Теди Салпаров с шанс да играе на 1/4-финалите

Либерото на националния ни отбор Теди Салпаров не е сериозно контузен и по всяка вероятност ще може да играе на четвъртфиналите на Евро 2015, съобщи BTV.

Обратно в новината

Коментари - Теди Салпаров с шанс да играе на 1/4-финалите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Салпаров да играе само ако е 100% подготвен. За да не се повтори ситуацията, в която да се търси авариен вариант за негов заместник, на който да му трябва време да се адаптира в ситуацията. На мача с Холандия това беше причината за тоталния срив във втори гейм. И ако с тях измъкнахме мача, с противници от класата съперниците ни след това ще е невъзможно. И да задам още два въпроса. Какво прави Жеков контузен в обора, освен проблеми /не той, контузията му/, като тази в неделя? А контузеният Николов? Че ние нямаме трети център. Още един петсетов мач и някой от титулярите нямя да издържи физически. Не дай Бог контузия. Как смятаме, че можем да сме рабностойни на останалите фаворити?

Хаха, да видим Педи Салпаров какво ще направи като види срещу нас Германия,а? Дали пък няма да напълни гащите както обикновено му се случва, че както направи и срещу холандцие... че те много високи бе! А и той си е момче от провинцията, нормално, няма какво да се чудим къде на село е виждал той западноевропейнци?!?!

Що за тъп коментар?!? Що за простотия....Ако нямаш нещо разумно за казване - по-добре си трай и не се обаждай!