Домусчиев: Закъсняхме със смяната на треньора

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев призна, че смяната на треньора Георги Дерменджиев е дошла твърде късно.

Обратно в новината

Коментари - Домусчиев: Закъсняхме със смяната на треньора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, не! Не сте закъснели. Изобщо и въйзобще. Точно навреме си дойде смяната...

Некои олигофрени май наистина си повярваха много,ама какво да се прави,парите не са за всеки.

"...видя се, че с влизането на ония двамата и оня третия"

С постоянни смени и трансфери отбор не се гради.

май нещо си повервахте, а?

Сега чакаме коментара след като юношите на Левски ви отупат скъпоплатените бразилци...

Спомням си, че миналия сезон точно Левски елиминира Лудогорец зца купата. А за шампионата ги би 3 : 2 на Герена.

Ще поживеем , ще видим , Санчо.

Домус ага, утре биете лескарите и всичко си тръгва както трябва.

Да, ама точно Левски спъна Лудогорец за купата април месец.

деер

Ами СМЯХ...... Скочихте до правителствения хеликоптер и до 5 000 000 лв за трибуна Моци- среден пръст. Истината е , че ви охладиха страстта по едни 100 млн и за.ахте отбора....

Една елементарна справка за Бруно Ребейро в Уикипедиа показва, че преди да бъде назначен за треньор на Лудогорец, същият е бил треньор на Сетабул в продължение на 17 мача с койтоотбор печели само 3. Като се включат и предишните му 2 мениджърски назначения начело на други 2 отбора, в които се е задържал по 2-3 месеца като треньор (преди да бъде уволнен), ясно изпъкват способностите на сегашния треньор на Разградлии. Честито!

Уй... какво, що не казахте по-раншко ба...

Едно нещо, ако е добре не опитвай да го правиш по-добре, защото ще стане зле.

Тоя другар очевидно го пере сачмата. Жалко за Лудогорец, явно до тук бяха.

не мога да разбера защо сменя успешни треньори с които е постигнал успехи , с хора които представа си нямат от футбола в БГ

Закъсня и продължава да закъснява. Какъв е този треньор, който ходи с тефтерче и си води записки? А като му слушам приказките на този Рибейро, се чудя при Гонзо ли е ходил на уроци или и двамата са учили на едно място. Домусчиев, закъсня да разкараш Рибейро, ама още не си го разбрал. Сега ще паднете от Левски, Рибейро пак ще говори глупостите, които може да наречем гонзовщини или лефскарщини и така до следващата загуба. а отбора ти срещу Милисами имаше 2 (две) от отбора, който игра миналата година, но миналата година Милисами щяха да отнесат 2Х5 със същите играчи. Рибейро не знае къде е, не знае какво трябва да направи и не знае как да го направи. Общо взето ми прилича на учител по физическо.

Мъжки , гледам , че бая си си напрягал главата и бая време ти е отнело да дрскаш. Ок , нема лошо , щом те влече. Аре само като един виден мислител да обясниш на по-"немислителите" кво аджеба значи "гонзовщини" и "леФскарщини" ( с "ф" !!!??? ). Благодаря предварително , мислителю !

Ами на всички е ясно, даже и на левскарите (би трябвало), какво е искал да каже човека...

Иначе относно размислите ти за Рибейро съм съгласен.

Искам да кажа, че мястото на тъпаците не е в ръководството на футбола. Ама в БГ на всяко отговорно място е сложен наш човек, който меко казнао е тъпак, така че преливаме от пусто в празно. Тъпотата е вродена на масата в БГ.

Какво ти е виоовен треньора ,каруцата като се обърне...

Както всеки самозабравил се чичко-паричко, Домусчиев реши, че разбира от всичко, включително от футбол, поради което и заводският му отбор тръгва надолу, надолу и надолу и до две-три години ще надскочи А-група и ще си заеме исторически определеното място - нейде из окръжните дивизии...

Идва мач Лудогорец - Левски. Треперете!

И защо трябваше да сменят треноьра? За 4 години, четири пъти шампиони, четири сменина треноьри! Защо!

Защото новобогаташите като Домуса, които бързо са натрупали големи пари, си мислят, че трябва да изискват още и още. И никой треньор не е достатъчно добър според него. И Рафа Бенитес да дойде, Домусчиев и на него ще намери кусур. Спомням си преди 7-8 години, когато Левски печелеше успех след успех с Мъри, само след един неуспешен сезон Батков го смени. След това смени и Кокала, ПРИ СПЕЧЕЛЕНА ШАПИОНСКА ТИТЛА ПРЕЗ 2009Г.! Та, тия новобгаташите са такива.

Това е най-тъпото съждение в тази ситуация. С приказки и бабаитлък в Европа не става, трябва и акъл.