Константинов остава начело поне до януари

Селекционерът на националния ни тим по волейбол Пламен Константинов ще остане начело само на България поне до януари и няма да се ангажира с клубен отбор.

Обратно в новината

Коментари - Константинов остава начело поне до януари | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

вън некадърника! с този и на параолимпийските Без Медал!

И мен много ме боля като видях как губим спечелен мач, но като видях на награждаването снощи колко вицепрезиденти на федерацията имаме - те повече от волейболистите бе. Та колкото и да го плюете Матей - с тази федерация сме си най - много 4ти, и то ако имаме късмет

Добре че Пламен не е доктор.Защото докато стане човек добър хирург,пълни 2 декара гробища.Константинов най-много да ни провали пак и сам ще се откаже

ние българите трениори и спортисти трябва да помислим върху следното защо отбори като франция или словения които допреди 4 или 5 години тупахме където ги хванем така се развиват че печелят медали и стават шампиони а ние от 20 години стоим на едно и също место да стигаме наи много до полуфинал

отговора е много прост и банален в коле ктивните спортове нямаме психика на победители този факт винаги ни проваля

От шефовете на федерации трябва да се почне, даже от по-високо- БОК, МОК, и т.н.

За момчетата- нямам думи, играха на върха /че и оттатък върха/ на възможностите си. За треньора- евала, че сплоти колектива и, че създаде спокойна обстановка, въпреки многото контузии. Но, допусна сериозна тактическа грешка в 4 гейм с французите. трябваше да смени Николов и Алексиев с млади момчета, които даже и да не вземат гейма, да изморят французите достатъчно, за да може в 5 гейм с отпочиналите титуляри да се хвърлим за победа. Не можеш да очакваш от едни 38 и 33 годишни нападатели да играят 5 гейма с най- добрите към момента в света и да не се уморят.

Що говориш глупости, бе човек. Градинаров направи лош мач, но не това е в основата на изпуснатата титла. Пламен е виновен, защото взе в отбора трима контузени състезатели и с това скъси резервната скамейка и принуди отбора да се реорганизира по време на мачовете. За чий взе и Владо, който няма как да изиграе 6 или 7 мача на високо ниво - 38 годишен е. Като говориш за проценти, да ти кажа тогава, защо загубихме мача с Франция. Техният диагонал с повече от 75% в атака и 30+ точки, нашият с двойно по-ниски показатели. Разпределителят ни мераклия да прави точки, пък и със собствено виждане на играта, доста често различно от това на треньора. Та затова.

Това е реплика към 8000. Да допълня. По отношение ресурси-резултат, считам, че постижението на отбора е повече от отлично.

Впечатлена съм от ентусиазма на нашите момчета. БРАВО! БРАВО и за Пламен Константинов!!!!Само с можещи и знаещи селекционери и треньори ще сме все по-добри!Успехи на олимпийската квалификация!

На мнение съм, че Данчо Лазаров трябва да бъде сменен!!! Само, че за разлика от повечето коментиращи не споделям мнението, че ако беше друг начело на федерацията щяхме да се представим по-добре!!! Просто малшанс- контузии на Соколов, Скримов и донякъде на Салпаров ни изиграха "лоша шега"! Момчетата играха великолепно!!! Имаме отбор! Не винаги ще ни спохожда малшанса !!! За Казийски не ми се коментира- според мен той постави себе си над националния отбор!!! Убеден съм, че в отбора има и други, които не харесват "инженера" ама на европейското се "сцепиха от игра" в името на България!!!

Уникално треньорско постижение беше представянето ни на това първенство. Заслугата е най-вече на Пламен Константинов - имаме ТРЕНьОР! Малшанс беше с контузиите, но извади хора, които дадоха всичко, което можаха. За съжаление на някои възможностите удариха тавана, но имаше и единични казуси, които тотално пропаднаха. Градинаров се провали - това момче сбърка всички сервиси без един, а в атака беше с отчайващ процент, посрещането му - трагично. Имаме обаче велик треньор и надежди, като Ники Пенчев, Тодоров.

"Айде стига" сте се нахвърляли на Градинаров. Допреди две-три години Пенчев да не беше по-добре. Просто си трябва време.

Не се нахвърлям на Градинаров - опит от международни срещи няма как да се придобие без игра във важни международни срещи. Дано намери сили и психика да надрасне грешките и ни радва занапред. И да - Пенчев също бъркаше в миналото, но израстна много.

Яд не е, че загубихме от Франция, защото въпреки че са най-силния отбор в света в ммента, не ни надиграха. Яд ме е, но не съм разочарован от нашия отбор. Играха силно, бориха се за всяка топка. Понякога е така - трява и малко повече късмет. Не само на игрището с топката, а и със здравето/контузиите. Успех на треньора и отбора занапред !

Тоя инж. Данчо Лазаров-нищо лично, може да е свестен човек, но отдавна трябваше да си подаде оставката. Но явно "келепирът" е голям, пък и тези покрай него така са се окопали.... Няма да забравя как в Корея - на олимпийските игри, президента на България го търсеше, а той се покри като мишок. Унизително!

"Няма да забравя как в Корея - на олимпийските игри, президента на България ..." Кога пък Тодор Живков е търсил Данчо Лазаров??? Явно нещо паметта ти изневерява, ама щом казваш, че не можеш да го забравиш ... :)

Объркал е, искал е да пише Китай.

Невероятни български момчета! Бяхте равностойни с най-силните в света, по нищо не им отстъпвате! Просто мал-шанс. Горе главите и Успех!

И щеше да се задава новото поколение играчи, обаче онзи т.н. инженер не пуска кокала и нямаме вътрешно първенство. А пламен се изложи със смените или по-точно като не прави смени, екипът му като ВИП зрители

Дали ако данчо лазаров и останалите торби с лайна около него(като любомир ганев) бяха отстранен от БФВ,БГ вече нямаше да има първата си шампиоска титла в своята история.СЕга любителите разбрахте ли що този изключителен шанс беше пропилян.

Не "дали", ами "нали".

Играта беше на кантар.Евала на юнаците.Не момчетата а ЮНАЦИТЕ.Играха си както трябваше.Евала и на пламен.Но когато кантара е изравнен,матьо казийски можеше да е перцето дето да натежи.А пък и той далеч не е перце нали.Е натежаха КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СВИНЕ.Тези свине вече 70г тежат на БГ.Бе как има хора дето до квото се докоснат и всичко съсипват .

Дали ако данчо лазаров и останалите торби с лайна около него(като любомир ганев) бяха отстранен от БФВ щеше в България да се провеждат финали на световната купа, олимпийски квалификации, европейско първенство и т.н.? Това е работата на федерацията, на състезателите работата им е да играят и всички с изключение на един го правят с чест.

Момче,чувал ли си израза "наглоста на простака". Отношението между множествата на наглеците и на простаците е биекция-всеки простак е наглец и всеки наглец е простак. "...Дали ако данчо лазаров и останалите торби с лайна около него(като любомир ганев) бяха отстранен от БФВ щеше в България да се провеждат финали на световната купа, олимпийски квалификации, европейско първенство и т.н.?...".Този въпрос момче е олицетворение на наглоста,нахалството....От тук ако искаш можеш да си направиш извод за твоите качества...Имам предчувствие че не си от софия..