Лотар Матеус обясни провала си в България

Бившият национален селекционер на България Лотар Матеус беше един от почетните гости на организаторите на Мондиал 2018 в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Лотар Матеус обясни провала си в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Матеус не разбира от български футбол.

че матеус не става за треньор е ясно на всички...това важи и за Стоичков и за бълъков и още куп големи играчи...но също така е вярно и казаното от германеца за шуробаджанащината у нас....така си е от край време и така ще си остане...

Аз не познавам човек да е назначен на каквато и да е работа без връзки, тука е така!

Аз познавам, но зависи какво работиш. В някои професии, връзките не могат да изкарат пари.

Матеус е поредната жертва на човек с перука и тъмно сини венци.

лъже,когато искаше наша мадама знаеше манталитета ни!

Няма какво да се допълни, катко, точно и ясно ситуацията на българския футбол. Каквито и мъдрости да сипем, то положението няма да спре да е такова.

То тоя манталитет само на футбола да пречеше.

Много ме е яд, на този мухъл Матеус, че казва някои истини и няма как да му се противопоставиш, че лъже. Това се случва на всяко ниво в родният футбол, като започнем от клубното, че особено и при младежите и юношите. Това е и една от причините да нямаме успехи. Аман от амбициозни родители с пари. Аман от шуробадженащина.

Тоя пък какво се оплаква заради 2-3ма налагани в състава му. Ако знае какво чудо е при поръчките от БФС ...

Обаче, Бербатов бил "предател", щото не искал да играе за частния отбор на "Лечков&Перуканов" ООД.

То че е така,но пък точно от Матеус,а той къде постигна успехи като треньор-дестинацията е никъде,да си гледа жените и да си лежи на славата като футболист,горе-долу като Стоичков е положението му

Айде да не започваме темата със шуробаджанащината, че в сравнение с тази която съществува в идеалната им Германия, при нас направо няма такава!!!

Ако имаше шуро-баджанащина в Германия нямаше да са сила номер 2 в спорт номер 1 "Футбол" след Бразилия! А Матеус е в десятката на най-великите немски футболисти за разлика от Световнонеизвестната перука!

зная легендите който се носят у нас за идеалната Германия и това което го казвам е от собствен опит.Който не вярва да дойде в Германия и да иска да започне някаква работа за бели и ще си говорим пак.

Ха-ха-ха, горкият Матеус! Може и да не е нещо койп знае какво като треньор, но за този му комнетра го разбирам на 100 %!!! :-):-):-)

Исках да напиша "коментар" :-)

Да, бе, да, Аз изобщо не мога да се сетя за кой син на президента на футболния съюз говори швабата.... Ако случайно визира Николай Бориславов Михайлов, да има да взема. Изобщо не разбира от футбол Матеус. Николай Михайлов е невероятен вратар и някакви си там Давид Деехеевци, Буфоновци, Нойеровци и разни други пердета не могат да му се мерят на лявото пръстче на ръкавицата. И то, всички взети заедно.... Никито е ГОЛЯМА РАБОТА и напълно си заслужава мястото в националния отбор! Айде, да ни е жив и здрав, на тати момчето!

Достатъчно ясно и красноречиво - "Така и не разбрах тази страна на българския манталитет"!? Сега перукан и компания ще обвинят Матеус в лъжа или ще подават оставки!

чорбар мрънкалник, приплод на ДС и БКП!!! Перукан е невинен, и е истински подуянец!

Когато вариш шльокавица отделяй първака, колкото и слаб да е.Метила съдържащ се в него ти е докарал тези мисли в спиртосаната лейка.ДС и Матеус-боза и етър.

Избягвай чалга, наркотици, бърза храна, медиини промивки... всичко това може да доведе до генни мутации, включително до отпадане на чувството за хумор (една от най-съществените отлики между човека и животното).

Прав е Матеус. Тази шуробаджанащина у нас ще ни затрие като държава. Тя е навсякъде. Същото е и с намирането на работа. Само връзкарите назначават на работа. А този който няма никакви "връзки" си седи безработен. Поне така е в цялата провинция. Тъжно но факт.

Ако не беше с купена диплома и специалност "психология" от Свободния университет и не те мързеше толкова. до сега щеше да си милионер.Ама от сълзи пред компа не ти остава време да си намериш работа.

Когато не познаваш хората и действителността извън обкръжението ти, не се изказвай.

Не знам за твоята диплома, но пишеш полуграмотно.