Сашо Томов: Гробокопачите фалираха ЦСКА

Бившият бос в ЦСКА - Александър Томов отхвърли твърденията на някои медии, че дружеството е било изпаднало във финансова несъстоятелност под негово ръководство.

Обратно в новината

Коментари - Сашо Томов: Гробокопачите фалираха ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саше,Саше много си умен Саше!! И работлив.! нали и ти копа там-не помниш ли

Този субект /Ал. Томов/ до каквото се е докоснал е съсипано. Без значение в каква област - политика, икономика или спорт... Прокълнат човек и уникален наглец. Искам да кажа и още нещо по повод писаното от колеги долу: Хора, ако в България няма правосъдие, Божието правосъдие никой не го е отменял. Ловя се на бас, че този ще умира бавно, ама много бавно и мъчително. Ще търси и иска смъртта но тя ще се бави....

Защо този човек е още на свобода??? Защо ???

Оти Цацата е червен !!!

От началото на годината чорбата е в неадекватност и несъстоятелност!Лупи продаде Буш за да лапнат със Стойчо някой лев,а как спазариха титлата-намирисва на секс между мъже-грозно и полубезплатно!Тия двамата са за бой и за другото,но понеже сте се увъртолили във фракции и си го подавахте един на друг,сега търпите и мълчите като "понички"!кой сега е номер едно?!

Неглецът е наглец до край! Но при неработеща правораздавателна система това е закономерно. Още по-закономерно е състоянието на футбола, където от години се въртят изключително престъпни интереси и хора. Ама то така било навсякъде е жакло оправдание.

Аз съм легенда!

Бог да те поживи Саше,че докара свинете до тук!Всеки ден те споменавам!:-)

Е каква е разликата между него и Батков?Ако не са Боби и Бойко и Левски ще е там при ЦСКА...и не си мисли , че съм це се кар....

То и Батков не е от най лицеприятните,но тоя е Еверест.

Нагла работа,сякаш изнася доклад за партийката си,същите лафове,същите мъглявости."Не е имало финансова несъстоятелност към 30.07.2014"-после отиваме на април/май 2015, до когато, според апашо,всичко е ок."Помолен учтиво да напусне",без да споменава,че след като заложи акциите на ЦСКА които придоби за 1 лев, за 4 милиона и ги открадна.При него приходите и разходите са "съществени" , а при новите собственици измерими в цифри, например 800 000 лв.И какво ако ги бяха платили ,край на задълженията и проблемите в ЦСКА. Като си помисли човек,че тоя измекяр е бил вицепремиер на България,как да не сме на такъв хал?

Този плашипутарник е като две капки вода с Боци Боклука! Все някой им е виновен, а всичко до което се докоснат, изтича в канализацията!

още не знам що чини лупи на свобода ако беше корея или китай до ся 3-4 пъти да са го гътнали

ЛЕЛЕЕЕЕЕ,ТОЯ КОЛКО Е НАГЪЛ!!!!!

не се вторачвайте в лупи. другаде е заровено кучето. когато цска поведе с 8 точки на делиорманското отборче, бай домус с тъмни хватки и помисли направи така, че да създаде криза при армейците и да възбуди уж финансовия крах на футболната армия. в резултат с измама станапак шампион. но господ го наказа с отпадане още на старта в европа. търсете истината за цска в и около домуса.

Събирателен образ на комуниста. Типичен пример на болен социалистически мозък. И още по-типично - обществото го търпи, даже власт му дава и трибуна да ръси лъжи. Какъвто Томов, такова и ЦСКА и ПОЧТИ всичко останало в България.

лупи съсипа кремиковци, една малко клубче като цска ли няма да му види сметката?!? хапва си в ресторант капри на бул ленин и живота си живее, лупи лупев...

А наш Сашо носи лопатите на гробокопачите. После отива и от 9 кладенеца вода да им носи.

Паталогичен лъжец!!!!

Имуществото на ЦСКА е причината. Бандитите-"бизнесмени" трябва да го вземат. А как тези мутри, "уважавани делови господа" получиха това имущество което "притежават". Видимо, скоро ще има отново Народен съд. И тези гадове няма да се измъкнат, където и да са по света. Те унищожиха България.

Къв съд ще има скоро , ГОВНАР ??????

приказки безкрай от комунистически боклук

Няма как да има срам този ... целият му срам е събран в косата ... не ви ли прилича на глездо от срамни косми ? :))))))

Така е като няма работеща съдебна система

Една камара свестни хора си отидоха от тоя свят, е как па един гад като тоя не пукна!?

Безсрамен човек...това е то...

Докато не кажеш едно име никой няма да вярва.Какви са тия гробокопачи?Кажи им имената ако си мъж.Но ти си смо една плюнка!

Браво , Сашо Апашо for President !

Наглост! Където е пипнал Томов, след него е пълна разруха. Отдавна е за затвора, ама за това трябват магистрати а не мекотели като Цацаров.

Този отдавна трябваше да е в затвора при нормална държава!!!

Не знам друго но за Нова година 2014- 2015 ЦСКА беше първи април май говорим за фалит и т.н. Какво ви е виновен Томов новите частници бутнаха ЦСКА в дупката

Каквато ни е държавата и упрамляващите, такъв ни е футбола и БФС. Само изроди. А този наглец трябва да бъде линчуван.

VIPER

чух че Лупи ще купува ЦСКА от Ганчев и ще го спасява пак хахаха

томов е по-чист и от Дева Мария.

Аха - къде? Отпред или отзад?

Този сега участва и на изборите и иска да оправи и държавата. А що се отнася до решаването на проблема, най-добре да отделят клуба от фирмата. Клуба да стане актив на фирмата. Този актив е продаваем от синдика. Автоматично клуба е с 0 дълг и същият. А кредиторите поне ще вземат някакви пари - примерно 10%, а иначе към 0. От фирмата ЦСКА продаваемото е клуба ЦСКА. Който от кредиторите не е съглесен, си получава съответния процент от ЦСКА и става собственик на акции от ЦСКА. От БФС навремето изискваха да станат акционерни дружества. Една фирма дължи максимум себе си. Който не е съгласен с нещо, да съди виновните или дава на прокуратурата. Вината е винаги индивидуална и тя не е на ЦСКА. Вината е на хора. А там привържениците на ЦСКА не биха имали нищо против да бъдат съдени. Между другото множество фирми са продавани, изкупувни и подобни манипулации, заради важността им, като Кремиковци тук, но и на запад, за например транспортни фирми. Който има по-добро предложени, да го казва? Но реално такова. Най-голямата възтановяване е при продажба на клуба.

Поправка: Най-голямото възтановяване е при продажба на клуба. Странно натискане на съседни бутони.

Направо закриват клуба и готово. Вече няма да има никакви проблеми. А Кремиковци носеше дълговете до последно. Накрая държавата ги пое и продаде клуба. Ама държавата продължава да ги зиплаща. А в твоето предложение тази оставаща фирма няма да плати и стотинка по тези дългове, а и клуба и е единствения актив.

Да, но някой ще купи клуба. Примерно Гришата, Божков или друг. Преди ги спираха винаги дълговете, а това ще е клуб с 0 дълг. За примера НАП искаше за емблемата почти 4 милиона лева на търг. А тук става дума за целият клуб. Така че ако се продаде за 3 милиона примерно, то тези пари отиват в кредиторите. Колкото по-надолу отива клуба като първенство, толкова по-малко струва.

Стига писа тези глупости под всяка статия за цецка. Държавата търси вземанията си на 100% и това е, тук няма извънсъдебни споразумения с ЧСИ примерно. Държават няма как да стане собственик за сметка на народа. "Аз съм доста заможен човек", трябва най-малкото да се бръкне с едни 4 милиона да откупи марката и емблемата от НАП, и от там насетне да прави какво и да е, а той в момента даже не е и фактически собственик.

Ами да ги търси. Кой ги спира? Въпроса е от къде може да ги вземе? А го пиша, че да го прочете някой подходящ човек случайно.

те гробокопачите фалираха не само този клуб, а самата българия...и ти си един от тях томов!

Този е опериран от срам. Какво дебелоочие. Вместо да не смее да погледне хората в очите, той лъжи като циганин

Всяка фирма има приходи и разходи бе крадец!! Шо не си в затвора бе кендзеффф?!

... и на тебе, лупи... честита нова година!

Най-голямата лъжа:"В периода между 30.07.2014г. и 31.12.2014г. в ЦСКА не са настъпили отрицателни никакви финансови резултати, а тъкмо напротив - продължило е изплащането на стари дългове, изплатени са всички заплати на футболисти, треньори и т.н. "