Роналдо се обидил след изказване на Бенитес

Звездата на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо е много обиден на треньора Рафа Бенитес и в лагера на "Кралския клуб" назряват големи проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо се обидил след изказване на Бенитес | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

големите разлики между меси и роналдо,за мене са ,че роналдо ако не му подават и не вкарва,не сменя футболиста или тренйора,както прави месито непрекъснато!меси с аржентина има много по-големи шансове,отколкото роналдо с португалия,,абсолютно неравностойно е!!!а въпреки това,меси няма никакви успехи с националният,напротив,,което пък показва колко са му справедливи поне 2 от златните топки.. лично аз съм шокиран от месивите далавери в боливия,белиз,уругвай,,като супер известна личност дава лош пример на всички,,такава алчност при тези стотици милиони !!!друго не ми трябва за този,,

като сравнявате Меси и Роналдо ги сравнявайте от годината в която Роналдо е постъпил в Реал , просто не е честно да сравнявате сезоните на Меси когато е на 17-18 години и вкарва по 5-10 гола за 30-40 мача , все 1 да вземем головете на Роналдо от Манчестер където има сезони с по 40 мача и 3 гола , от като е в Мадрид Кристиано за първенство 207 - 230 , Меси 212 - 235 , в Шампионска лига пак ще е нещо приблизително като показатели

Веднага да му купи цветя и да му направи комплимент за прическата. И по-нежно да се онася със звездата, като и започне предменструалния синдром!

Ами то и Кройф преди няколко дена каза същото - Роналдо е голям голмайстор, но не е голям играч, имайки превид, че е повече консуматор (целия отбор играе за него), а той не играе за отбора.

Че нали това е целта - да се вкарват голове. Отбора играе за победа и няма значение, че играе за някой, стига той да вкарва, я Роналдо вкарва и е к повече голове от броя мачове в които е играл, което е феноменален резултат. Няма друг такъв играч, дори и Меси отстъпва значително в този показател

Не си прав!!! Спортинг, Манчестър, Реал - мачове/голове - 428/317 !!!

Колко е лесно да ви пуснат една партенка и да започнете да плюете! Кой е Бенитес в сравнение с Роналдо? И на мен не ми харесва толкова Роналдо, но ще си отане един от най-добрите играчи за всички времена и може би най-добрият голмайстор......Пък вие си плюйте!

... интересно... кого е тренирал бенитес... които е бил по-добър от роналдо?!? - бербатов ли...

Добър в нещо и с успех пред публиката не е едно и също. Масовата публика няма знанието да прецени кой колко го бива по друго освен по парите, които печели (не само във футбола). Бенитес е тренирам примерно Джерард (когото не харесвам особено), Дрогба, и двамата по-добри футболисти от Роналндо (примерно, и още ги има, Роналдо е прекрасен атлет и се старае винаги много, но е посредствен футбилист).

тоя е като женичка - или комплимент, или сръдня. С Португалия кога ще спечели нещо?!

когато барбалетка спечели нещо с България. Само,че Португалия играе на световните и европейските първенства за разлика от БЪлгария.

Сега вече ще спя по-спокойно като знам това.

Тоя защо си мисли, че всички трябва да го смятат за номер едно. И се обидил с цялата си наглост.

в мача срещу лудогорец.стефан данаилов би му писал 6-ца по акторско маисторство без да се замисли за дуспата която спечели. а доклкото бенитес какво толкова-човека си е казал мнението само.

Да беше само дуспата.През целия мач се тръшкаше по тревата.Смешен и жалък беше.Иначе аз съм му фен,но не съм фанатик и виждам истината...