Николов: След Рио 2016 спирам с националния

"Ще играя в oлимпийската квалификация в Берлин, ако получа повиквателна, разбира се", това заяви най-опитният ни волейболист Владимир Николов.

Обратно в новината

Коментари - Николов: След Рио 2016 спирам с националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за жалост всеки си има свой край! МОЕТО МНЕНИЕ Е НИКОЛОВ - вън от нациомалния А отбор! Ти даде много, хвала ти , но трябва да имаш и смелоста да се кажеш - ДО ТУК СЪМ! За отбори , които не ти знаят играта , а такива вече няма ти си прочетена книга! ДАЙ път на по младите! Пример - двубоят с Франция - преди два - три дни! ТИ БЕШЕ С ТВОЯТА ИГРА ЗА ФРАНЦУЗИТЕ!! Такъв е животът! Имай цмелост и решетелност!

Браво, Владо, браво! Ама защо искаш така лесно да съсипеш таланта и труда си? Кой те кара да агитираш за ГЕРБ? Не разбра ли (а преди тебе и Пламен Константинов, пък и други преди вас), че ВИЕ сте на цял народ!? ГЕРБ и Кака Данче , НДСВ, БСП и т.н. са временни, а ВИЕ сте вечни, разберете го!

Един изключително достоен мъж и спортист. Трябва да се гордеем с такива личности. Те полагат неимоверни усилия да променят имиджа на страната. Правят реални неща, за разлика от други публични личности, които търсят представителност!!!

Е как ще стане?Какъв е тоя регламент?Трябва да се класираме първи в групата за да се класираме на олимпиадата.Просто е невъзможно!!А после ходене (може би) чак до Япония,но и там няма да имаме шанс.Жалко за момчетата.Олимпиадата е мечта на всички спортисти.Поне един път в живота...

Един истински българин и спортист. Браво Владо, жив и здрав.

Владо безспорно е голям играч. Но не може да се разчита на него винаги. И преди е имал такива моменти, играта не му върви, той иска топката. Не е човекът на който можеш да разчиташ при най-напечените моменти, там прегаря.

Ако бяхме взели титлата, сега за много от "специалистите" плюещи тук Владо, той щеше да бъде героя от това първенство. Но за жалост това сме българите...

TIREX

въпросния е най слабият и проваля редовно отбора.

Уф цялата геополитика в действие,абе,ако беше с по-здрава психика и си беше свършил работата,за която си на терена,тази малка страна ставаше шампион,ти другите фактори не ги одумвай-хората си свършиха своето,разкошна зала,френетична публика,първенството ти в София,какво носиш от девет кладенеца вода за собствените си грешки,загубихме поради човешкия фактор Владо Николов,толкоз.

Ти гледа ли мачовете бе шушляк?

Ами прав е човекът. Той и Гришо миналата година беше на косъм от финал в Лондон, но... Резултатите са важни, резултатите! Иначе всичко около отбора беше действително перфектно, публика, медии, нагласа. Не се получи, поради техни грешки, малки ,но грешки. Разбира се и 4-тото място е добро постижение, но....не е първо:)

Не подценявам Владо,но мисля,че е редно да се откаже сега. Как ще кажеш,съм виновен за загубата на отбора и след това ще кажеш оставам. Някак си ми се струва странно това.

Този ще се пенсионира като волейболист. Още след Пекин каза ,че ще се откаже от националния за да даде път на по-младите. Тези по-млади като Милушев,Учиков и Йорданов вече са на по 30 и отгоре и вече май са приключили с националния. Дано същото не стане и със Соколов.

Всички забравят Жани Желязков

Лошото е, че нямаме никакво вътрешно първенство. А така не става. По инерция да се кара ще е до време. Трябва да имаме вътрешно първенство. За това, че го нямаме са виновни ръководителите на българската федерация по волейбол. Това че сме домакини е благодарение на залата в София, без значение ръководството. Това не е тяхна заслуга. Щом нямаме вътрешно първенство и отборите фалират и не са на добро ниво конкурентно на отборите в другите държави-например Италия, то ще пропаднем и в този спорт.

Така е. Не ми се мисли каква фурия щеше да е отбора, ако и Цецо, Теодор и Ники играеха... И въпреки това шансовете ни да играем на финал бяха също високи, на фона на перфектното представяне срещу Германия и Холандия. Много ми е болно за загубата, но се гордея с отбора и момчетата. Радвам се, че този спорт обединява по този начин толкова много българи. Да са живи и здрави Лъвовете и дано гледат напред и нагоре. Загубите са част от живота. Как се отнасяш и ги приемаш е по-важно. Дано да са си взели нужните уроци!!! Аз ще продължавам да ги подкрепям.

dirddd@

Чест му прави на Владимир, че е на тридесет и осем години, а играе с енергията, желанието, хъса и спортната злоба на 25 годишен! Поклон пред такива спортисти и най-вече българи!

Подкрепям. И добавям, че Владо заслужава титла с националния преди приключване. Дано през 2016 Казийски да е в състава, другите да са здрави, за да може да спечелим медал на Рио 2016 и Владо да се оттегли със злато и купа. Както заслужава. Стига с тия каръци.