Григор загуби от Кукушкин и напусна US Open

Григор Димитров отпадна от по-нататъшно участие в US Open, след като загуби в пет сета от представителя на Казахстан Михаил Кукушкин.

Обратно в новината

Коментари - Григор загуби от Кукушкин и напусна US Open | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотен мач. Има какво да се подобри, но си личи, че вече е готов да играе с най-добрите. Успех Гришо!

Миналата година ми изгуби 100$. Вчера се опитах да си ги върна ,и по- тънах с още 100 $. Добре че не се навих да слагам срещу Норвегия.

Тренирай здраво ! Физика, физика ... Преди мач не спи с жена, не правичикии и никога не говори като Божинов !

физически е отличен, бакхенда му го предаде, за съяление. практика с бакхенда е нужна, но това може и да е от новата ракета. някоко пъти се видя че не е свикнал да сменя грип-а от бакхенд на форхенд.

за мен когато някой говори,в интервюта, че иска да спечели us open , трябва да може със сигурност да стигне поне до четвърт финал, а не да губи на втория мач...

всички участници искат да спечелят, само един ще успее. ти се радваи че има един българин от когото вземат интервюта извън полициеиски участъци...

за гришо е наи-добре да си вземе едно чуждо гражданство и да спре да се състезава за българия. просто не го заслужаваме! то не беше помия, не бяха хетъри...абе долен народ сме и това си е. живеят в наи-скапаната бяла държава в света, но вместо да направят нещо смислено - само плюят ли плюят по всичко и всеки... да ходи при америцанците, те веднага ше му дадът гражданство и ще му се радват на всички успехи.

Виж се тебе и ти плюеш по цял ден. Пък не живееш в Бг.

Така е в спорта- победителите са обичани, а победените отнасят псувните!! Няма как - спорта дава и взема!!

така е само в българският спорт, на запад хората си поддържат спортистите и като губят и печелят. на гришо не му трябват фенове когато печели, а поддръжка когато губи. но не ни е такъв манталитета, за съжаление...

Ами той си е чужд за България. Последното му интервю го доказа. На въпрос какво ще каже за Родината си, той казва, че е излязъл от нея много рано и не знае почти нищо. Може би един ден ще се върне. За какъв българин говориме. Много ще е хубаво наистина да не се свързва с България. Все ми е тая дали бие или пада, но да се отречеш от Родината си, това е еничарство в съвременен вариант.

Глупости на търкалета. Човекът е казал истината, еничар бил. Сякаш някой като е дошъл от село в София като малък, е еничар спрямо селото си.

глупости, пак по нашенски - превел, не превел...ако прочетеш оригиналното интервю (и говориш англииски) ще видиш че тои казва че е напуснал млад и не е успял да посети всички места в българия, но иска да го направи някои ден. но така си е, подвърждение на оригиналният ми пост че не го заслужаваме. чел - недочел, веднага готов да го плюе...

Тото-лото, това е положението. Гришони върти яко тото, а вие си го хвалете още...

Време е григор да се ожени и да се откаже от тениса

Дори не искам да чета коментарите... Но ще се изкажа, когато ни радва това мимче всички се надпреварваме да казваме колко е Велик, а когато има проблеми също нямаме равни... Само да попитам, когато Нишикори, Надал или дори Федерер са в слаба форма дали така посръпват техните фенове и съграждани. Надявам се да не съм единствената която го подкрепя и вярва, че най хубавото за него престои. Успех момче!

Добър ден на всички. Искам да вметна една хипотеза за причинно-следствената връзка. Колеги, помислете върху следното: Г-н Димитров Григор сам за себе си знае, че 8-то му място в ранглистата е върха в кариерата му. От тук следва следствието: Ако е така, какво му остава да прави година - две? Разбира се пари. Парите биват два вида - просто пари и много пари. Просто пари той прави участвайки в турнирите, а многото пари /е може и да ме опсувате/, многото пари ги прави участвайки в турнирите и залагайки срещу себе си. Разбира се това е моя хипотеза и тя просто може да не е вярна, но все пак помислете върху това.

TIREX

аз това от 1 година го разправям и съответно залагам последно на мача с Мъри ;коефициент Мъри след 5:2 да спечели бе 1200 в последния мача в началото Кукушкин да бие бе 5.кауна е рядко меркантилно и алчно псе.Не случайно и театъра с маша бе пак з а пари.

хипотезата ти не е вярна. 1. букмеикърите не пасат трева. 2. тои има над $5 милиона само от тунири, да не говорим за спонсори, а има още 10 години кариера. ако беше на 28 години хипотезата ти би била малко по приемлива.

TIREX

ами не пасат трева няма друг с толкова извадени мачове. Не случайно в щабът му е внукът на най големият дилър на залози..6 пъти в кариерата прави 0:6 в момент когато залозите са за него... от 5:2 продава Целият мач...случайност? след като започна разследване всички се разбягаха а маша бе само рекламен проект пак з а$ и там течаха залози бебета пръстени..колкото до рекламните договори там нещата са особени.

Тя Маша първа го усети, слабичък в л...... и на корта... рускините имат силна интуиция...

Тия работи се усещат след 2 пъти бе мой човек. Не след 2 години.

буркаш се, явно си зелен.

григоре......хаиде бе,моля ти се хаиде вече се съвземи. сега е моментът да играеш,времето лети бързо.настъпват след теб яко.можеш! знаеш го!

Имаше един филм "Момчето си отива"...

Гришо може и да загуби, но батко ви пак спечели. 10-ти пореден турнир си го играя да загуби във втория кръг (ако случайно спечели - тогава дубъл във третия), досега не ме е подвел. Купи ми кола това момче, ей! Как да не го уважаваш.

Отвратителен бекхенд

Липсва му концентрация, за това загуби.Сили имаше.

Може иначе да нямат нищо общо с Цветана Пиронкова, но когато губят синхронно в едни и същи турнири има много общо в показаната игра.

Още едно доказателство, че това момче не издържа психически... при 2-0 за противника се освобождава и започва да бие и в момента в който има шанс да спечели се срива и губи... явно има нужда от сериозна почивка... и някоя баба да му лее куршум! :)

След като ЦСКА заигра във В група, нищо в българския спорт не може вече да ме учуди.

Когато ПР-а и плеймейтките ти е по-важен от тренировките отпадаш като дайрето от духовата музика. Много ни раздваше Гришо, но преключи. Нека и жив и здрав - за толкова му стигнаха силиците на момчето.

Много бързо го отписа.

Пак ще кажа, макар че пак ще ме изтрият: Дришо!

За първи път си позволявам критики, но истински ме влуди и отказах да гледам след поредицата грешки в 1-ви сет. Безумно е да си вземеш гейм трудно, да пробиеш за 2-0 и вместо да се концентрираш, мислиш и спечелиш твоя сервиз за 3-0 и убиеш психиката на противника ... той го върна в мача. Последваха още по-безумни изпълнения и се чудех какви нерви трябват, за да си треньор на такъв играч. Тотално провален сезон - дано догодина видим Григор от 2014-та.

Игра, като тотален лигльо снощи

Хайде, Гриша, стягай се вече ! Всички знаем, че можеш, давай напред и нагоре!

TIREX

Кукушкин размаза "фаворита" ходом ,едвам едвам. !

Втори Божинов - голяма торба ама празна.

Положението никак не е добро, щом взе да пада и от разни КуКу чукчета!

Сега ще напиша два факта:първият е че кариерата му тръгна нагоре благодарение на връзката му със Шарапова,вторият е че кариерата му тръгва надолу след като Шарапова му би шута

И двата ти факта не са факти, а измислица. Григор тръгна напрад преди Шарапова, а докато беше с нея продължи нв тази посока. По едно време обаче почна да се срива и доста след това се раздели с каката.

И двата ми факта са верни.Мога да се обзаложа че Григор Димитров никога повече няма да влезе в ТОП 10(освен ако пак не се събере със Шарапова - явно тя е някъв фактор в световния тенис)

Виж на кое място беше 2012-та ,виж до къде стигна докато беше с нея,и къде отива сега когато не са заедно

НЕ, НАДОЛУ ТРЪГНА МНОГО ПРЕДИ ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

като българин много ми се искаше димитров да е номер едно но уви от години в тениса само 4-5 човека обират всички трофей. за съжаление димитров не е един от тях и главно е известен с това че беше жигуло на мария, уилиамс и други. както и преди съм писал маша ще е най голямото му постижение в тениса и в живота.

... явно "вече" бъркаш "жигулката" с жената... твоита си, де...

Никакъв не беше тоя Кукушкин, един ретур и дълбоки удари на бекхенда на Григор, но сигурна игра без глупави грешки. Общо взето Григор направи точките и на двамата. Смени ракетата, смени треньора, смени гаджето ама играта става все по зле, явно проблема е в неговия телевизор. Трябва да си смени чипа и да наблегне много яко на слабите си места: бекхенд, ретур, втори сервиз и най-вече психика. Добре, че поне догодина няма да има какви точки да защитава и ще играе по-освободено психически, а и няма да се срива рязко в ранглистата. Трябва му за треньор бивш шампион, който да му даде малкото нужно за редовни победи поне над играчите извън топ 10.

Ехей! Браво, бе! Имало и нормални хора да коментират, още!

...колкото гледах и се ядосвах - махленски тенис игра. Фантазета дето я влязат, я не влязат, ама ако влязат сме голяма работа. Оттука нататък - колкото толкова.

време е да форматираш харда и да започнеш на чисто. Виж как го направи Мъри преди време и сега е бетон в топ 10.

Джони! Какъв топ 10! Той е бетон в топ 5!

Добра тактика беше избрал Кукушкин, буха само по бекхенда на Гришо и нашия окапва. Ама толкова много непредизвикани и двойни грешки скоро в мач на който и да е тенесист не бях гледал, много зле е момчето в момента. Не знам тъп ли е, че не разбра че новата му ракета за чеп за буре не става, та той с нея или мрежа или аут играе.

Глигоре,Глигоре,я се върни сега, чичовото,в Хасково та си завърши пети клас,па после виж какво ще правиш!

"Невероятно", "невъзможно", Гришо да отпадне втория кръг....Това се е случвало САМО в 99% от мачовете му последната година.

СРАМ, СРАМ!!!!!!!!!! ВИЖ ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯ, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТУРНИРА И ПО ЦИРКАДЖИЙСКИ НОМЕРА - НЯМА РАВЕН В СВЕТА!!!!! ДОГОДИНА И ОТ 20-СЕТКАТА ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛЯТ НАПИРАЩИТЕ МЛАДИ, СЕРОИЗНИ ИГРАЧИ!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!

Гледах мача...Много грешки направи Григор, подари му мача сам. На моменти блестеше, но явно нещо го мъчи психически. Иначе страхотен сервис.

Единствената грешка на Григор беше, че се наду прекалено много и се превърна във Валери Божинов на тениса. Ако нямаше изказвания колко е велик и как младите като него трябвало да изместват по възрастните, понеже това били законите на природата, може би щеше да е концентриран повече върху играта си.

Вече и учениците разбраха, че бекхендът му не върви и ако иска да върви напред трябва да се научи да бие с две ръце!

ей как сбърках като не заложих вчера след изказа му че ще спечели турнира. Винаги след гръмки изказвания се посира...понякога драматично...въпроса е толкова ли си може или спонсор му е някой букмейкър ? Иначе съм щастлив че не си губих 4 часа да го гледам...Вече не го правя...

Тъжен край?При спечелени 7 милиона $.Ти колко долара спечели, та си така радостен?

Съжаление - ДА, злоба - НЕ! Хей, хора, това е най-добрият ни тенисист, чиито постижения скоро няма да бъдат повторени от наш сънародник. Вярно е, че 2015 не е най-успешната за Григор, но това не означава, че трябва само да го хулим. Я някой да ми каже, за колко наши спортисти (пък и изобщо, българи) са чували по света? Григор е само на 24 и бъдещето е пред него. Някой сега ще ми каже, че великите спортисти са постигнали много на тази възраст и ще са прави. Да, Григор може да не стане от най-великите спортисти на света, но е МНОГО добър и талантлив и ще продължава да ни радва. ПОЖЕЛАВАМ му по-успешна 2016 и главата горе! В спорта е така - днес успехи, утре - загуби! Важно е да ГЛЕДАМЕ НАПРЕД С ОПТИМИЗЪМ!

ама спрете се бе хора какъв талант на 24 ?!?! За лигата на ветераните може...Таланти са играчите под 20...И дано 2016 да е по-успешна и остане в топ 100, което е много съмнително след като някои турнири скоро ще почва от квалификациите...

Яд ме е за лиготиите му на корта, за липсата на борбеност и воля за успех, но че вече е ветеран (на 24 години) не си прав... Виж статистиката и успехите на Вавринка до тази възраст и след нея...!!! Но след снощи вече твърдо си обещах да не гледам срещите на Григор...!!! Живота и спортните му постижения са си негови и той решава как да си ги пропилее...!!! Щом така е решил - негов си е проблема...!!! А всички Вие се грижете за собствения си живот и просперитет и да не Ви пука за провала на неуважаващите даже себе си...!!! И "Пфууууу...", както казва Той от рекламата...!!! :::)))

Не е до талант, който има, нито до подкрепата ни. Вече е на 24, играе с най-големите, натрупал е опит, гледа и контактува с първите 10 - е, не може такова отношение към критичните моменти, не може да губи концентрация и да липсва тактика, не може да не знае кога да натисне съперника - вече е на 24. Естествено, че го поддържаме докрай, но ... никой не губи така наивно от първите 20, особено когато превъзхожда противника.

Това Беше за тази Година. Доста тъжен неин край за Григор. Какво ще се случи от тук на сетне, мисля, че и самия Григор Не е "на Ясно". Топ 10 се отдалечава бързо и малкия престой на Гришо там, при това дередже май ще остане само, като хубав спомен. И за Нас също. Фен съм на Григор и се дразня от просташките подмятания по негов адрес. Без да съм "в крачка с тях" ще кажа - каквото успя да постигне, направи го. Първи Български тенесист в 10-ката. Сега поне да има сили да се задържи в 20-та. И така, пак ще ме радва. Какво да се прави? Нека да е Жив и Здрав. Пък знае ли човек, кога нещата могат неочаквано за се преобърнат.

има още доста турнири през тези месеци до края на годината. ако се стегне може и да прогресира в ранглистата.

Аве продължаваме напред уе!

Kalin

Що ли не се учудвам.

Другия път да му оскубиш перата на този Кокошкин!