”Sun”: ”Борнемут” е близо до Димитър Бербатов

Новото попълнение на английската Висша лига "Борнемут" проявява интерес към Димитър Бербатов, съобщава "Sun".

Обратно в новината

Коментари - ”Sun”: ”Борнемут” е близо до Димитър Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас има едно свободно място на резервната скамейка и можем да го вземем.

Тоя човек го разходихте в цялата футболна география... Мисля, че ще играе на Марс или на Венера.. . Прекалявате

поредния майтап XA XA XA

Мила кукла Барби, аз съм хейтър.

Не се тревожи. Това ти е най-малкия проблем.

Кво се пънете, нали трансферния прозорец затваря след има няма 4-5 часа! Тогава ще разберете, че няма да играе никъде, никой не го заслужавал!

Алоу, специалиста! Свободните агенти не ги е.е.

То като в махалата - двама на настъпванка, после почваш да си избираш кой да е към твоя отбор и накрая остават най-куците или най-дебелите за пълнеж и ги взимаш на общо основание!

Вестник за 20р какво да публикува, освен вицове?

40p

Бербатов изглежда мързелив, щото бързо му писва да препуска с идиоти без поглед върху играта. Бяга, заема идеална позиция, обаче, коня с капаци по фланга върти очи като изоглавен и нищо не вижда. Е, колко мача така...

как виждат другите, а все него не виждат?

Еми, почва да се цупи, да гледа високомерно и душичките с капаци, почват, и да го бойкотират. А, нормално е, като има голмайстор като него в отбора, в атака, който е с топката, първо него да види как се е пласирал, че после другите. А, той е и добър "плеймейкър". И за мене не беше изхвърляне във Фулъм като им "писа" "Keep calm..."

Ще е интересно, ако основно му плащат на гол.

От почти 3 месеца четем как поне 15 отбора досега са го искали Бербатов. Едва ли е имало толкова искан футболист напоследък според журналистите, а той горкия все още си няма отбор, що ли? Крайно време е да се спрете с тези поръчкови статии, че както писа един преди време, кокошките спряха да снасят вече като всяка сутрин четем за нов отбор дето го иска. Ако е толкова интелигентен както го изкарвате, да беше изкарал досега една реномирана треньорска школа и да почва да се доказва като мениджър в някой отбор в Англия от по долните дивизии. Моля следващата новина за Бербатов, да е че е ПОДПИСАЛ с някой клуб, а не за поредния който уж го искал

Обадило се пак неподготвено от обора тъпото синьо и завистливо говедо!

тва барби не е виждал топка вече половин година кой ще е луд да пуска тази мърда в игра ?!?

Гледах 2 мача на Борнмут - с Ливърпул и с Уест Хям. Момчетата се скъсаха от тичане и себераздаване по терена - Бербатов може да играе там само като вратар

Трябва и акъл!

то затова е пълно с нобелови лауреати футболисти.

Ама и само с акъл не става. Иначе Веско Топалов щеше да е най добрия футболист.

За твое сведение - футболът не е лека атлетика!!! Тези момчета, 'дето са се скъсали от бягане - да 'одят да правят конкуренция на Юсеин Болт, напр.!!! А Бербатов е показвал и доказвал, че с едно или няколко докосвания може да реши мача!!! И за тези, които само знаят да злословят без да гледат - Бербатов може да бяга много бързо, когато се налага!!! И повтарям - когато се налага!!! Нека тези, без талант и мозък да бягат като изоглавени магарета!!! Който мисли, че футболът е бягане - да гледа бягане на 100м, на 200м, маратон и т.н. Още много примери мога да дам за тези, които все обвиняват Бербатов във мързел и т.н. Все пак не с мързел се става голмайстор на Висшата лига и то с половин игрово време!!!

Абе ти Премиършип гледаш ли или си съчиняваш на база, каквото си чул или прочел в интернет. Keep calm and stay on the bench !

Ти правиш ли разлика от безцелно тичане и движение по терена. Футболът на днешно време изисква постоянно движение. Точно това нашият Бербатов не го умее. Затова когато хората пишат, че е мързелив и не тича, имат предвид, че е скаран с динамичното придвижване по терена и намиране на свободна позиция за получаване на пас.

сии ду фейса човеко...секи ден си играе там и му е добре ..не му се налага да тича хич.

Браво Мите! Английската висша лига е твоето поприще! Действай!

сион Е БЛИЗО ДО бЕРБАТОВ