на клуба.Ясно е, че е имало далавери и кражби. Но клубът не е пари, а ИДЕЯ,това май не го разбираш?? Затова тази идея - "ЦСКА" винаги ще я има! Колкото до разните "фенове", дрогирани ултраси и хулигани.....хайде сега, такива има в агитките на всички отбори. Футболното хулиганство няма цвят! Идиотите са навсякъде. Аз говоря като нормален човек и почитател,човек , който иска да ходи на стадиона и да се радва на любимия си тим.Както бе някога. А не да гледа знамена със свастики и агитки от татуирани маймуняци. Колкото до държавата - и там има "гнили ябълки". През годините имаше протекции на някои други клубове и сега също.Няма как да си обясня близката дружба между премиера и някои футболни босове, разни вечеринки, хеликоптерчета и откриване на стадиончета.... за Стойчо - не знам какво е правил в управата, но!!! Този човек за мен е велик, само защото унищожи и детронира Ливърпул, когато бяха в зенита на славата си.И още нещо - Ливърпул, Байерн..Аякс, все евро-шампиони бяха детронирани от един БЪЛГАРСКИ отбор!!! а не от отбор- "чуждестранен легион от наемници", който е от български град.Разликата е огромна!..... за Лупи съм съгласен - този отдавна би трябвало да е в затвора, както и Черепа. "Титаните" също. Всъщност - мафията си е купила държавата, затоваси прави каквото си иска с клубовете. Едни унищожава, други създава. Но докато има нормални и верни почитатели, ИДЕЯТА ЦСКА ще живее!

Парите на Митко са си негови!!! Стига ламтяхте да харчите чужди пари !!!!!:))))))))))))))

Нормално. Все пак ЦСКА е новак, а "Спартак" се бори за излизане от аматьорството ...

Много голове ще изпапкат още във В група. Така е защото направиха А група от 4 отбора и да играят помежду си 28 мача. Защо не вкараха 2 отбора от Б група на мястоот на ЦСКА и Локо София ? Спретнаха си А група на милионерите..... Отборите само с алжирци от 4-та дивизия вмесот БГ момчета ! За мен истинския футбов е сега във Б група !