Ван Гаал похарчил над €300 млн. в ”Юнайтед”

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Луис ван Гаал е похарчил над 300 милиона евро за нови играчи, откакто е пристигнал в клуба.

Обратно в новината

Коментари - Ван Гаал похарчил над €300 млн. в ”Юнайтед” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тия пари ги бяха дали на Моис, отборът можеше да се бори за титлата миналия сезон, а сега да се бори и за нещо повече в Европа!

това не са пари за трансфери, а и за заплати, но така е написано, че ....Освен това, изкуствено създадените отбори като Сити, Челси и ПСЖ вдигнаха изкуствено цените на играчите.Сега е нормално да се плаща по 30-40 млн., а до преди 10г те струваха по 10-13млн. Като се има в предвид и фаталните 2-3 грешки на съра, сега е нормално да се харчи много.

Швайнщайгер глупака от Байерн, ей аматйори този сезон Йуве отново ще ви стопи лагерите о йее

Плюс тези 400 млн. да му подарят и триото на Барцелона, пак ще развали отбора. Има си хора и тоз е от тях, дето кво хване - съхне.

Тоя ван Гаал и за даскал по физическо не става. Похарчи сума пари за куци коне, с изключение на вече застаряващия Швайни

Аз изхарчих толкоз за 10 години.

Ей много знаеш тоя Бай и се изразява типично по европейски. Фам. Глейзър градят тим на средно ниво но пък затова перат пари на високо ниво

И тази селекция за 400 милиона няма да направи отбора първи в Англия и Европа. Съра прогони най добрите играчи в Европа съзнателно, и след него потоп. Демек колко съм бил велик.

Защо имате в дир.бг такива снимки?!

Германците не можаха да го изтърпят тоя една година, но на англиските джентълмени някой трябва да им бръкне отзад, за да си помислят, че някой се бъзика с тях.

бай байхуй,изтърпяха го почти две години и като успя да смъкне Байерн до към средата на таблицата,след мача с Нюнберг 1:1 Ули Хьонес го изхвърли с ритници от автобуса.Говореше немски като задник и то само да хвали сам себе си.Чудя им се на акъла на тия от МанЮ.