Боян Йорданов няма да играе в ”Олимпиакос”

Договорът на българския волейболен национал Боян Йорданов с гръцкия "Олимпиакос" няма да бъде подновен, съобщават медиите в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Боян Йорданов няма да играе в ”Олимпиакос” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

контузиите и това, че не ползва посредници от федерацията при трансферите си, не му дадоха възможност да направи кариера в нац. отбор. Вече му е малко късно да блесне, иначе притежава много качества за диагонал, дори повече оит Вл. Николов.

За другото не знам, може би си прав, но че му е късно да блесне не е вярно. На 32 е, Владо Николов е на 37, Жеков на 35. Сега в един от отборите които играха финалната фаза в световната лига (не се сещам кой точно) титулярния им разпределител беше на 42 години. И играе. Да Боян не е разпределител играе диагонал, но все пак 10 години по млад. Така че има голямо бъдеще. Излишно е да се отписват хора заради възраст. Във волейбола или можеш или не можеш. Възрастта не играе. Ако почне да оказва влияние то ще се забележи. Но щом в топ отборите има играчи на по около 40 години и играят титуляри, и при нас Владо на 37 се представя все едно е в младите си години, значи не трябва да се гледат години. Всеки на различна възраст отстарява за спорт. Особено пък във волейбола, където обичайно е за 40+ години.

Много е важен за националния. Дано по скоро се възстанови и да е готов за европейското октомври. С левачката ще изненада много противникови отбори тъй като не познават играта му. И разбира се да се започне да се налага Агонцев като разпределител на тима ни.

пп. За мен Агонцев е от класата на Бенжамен Тонюти от Франция който бе избран за най добър разпределител на световната лига. Така че смело да се залага вече на Агонцев и най после и ние ще можем да спечелим златен медал от голямо първенство. А когато Владо когато се откаже (дано да не е скоро) на поста диагонал Боян Йорданов и Миро Градинаров са бъдещето на този пост.