Ганчев предложи два варианта за бъдещето на ЦСКА

Гриша Ганчев обяви вариантите за бъдещето на ЦСКА и предложи феновете да решат по кой път да тръгне клубът.

Обратно в новината

Коментари - Ганчев предложи два варианта за бъдещето на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви спонсори искате, бе идиоти! Изгонихте най-богатия българин-Васил Божков, който единствен разсъждаваше нормално и истински искаше да ви помогне! И кой е тоя, дето ще тръгне да рекламира по селските стадиони в А окръжна!

Аз ви предлагам един вариант , който за всички ще е безболезен : ЗАКРИВАЙ ! ! !

Гриша заедно с лупи у панделата за далавери, ако имат нещо тези бездарници, конфискация. А ЦЕЦКА, ако има кой да плаща, от начало. И СМЯНА НА ИМЕТО, АРМЕЙСКИ ОДБОРИ НЯМА МНОГО ОТДАВНА!!!

не знам ко предлага гришака ама да вземат да почнат да си плащат борчовете ...аз не искам цецка да се финансира с моите кинти

ХАААХААА...Войната на таралежите...Тия почнаха да воюват ... ХАААХААА

Тоя филм сме го гледали :-)

Който иска стари купи и титли да си плати и старите задължения! Нещастници! За плащане на дълговете нищо не се споменава!

До пъдсъдимия с пачките, застанаха обеднелите свикнали на много пачки. Оставам с впечатлението, че Гришката прави предизботна за кмет. Там всеки може да обещава и лъже.

Партийната гордост пак иска да мине по тъча..Ново дружество, че да не си плащат изплюсканото, ама да си броят титлите...Още малко и така ще стане...Те, феновете на другите отбори, така ще ги оставят....Гаврите ще бъдат по зловещи и от тези за седмиците и осмицата...

Ваш собственик е #КОЙ и ДПС - знаете си го това добре!

Аргументирай се с факти.

Къде търсиш факти при комунистическите изчадия, там е само демагогия и популизъм!

А новото дружество, освен правоприемник на титли, купи и прочее, ще стане и правоприемник на дълговете, другарю Ганчев???

хахаха тоя е поредния собственик на ЦСКА. Какви врагове, какви външни, какви вътрешни, какви таралежи !?!? Другарю Ганчев, стига с тази пропаганда и антиимпериалистически лозунги ! Очевидно това е просто поредния "спасител" :( Въпросът е прост - имате ли сили да платите дълговете или не ? Очевидно - не.

Феновете ще решават...ХА ХА ХА ХА ХААААА...Мафията е решила отдавна как ще стане....!!А феновете и на Левски и на ЦСКА са безмозъчни олигофрени някои от които са платени.И те също имат голяма вина ,че и двата отбора са потънали в дзлгове заради безсрамнот крадене през годините.И още нещо...все още е тайна кой е собственик на тия два клубаНе си мислете,че е Г.Ганчев,той е поставено лице на мафията.А на Левски собственика , нито се казва кой е , нито пък тъпите фенове питат...Това е истината!!

ето как великият армейски тим ще си върне славата и мястото на най-изявен футболен отбор. говедата ги пазят от логичен крах, въпреки дълговете им от над 5 млн. армейците ги наказаха, но господ си знае работата. в обора на гейрена да не злорадстват, защото техният провал наближава.

Изля ли си гнусната злоба , нещастнико ?!

Васил Божков предлагаше същото и ако се беше заел с това, вече нов отбор би бил факт. Тогава обаче джуджето от Микре не се съгласи, изхвърлиха Божков от заверата и сега предлагат неговият план, но с една година закъснение! Селската мутричка си купи индулгенция от правителството, за да не влезе в затвора, а глупавите хора го подкрепят...