ПАОК с класика в дебюта на Бербатов

Българският нападател Димитър Бербатов направи своя дебют за новия си отбор ПАОК (Солун) и това стана при победата с 3:0 като гост над "Верия".

Обратно в новината

Коментари - ПАОК с класика в дебюта на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То нашто си е като името (на турски) бербат = "жив зян"!

Наща кукла Барби влиза в игра и секват головете.

Колко тъжен е често залезът на големите футболни звезди. Когато са играли в големи европейски отбори, постепенно се придвиждавт към все по-периферни такива, в които не показват и една десета от това, което са можели в началото на кариерата си. В един момент се връщат в родината си - рпърва дивизия, след това втора, регионални групи...А накрая, като едно последно напомняне за това, което са били - един шумен бенефис с участието на други такива като тях залезли звезди, подаръци - бакърени съдове и акварелни картини от кмета на общината в родния им град...И, разбира се, след това - треньорска кариера или хотелиерски бизнес.

наистина е много тъжно да не прецениш момента кога да се оттеглиш с достоинство.

Не знам, колко е "тъжен залеза на големите", но, определено, не толкова, колкото да "изгрееш", единствено в коментарите и на софрата пред телевизора.

да живееш в страна пълна с комплексари, които търсят под дърво и камък причина да се радват, че са били посредствени цял живот.

За резултата не знам,но феновете винаги предпочитат неговата фланелка след мач,никога не е изпотена

С ум се бори.

И сега Барбито като направи един с нищо запомняш се сезон, на гърчетата ще им дойде хептен като леден душ, особено на фона на цветущата им икономика.

Дочух, че вече си е изкарал заплатата с продажба на фанелки ;) Не ги мисли гърците.

... наслука... на всички ловци, рибари и футболисти...

пичове. не се занимавайте с мен, а бачкайте за българия. с плюене и бездействие няма успех. вижте как ме посрещат в паок и не злобейте. аз съм ок. чао.ваш бербо.

А дали така ще ме изпратят?

Голям е. Както винаги пази резултата.

Малък си. Както винаги мяташ лай.ата.