”Левски” победи ”Литекс” и излезе начело

"Левски" победи "Литекс" в Ловеч с 2:1 в последната среща от 11-ия кръг на "А" група и излезе начело във временното класиране.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” победи ”Литекс” и излезе начело | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Леевски!

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ НЯКАКВИ ПРОВИНЦИАЛНИ ОТБОРЧЕТА ДА ТРУПАТ ДИВИДЕНТИ НА ГЪРБА НА ЛЕВСКИ

Е ти сега схващаш ли каква тъпотия написа,сякаш цесекар я е писал.

КАКВА Е ТАЗИ ШУМОТЕВИЦА И ИСТЕРИЧНОСТ? ЛЕВСКИ ПОБЕДИЛ. И КАКВО? СМРАД! АКО ТАЗИ СБИРИЩИНА Е ГРАМОТНА ДА БРОИ - 10 ГОДИНИ ТЕЗИ НЯМА ДА ВИДЯТ ПЪРВО МЯСТО! НЕ СЪМ ОТ ЦСКА - ОТ БЪЛГАРИЯ СЪМ!

Изключително неадекватен коментар! Как изобщо дишате такива, винаги съм се чудел!?

Ганьо,ти не само си от ЦСКА,а от ония най тъпите ,които като стадо овце бяха на стадиона вчера и позволиха на Гриша Ганчев да се подиграва с тях.Левски показва как се излиза от криза и същевременно,с тактика и акъл се побеждава.Левски следва законите и логиката във футбола и не разчита на невъзможни проекти,колкото и красиво да звучат от устата на закъсали със закона хора.Гриша Ганчев вчера отново показа какво стадо от малоумници "изразява" любовта на феновете на най титулования отбор,който е на път да загуби всичко.Лупи се измъкна и натопи Инджов и Манджуков.Гриша Ганчев сега се чуди на кого да прехвърли вината,след като се обяви против плана на Божков а сега прави това,което осуети преди три месеца. Докато има цесекари за които, варианта Левски да е зле е по добър от варианта, ЦСКА да е добре,много има да димите по селските стадиони.

Ганьо , Ганьо , Ганьоооооооооооо.......кое точно е смрад бе , душо непоръбена..............

Момчетата на терена най-после разбраха какво значи "Без битка, няма победа"! Поздравления за тях и за всички нас които бяхме на стадиона и ги подкрепяхме през цялото време! п.с.: дребните розови душички са толкова дребни, че даже не си заслужава да ги коментирам, важното е, че този който до скоро наричаха "микренски лилипут", а сега "Г-н Ганчев" каза: "Аз ША ВА издържам" и те вече бяха наколенчили...!

боли нали? винаги и от всякъде, хем не ви излизаме от кравешките кратуни, хем и от от антрактида а не от В групе, само като си помислите за "розовите душички" и спазми ви обземат задните области, нали??? Нали си у професионално футбол, нали фека подуенски евроидиот сега е с веци и гела ( до година сте само вие със славия и лудогорец у а група, споко-всички други без лиценз), та нали сте у профито, па ние сме у В, какво пишеш за нас и за микре А??? боли нали?

Коментара ти ми прилича на изклатена курва,на която не са платили.Хайде по у лево го дай в сайта,там пише за "Пленумо"вчера и кой "ша ва издържа".

Ако разрешиш да използвам селския ти диалект - Днес сте у В, утре у А окръжна... и те така те...!

Както обикновено класическият чорбар плещи като пиян клошар!

Какво общо има ЦСКА че не може да се успокоите.Нали направихте така,че ЦСКА да отиде по далеч за да не ви бие повече,но като гледам скоро и Левски ще ги последва във В група,но мача се игра с участието на Литекс и кажете някоя дума и за този отбор,а само мучите.

Бяхме свидетели на това как един малък мишок от село се опитва на гърба на хиляди верни до гроб привърженици на червения отбор да се измъкне от измамите с които е станал "богат"- той предложи нищо срещу своето измъкване в стил щом Лупи можа два пъти аз да не мога поне веднъж.

дано на говедата им се падне армейския великан. тогава пак ще мучат тъжно в обора на гейрена.

Хахахаха, не е лошо човек да се рзсмее рано сутрин. Вярно е, че нивото на гуцетата не е за В група. Но е за някъде за средата на Б група ! А ако някога през тази година имате нещастието да се срещнете с Левски, ще разберете колко жалки сте !

Ваш собственик е #КОЙ и ДПС - знаете си го добре!

Другaри от Цскa,спрете коментaрите относно Синятa лaвинa,гледaйте си селскaтa групa

Левски и ЦСКА са две перални машини за мръсни,крадени,мафиотски пари!!!

Ficho

Е, добре, че Литекс и Лудогорец се финансират само с чисти като сълза пари.

Kак ли е отреагирал товоришч гном ганчев? C кого сега ще обединява новате захарна делавера, наречена цска? долу левски, долу цска!

Значи, ако Доган пусне някъв мустакат чичак да изпее "Кой уши байряка" на турски, това е провокация и всички скачат като ужилени. Но ако Доган купи Левски, направи го правителствен отбор и реди шампионата на България, това си е в реда на нещата, така ли? Къде сте бе, патриоти? Националисти, родолюбци и пишман революционери??? Жалка тъпоумна овча пасмина, не народ.

а ако доган те опъне ще стане баща на детето ти ,факт.ако, ако ,много ако ти се събраха бре го'сине гледай си чорбата и си трай

Редуте , нема как да мине без озлобена червена мърша като теб , това е ясно .... Кажете един път на бялото бяло бе , мама ви мръсна !!!!! Недейте цял живот всичко да пречупвате през призмата на безмерната си злоба ( която ви заслепява напълно )............

Именно защото казва на бялото - бяло, ви обяснява, че продадохте името на Левски на Кой... пък вие си вземайте парите от насила докараните ви спонсори и си вярвайте... накрая винаги идва... Иртиш...

ЖЕЛЕЗНИ !!! САМО ЛЕВСКИ !!! ШАМПИОН !!!

бий чорбата по главата

САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ.....

TIREX

абе що наште играят в черно кво му е на синия екип?/

Понеже "скърбим" за блаженопочившите ЦСКА (всички евентуални видове, подвидове и т.н.). Hail and kill! А честито и наздраве!

Всъщност това е юбилейния екип за 50-годишнината от участието в европейските клубни турнири ))) ( но и с по-горния коментар съм съгласен )))) )

Грешиш, това е вторият ни резервен екип - тъмно сивия с който играхме днес. Юбилейния е небесно син и е съвсем друга бира, както се казва.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !