”Левски” и ”Литекс” отнесоха солени глоби

"Левски" беше глобен общо с 4600 лева, "Литекс" трябва да внесе в касата на БФС 4900.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” и ”Литекс” отнесоха солени глоби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pompai

"Левски" беше глобен общо с 4600 лева, "Литекс" трябва да внесе в касата на БФС 4900. ,Какво да кажа за баба пенка за 1-пиле 3 000 а тези цифри били солени :)))

Говеда, долни сте. А стойчо стоев що не е наказан с 2000 като Любко Петрович? Значи за литекса 4000 за говорене по телефона, а за същото на говедата 2000. БФС самозакрий се или се преименувай на БФСЛЕФСКИСПОР

4000 лв солена глоба?? стига глупости, едно магазинче за хранителни стоги го глобяват толкова

С какво ще се докаже, че говорят за мача? Може да си говориш с някой извън футбола. Тия от БФС са пълни смешници.

Подуенските говеда платиха на БФС за подарената им от поръчковите съдии точка, в следствие на отменения напълно редовен гол на Литекс. Тия мърши никога няма да са добри футболисти, защото винаги са свикнали да си решават футболните проблеми извън терена. Но както знаем за Европа или имат много малко пари, или това там просто не върви! Така че още дълго ще им тегне определението "евразийски идиоти"! Смешници!

кВиииик

Е то говедата миналия сезон само формално си бяха в А група и не дотам успешно се пребориха със Славия и Черно море за влизане в нея! А за купата даже и не успяха да се преборят! Та затова вземат мерки от сега, щото ако и тая година ще им е нулева, по-добре да се закриват. И без това не могат да играят футбол!

Ккао миналата, така и тази годиа Пеефскиспор е за разследване за уреждане на мачове, ама с това бФС няма как да се случи. Държавния отбор се подкрепя всяески, щото не уумее футбола и му личи откакто е създаден. Всеки футболист играла в Пеефскиспор е дамгосан, личи му, колкото и да се опитва да стане футболист си оставва подуенско говедо, некадърник, което се мисли за богоизбрано, обаче си е некадърник. Няма футболист, играл в пеефскиспор, който да не е това. Дори и чужденец. Приммери имма изобилие, но лечение за говедарщината на лефскарите явно не е измислено, щото на всякъде са пълен провал. Лефскарщината е заразна болест! Лефскарите и игралите в този обор следва да са в пожизнена карантина, щото до каквото се докопат го съсипват.

Ей, неграмотник. Ще трябва да повикам чистачка за правописните ти грешки.

Тежко е да си свиня в група В, нали така бе смотано прасе? Съдиите подариха на Литекс точката. Щото не свириха дузпа и резултата ставаше 2:0, а мача съвсем друг. При гола на Литекс резултата се изравняваше и това не променяше положението на терена, нито даваше победа на Литекс. Да не говорим, че изгонването на Минев даде на Литекс шанс 15 минути да са с човек повече. Ощетяването е много повече за Левски отколкото за Литекс.