Пулев отказал мач със световния шампион Чагаев

Световният шампион по бокс в тежка категория Руслан Чагаев покани Кубрат Пулев за мач за шампионския колан във версията WBA на 17 октомври, съобщават в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Пулев отказал мач със световния шампион Чагаев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба Ванга казала, че България ке се оправи га Кубрат Пулев продължи напред.

Къв е тоя бе Чагаев-магаев?! И що трябва да му праим кефа?! Ние сме българи!!! Продължаваме напред!!! Продължаваме напред!!!

и правилно е постъпил то е ясно кво щеше да става.

Един бой му стига...После как ще се оправдава?

Кубрат я направи,като ЦСКА миналата година.Голям го вадеше ,за шампионска титла говореше,плюеше съперника и накрая почна от начало.

От тук нанатък ще се бия само с параолимпийци.

Никой ли не знае, че Чагаев е с обратен гард?

Бил златен шанс имало време - глупости. Такава организация се е завъртяла за мача с Кубрат, че ще е напълно педерастко да я прецака за който и да било. Гала вечер с други подгряващи мачове, продадени билети зали преговори. То ей така става всичко със щракане на пръсти...

Ако Пулев, си бе мълчал, тренирал усърдно и накрая бе загубил от Кличко, никой нямаше да го плюе и да се срамува... Но момчето се наака да плюе и да се заканва и накрая сам се направи смешен

Ами то май само да плюе може , това нагло некадърно говедо.

Той беше претендент. Какво друго да прави? Я виж новият претендент какви циркове върти. Кубрат никога не е падал до нивото да се прави на анимационен герой.

Верно... Още по - смешен и жалък беше...

Съгласен съм, че няма време за да се подготви Пулев, но предполагам, че и Чагаев не се е подготвял за Пулев, освен ако това не е трик с отказалия се боксьор! Иначе и аз бих казал, че нашия трябва да е в бойна готовност все пак и той се готви уж за бой, а не за танци в дискотеката ама както и да е - той си знае - въпроса е да не стане така, че след време нашия да се моли за бой с Чагаев, а той да му откаже по същия начин! От друга страна е ясно, че една сериозна битка с Чагаев след толкова време след загубата от Кличко може да доведе и до край на кариерата на нашия при загуба. Вярно, че при победа ще е голям отскок, но вероятно има доста малък шанс за победа!

именно, можеше да приеме поканата с условие за отлагане на мача от месец-два, да се подготвят достатъчно

Месеците силно зависят от това колко бой ще изяде при следващата си победа. За Чагаев по принцип трябват по-сериозни тренировки.

Ама преди да пишеш, прочети малко. То, ако ставаше въпрос за отлагане, и оня "контузения" щеше да се възстанови и нямаше да има нужда от Кобрата.

А бе защо все става така в България - всички дето се пишат големите мъжкари, и тоя тук, и Тиквата, и Харманлийския д-р хонорис кауза, накрая се оказват най-големите пут*и. Само мрънкат, хленчат, плямпат, оправдават се като ученички. Пък народа си ги харесва и си мисли, че това било да си истински мъж. Егати държавата.

Кубрат Пулев не е кой да е , така че има право да си подбира съперниците.

ееее тоя пък Чагаев незнае ли ,че нашето момче след срещата с Кличко вече тренира художествена гимнастика

Форумът е пълен с антибългарски утрепки! Не се спряха за момент да плюят по всеки по-известен българин! И това, което го правят не са българи! Това са безродници! Чакат си жалките копейки, заработени в служба СРЕЩУ всичко българско!

Напротив - истински Българин съм, обичам страстно България и изпитвам СРАМ, когато някой малоумен примат като този на снимката петни името на Родината ми!!! Ок???

Ей, мърльо неграмотен!Ние ли сме Отрепки, или тъпата мутра Пулев ,дето го биха като маче в дирек?Ама в професионалния бокс май не като да биеш келнерите и клиентите по чалгарниците. Нещастник скапан! Напред ще ми продължава... Май ти си същия нагъл простак като него,щом си седнал да му адвокатстваш.

А ти просветения,колко българи ще изброиш с по-светъл тен,примерно Иван Костов или Бойко или може би ти,я се погледни в огледалото...Що все се мислите за руси и синеоки,като се знаете...

Пулю се е насрал от страх. Следващият мач ще му е последен в смешната кариера.

Страхливец. Нали уж продължавахме напред?? А? Хахаха Страх го е да не яде бой пак. Щял да играе срещу незнаен съперник, а отказва с оправданието че нямало време за подготовка. Хората сами го канят, той отказва. После ще иска ама няма да има мачове. Ако беше истински мъжага на къвто се прави, щеше да приеме предизвикателството. А се подиграваше на Кличко като му отказваше. Абсолютен палячо, трябва да му забранят да развява българското знаме за да не ни излага. Продължаваме напред.

Какъв е този смешник дето пишете постоянно за него тои не заслужава никакво внимание и е срам за българия оставете наи накрая и него споменаваите повече нека се влачи по колене на ринговете и си продължава напред паднал

Страх лозе пази.

От всички коментари дотук имаше само един-двама човека, които разбират от бокс! Всеки съперник е различен. Това, че се подготвя за някой мач не означава, че има време за мач за титлата! И, между другото, то не пише в статията кога му е предложен мача, но е направо смешно, ако са му предложили мач по-малко от два месеца преди датата!

Умнико, нали все още се подготвя за неизвестен съперник?! Вместа това би могъл да се концентрира върху един суперизвестен за наистина много слава и пари. Той по принцип би трябвало да тренира за съперници като актуалните световни шампиони, нали все за световна титла плямпа. Обективно погледнато Чагаев е в по-неизгодна позиция, защото надали е предвиждал и на теория среща с нашенския бунак.

прав е пулев - човекът иска да остане жив, за да гледа напред.

Кубрат Пулев е слаб това не е неговия спорт !! За толкова години със слаба защита и слаб удър..........по- добре да се насочи в друга посока. Сега поне има "мая" след спаринга с Кличко!

Ех, Пулев защо отказа? Какво значи не сериозно? Руслан е пъти в по тежка ситуация от тебе. Има титла да защитава, а и не те познава като съперник. Същите неща заради, които ти отказваш. И двама сте във върхова форма защото чакате мачове! Истината е че ти чакаш лесен съперник, психолигически мач за да преодолееш страха от 2ра загуба, както се случи с Владимир Кличко. Златен шанс, златен!

Пулев има мач, как да приеме този и то толкова скоро?

... да, за един ден даже пулев не може да победи двама... освен ако не ги бие... наведнъж...

вече яде бой от кличко. тоя ще го довърши

Срещу руснак не е интересно...

Ако не е някой от селската кръчма е по-добре Кубрат да не се бие, че пак ще загуби. Ама като знам що бой е изял и в квартала и това не е сигурно

Не му бере повече срам.

Когато боксьор е бил нокаутиран като Кубрат, му трябват срещи с по-леки съперници, за да си възвърне формата и самочувствието. Тоз го бъзика по заявка на Кличко.

Да, но трябваше ли да се чака близо една година(15.11.2014 беше с Кличко)? Зауерленд ще му оставят мача с Кличко като върха в кариерата, ако не си помогне сам и той. Трябва да има глас и той, или се е поставил да слуша какво му се казва без лично мнение.

Не съм супер спец в бокса, имам няколко години тренировки за "кеф". Но ми направи впечатление как Кличко успя да си пренастрои тактика за мача с Пулев, а Пулев се би по абсолючно същият начин, както се би срещу последните 3-ма опоненти. Треньорска грешка, или нашият не се поддава на дресировка просто?

Нормално е да откаже. Не му се яде повече бой на Кубрат.

... ако го беше страх... от повечко бои... щеше да запише... аспирантура, примерно...

Ако е по ядене на бой, една докторска степен му е вързана в кърпа.

И напред не продължаваме. Чагаев да не е тренирал за Кубрат. Друго си е некой 3-то разреден 40 годишен мех да му намерят на нашия. Па може и мач да няма.

Тъй - тъй, времето е кратко. Но същият този Кубрат ще се боксира след 12 дни срещу все още неизяснен съперник. Това не е ли също несериозно? Каква е разликата?

знае се че съперника му ще е извън топ 10...от така наречените подгряващи дежурни бойци...биещи се за пари

Искаш да кажеш - извън "топ 100"!

Що отказал че не разбрах. На 17 като е с друг боя да не би да се подготви пи добре. Май и той подбира ...страх..а..

... бокса е проста игра... но не е за... прости хора...

... разбира се, че е много кратко времето за подготовка... изобщо алгоритъмът на движението по ринга е коренно различен... това само профан не може да го разбере... от друга страна - я има друг шанс...

Е нали се подготвя за мач - как така е кратко времето

Браво Кубрат.Българино