Daily Express: Бербатов преговаря с ”Астън Вила”

Бившият капитан на българския национален отбор Димитър Бербатов е много близко до трансфер в "Астън Вила", съобщава днес таблоидът Daily Express.

Обратно в новината

Коментари - Daily Express: Бербатов преговаря с ”Астън Вила” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, пичове, не се ли уморихте да храчите? За мен сигурно хиляда пъти са писали по медиите, както и тук, в Дир-а, а за всеки един от вас - колко пъти някой въобще се е сетил? И какво вие сте направили, за да ви изтъкват където и да е? Дайте ми поне един път истинското си име, за да разбера, че да, вие, или ти, си наистина достоен човек, достойно си изкарваш парите, достойно се държиш всред обществото, достойно правиш дарения, достойно представяш Родината. Аз това го правя вече дълги години - а ти, ти плювалнико, ти какво си направил за България? Айде, скрий се из гетото, откъдето си изпълзял и не се занимавай с мен! Поздрави: Бербо

Много остроумие се субрало в тая кратунка бе , ШУТ !!!!!!!! Кое е достойното изкрване на пари и държане в обществото , ритането на топка ???????????????? Голям защитник и адвокат се извъди бе , ШУТ !!!!!!!!!!!!!!!

Под достойнството ми е да ти отговарям, но, първо, виж колко си неграмотен - личи си от написаното. Второ, и да си клоун, и да си шут, е по-достойно от това да си нищожество като теб, защото и клоунът, и шутът, дават своя дял за обществото. А ти, ти си някакво пълзящо същество, което никога няма да се издигне, защото е призвано да стои в блатото, в собствените си лайна. Айде, и да не забравиш да пуснеш телевизора, когато играя, та да видиш как бате ти Бербо носи авторитет на България.

Спрете всяко лято да ни занимавате с Барбука!Кранта е вече,само се бъзикат с него.Основно ще го запомним с предателството му към националния и клуба,който го създаде и показа,а също и с безмерната му алчност и мързел.

Като чета коментариите тук веднага е ясно защо българите сме на това дередже - завист, глупост и простащина.На Бербатов пожелавам успех в Астън Вила (ако стане) и ми изглежда логично като край на футболната му кариера.На добър час, Бербо!

деер

Не краде и не прецаква приятели , за да печели парите си - затова не го обичат!

Барбучков брадяса от търсене на нов отбор! А и вие, ДИР-ници, активно му помагате в това! Вчера го свързахте с Вердер, но ми намерихте и много други отбори от Европа тая почивка! Направо си заработихте комисионната от бъдещата сделка!

Кво ни интересува предателя който не ще да играе за нац. отбор и за държавата си?! Ако ще и в Барселона или Реал Мадрид да играе това нас българите хич не ни топли вече!

Бе изглежда малко вероятно, точно Шерууд не цепи басма на никой, който не се раздава. А нашият е брилянтен техник, но като раздаване просто е анти-пример за другите по терена.

Дано да стане, един умен българин, който не е пропаднал, чалгарин, леке, измамник, мутра, шуробаджанаков бизнесмен, смръдлив анаболен мачо, не е плейбой звезда, а си гледа семейството. Само хубави неща за него и дано има повече като него!

браво dir! от тук нататък всеки ден по един нов клуб за бербатов(може и по два)

У бря, тоя Бербо требе да се клонира възможно най-бързо - и без това само мангизите могат да развълнуват нежната му натура.

стига бре вчера го бяха взели у бремен..ама явно всеки вика на другия геби барбито ти :-)