Петев: Победа срещу Норвегия е първия приоритет

Националният селекционер Ивайло Петев призна, че родният футбол се намира в много труден момент.

Обратно в новината

Коментари - Петев: Победа срещу Норвегия е първия приоритет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В светлината на предстоящите квалификации за световното през 2018 г., предлагам следната промяна на емблеланата на националния отбор: електрически стълб, в средата на който се удря напречно котка тип "Гарфийлд". А опашката на котката е държана от човешка ръка...

Дано от ФИФА позволят мача де се проведе пред СИН СИТИ.

Изключително прост и ограничен човек - по този показател може да се сравнява с Пената,нотой поне имаше играчи зад гърба си и постигна успехи

Срещу Норвегия можем да покажем нови .......... татуировки.

Ко? Не!

Дайте по- ведро, франсетата и лалетата ще ги отвеем, шведите са ни абонати бием ги като тъпан на сватба, беларусите са преодолими, единствено ме притесняват подлите люксембургци, дано хванем хикса у нас :)))))

И аз така ги виждам неща :) Ще е трудно с тях... Люксмбург на 1-во място, а ние на бараж и от там ще се класираме. После в Русия бием всички до финала и ако Люксембург са стигнали и те ще им го върнем тъпкано и грабваме купата :).... по пиене на бира пред ТВ-то :)

Това момче още не е започнало и вече се излага. Някой трябва да му обясни, че скромността трябва да бъде приоритет на един национален треньор. От статията разбирам, че тоя живее в някаква паралелна вселена на несбъднати мечти.

Ще ни напълнят серкмето.

Норвегия е по-малка държава от нашата, по-северна и хладна, не е толкова напреднала във футбола, но отвори някой букмейкър /то и тях ги забранихме заради Черепа/ и виж колко футбжлни групи и колко отбори имат. А ти, Петев имаш 6 куци коне, други 6 без отбори и трябва на вратата да туриш жената на Перуката, която по-добре ще пази от сина му. Взимай си заплатата докато ти я дават и бегай пак в Кипър или на остров Малта.

KATO SE SYBUDI6 6TE E STRA6NOTO

УВАЖАЕМИ г-н ПЕТЕВ, СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И БЪДИ РЕАЛИСТ!!! НИЕ НЕ БИХМЕ ТЕЗИ КОИТО ЦЯЛ СВЯТ ГИ БИЕ - ВИЕ СЕ ДЪРВИТЕ НМА НОРВЕГИЯ!!!!!! Прости му боже, той не е виновен!?!?!?!?

Петев е поредният треньор от един и същ тип.Вече се смениха 5-6 такива-а именно хора били слуги на мутрите собственци на наши отбори,омърсени от клубния ни футбол и реалностите в него.Такъв човек не може да промени нищо,защото на него мисленето му вече е увредено от нашенския футбол.Трябва един чист специалист от чужбина -швед,спокоен,с виждания за играта ,да вдъхне на играчите друго мислене,а от там и играта да се промени.Ама с това ръководство на БФС за какво им е такъв като нашите специалисти ще пускат който им се каже,може и някоя тото контрола да завърти БФС-то,така че не знам какво изобщо очакваме от този отбор.Все се надяват и все надеждите им се оказват напразни.

Ако беше мъж когато го събличаха щеше да разбие муцуните на олигофрените,а той се остави да го изнасилят пред камерите.Още по жалък беше Сираков,който трябваше да го защити,защото той го препоръча и защото е ,,уж,, легенда на Левски с голям авторитет.Доказателството,че не е мъж бе поставянето на Н.Михайлов за титуляр в националния за да угоди на татенцето...та така...изгубил си е авторитета пред футболистите,които трябва да имат респект от него.

журнялята, стиго отразева мъртъвци. Че и вместо погребения, искате да ги изкарате, че сватби дигат.

Още един... мИчтател...

Той се тревожел за играчите, ние се тревожим за националния селекционер.

нямаме таланти или не се работи правилно с децата?