Тежък жребий за волейбола ни по пътя към Рио

Станаха ясни съперниците ни, с които ще се борим за място на Олимпиадата през 2016 година в Рио де Жанейро.

Обратно в новината

Коментари - Тежък жребий за волейбола ни по пътя към Рио | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жребия си е супер. Толкова си можем. Падаме от Русия с 3:0 и от Франция с 3:1 и бием с кански мъки "великана" Финландия с 3:2. Олимпиадата в Рио Бразилия ще видим от тази квалификация през крив макарон.

Казийски отдавна не е това което беше. Освен това няма да простя никога на ония който не искал да се сражава само защото не му харесвала така армията и командира му бил лош. Имаш да влизаш в битка в името на родината . Влизаш храбро в нея и толкоз. Пък пак не бъди съгласен с командира си и се опитай да се пребориш с него когато бомбите спрат да падат. Иначе другото в цял свят се нарича дезертьорство. За мен Казийски няма повече място в националния. Другите можеха да изнесат тежки битки на гърба си а той не така ли?

Напълно си прав, но пиши Родината или Отечеството с главна буква.

Ако няма промени във федерацията и Казийски да се върне , Франция и Русия ни отнасят с по 3:0 !!! Ще се види особено от французите какви сме големи слабаци.... Малка България не може да си позволи да губи играчи като Казийски! Човек който има мощен сервиз, добро посрещане и много мощна атака. Не случайно му казвали императора на Европа. Голяма загуба е за България липсата му.

Ние сме просто един отбор от втора дивизия и май го забравяме много често.Това ни е нивото и не трябва да се обиждаме от това.Просто до там са ни възможностите.А и регламента е такъв-не да се класират най-силните,а да участват слабите,за да се "популяризира" волейбола.Върховна глупост!!!

деер

Да живее Данчо Лазаров и пилеенето на пари само за шоу!

Измир 2009 с/у Русия 3:0

Япония 2006 полуфинал със Сърбия и Черна Гора бием с 3-1.

НАИСТИНА, ЛОШ КЪСМЕТ!ПАК НЯМА ДА СМЕ НА ОЛИМПИАДА!СЪЩО КАТО ВЪВ ФУТБОЛА,НО АКО НЯКОЙ ПЪТ НИ СЪБЕРАТ В ЕДНА ГРУПА С : АНДОРА, САН-МАРИНО,МАЛТА,ЛЮКСЕНБУРГ!!

"Тежък жребий"! "На калпав у вна му пречи"! Това е психиката на губещия, характерно за българите. Ако искаш да станеш шампион, трябва да биеш всеки застанал на пътя ти! Виждам два технически проблема в отбора: 1- Да махнат ръкавите от екипа си. Знаете ли колко много им пречи това допълнително тегло което вдигат по време на игра. 2- Да престанат да подскачат като улави след отбелязване на точка, излишен разход на енергия! След мача да скачат колкото си искат, но по време на мача трябва да пестят сили.

Изгонете Лазаров и върнете Казийски в отбора ако желаете класиране и медали от големи първенства.Иначе варираме между 4-то 8-мо мяпясто че и по надолу.

Ходете се молете на Данчо Лазаров да издейства допълнителна квалификация в България - той ги може тези работи.

Най ме притеснява Финландия, уж не много силни но сме им яли попарата не веднъж. Общо взето като добавим и Бразилия, това са най-неудобните ни съперници в цял свят. Всички останали или си ги тупаме или сме ту ние ту те. Така кат гледам шанса ни за олимпиада ще са световните квалификации.

Бе, ти изтърви питомното (европейска титла и квота, с Матей Казийски), пък гони дивото (Рио, с Данчо Лазароф).

Няма значение с кой ще играем , 4-то място е резервирано за нас ! :-)

Хъ-хъ! Злокобноооо!

Кое му е лошото на жребия? Германия и Полша явно водят целенасочена подготовка точно за този турнир, а германците са и домакини. Вярно е, че Русия също се подготвя за топ форма тогава. Обаче Франция може да не издържи да поддържа толкова дълго това ниво. И в това може да ни е шансът, особено ако Рузие излезе от форма. Дали Финландия или Белгия са в нашата група не трябва да има значение, защото ако е иначе, няма какво да търсим от турнира.

Който и от водещите отбори да ти се падна, теоритично все си е кофти, ама няма как, все някой ще е. Обаче Германия вече ги лупнахме два пъти по 3:0, та е хубаво да им подновим, абонамента, пък Полша здраво се изложиха, та може нещо да им куца.

Крайно време е всички да разберат, че не е важно кои отбори, по колко пъти и как ги биеш в групите. Важното е да се класираш за полуфинал и след това да спечелиш поне един мач. Особено ако преследваш конкретни цели. Справка - Словения, Евроволей 2015 - две загуби в групата, второ място в турнира.

Егати смешката. Като изключим Бразилия и САЩ, то тия квалификации в Европа са по-силни от самите олимпиади, дето е пълно с разни слабунгери. Топ отборите в света, играят помежду си кой да отиде на олимпиада, за да играе срещу някви смешковци от цял свят (без Бразилия и САЩ). Пълен цирк.

Като ти се паднат смешковците от Аржентина и Иран например и ще ги биеш с лекота, нали смешко...

Куба, Япония, че и Китай, също са големи "смешковци":)

Трудна задача. Но все пак. УСПЕХ БЪЛГАРИ.