Нападател призна за преговори с ”Лудогорец”

Отборът на "Лудогорец" е близо до привличането на нападателя Клаудиу Кешеру.

Обратно в новината

Коментари - Нападател призна за преговори с ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствените мачове на говедата и ЦСКА в Европа са.... мачовете им с Лудогорец, муахахахахахахахаха, и така ще бъде за напред.

Разград е най-футболното място в България, браво на братята, само така ще се вдигне нивото на първенството и нека българските футболисти да гледат и се учат и да почват да работят здраво, а не да разчитат на връзки.

Кои български футболисти?

Да, правилно, в село Разград създайте футбулна колония от африканци, бразилци и румънци, недейте да правите градчето футболно, няма смисъл да тренирате тамошните момчета. Пък стадиона ще се напълни, та разни "олигофрени" да не питат що е празен, като се предвидят тонове кренвирши за дошлите да гледат колоният, като ще пеят "българи юнаци", за да все пак да се знае, че т'ва е български, не домуски отбор.

Ами ако футболистите са им само от населението на Разград, то няма да остане публика на стадиона.

Драги, Юлиане, след колко бой е "признал" футболистът, каквото е признал? Мисълчица някаква бе човече, то че не знаете български, ясно е, ама ако мъъъничко помислиш няма да се излагаш чак толкова.

за бг футбола ,за Разград и за Бг въобще е да плащаш баснословни суми ,за да направиш един отбор без българи лидер в Бг сакатото първенство. Вместо наши таланти и кадри Домусчиев храни чужди! Защо!? Заради едното его!

щото в бг футболистите са некадърници.

Сигурен ли си, че са некадърници? Да не си бил там докато са ги правили?