Васил Божков отново подава ръка на ЦСКА

Васил Божков официално заяви желание да оздрави ПФК ЦСКА, се заявява в съобщение до медиите, изпратено от бившия президент на "армейците".

Обратно в новината

Коментари - Васил Божков отново подава ръка на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сесека , това си ти !!!

Фалирала фирма трябва да става собственост на кредиторите. Синдика само разпределя нещата, но реално фирмата е тяхна. Същото трябва да е с ЦСКА. Да се съберат кредиторите. Да кажем 20% са цесекари и си искат акциите. Синдика обявява търг на останалите 80%. Купава го някой като Божков или Ганчев. Синдика разпределя парите към тези 80% от кредиторите, които не са си искали дяла процентно. ЦСКА си остава същият и с 0 дълг. Ако УЕФА има някакви претенции, да си иска акциите навреме или обявява като кредитор. След това си е за тяхна сметка.

Така е ама тука сме в БГ и законите не важат, нали? Никога не са важали. Само когато е на най-ниско ниво се е прилагал законът. Преди 26 гос ЦК на БКП решаваше, сега премиерът със сигурност ще наклони везните, така че зависи демек от мафията. Ние сме мафиотска държава, нали?!

Само, че живеем в БГ и няма да стана баш така. Тука Това дружество ще се остави да фалира и ще започне едно припознаване, едно чудо.

Божков голям зор има да вземе ЦСКА.Странно,много ясно си спомням как до преди 2 години питан за ЦСКА отмина едва ли не с пренебрежение и вид ,,не ме занимавайте с глупости.Kаза само -нямам интерес към футболни клубове,не гледам футбол.Откъде изникна този внезапен интерес и то доста настойчив?

И аз му се чудя на Божков.Той е интелигентен,образован и умен човек.ЦСКА не е за него,там властва селския манталитет и селската порнография.Сигурно иска да вземе базите човека,ама що не,като иначе ще отидат в Микре?

Пералната на пълни обороти! Всичко друго е прах в очите на будалите!

но ако измамникът от европейски мащаб Лупи надуши, че нещата се оправят ще намери начин пак да се вмъкне. И пак ще стане същото.Лупи управител - Кремиковци го няма, а Лупи невинен. Лупи управител - ЦСКА го няма, а Лупи невинен. Ну лук ял, ние лук мирисал. А имението му в Студена за милиони - законно и накой на го пита как стана тая работа.

Така значи,с парите от ограбените българи по казина и рулетки този вампир ще спасява кого?Стойчо Младенов,пфу!!

От трън - та на глог!

Крайно време беше и ти да подадеш ръка на някого.

Е, кой ги кара пък тези от цирк ''ЦСКА'' да повдигат спортно-технически въпроси?Вродената им простотия ще да е...Унижаваните с всички резултати от един до седем, невиделите 4 години победа над Левски, бити до такава степен, че си измислиха оправдание ''ама те, тези мачове не са ни важни''..Та баш тези малоумници, седнали да се хвалят с поредни победи...

ЦСКА ще се възроди от пепелта и тежко му горко на ФК Левски! Ще ги затрием заедно с Пеевски Тонев и смешника Гонзо !! В момента се извършва най голямото престъпление в БГ футбол!?! Затриват един колос и искат да направят некадърниците от Герена шампиони!!!! Пълен стам!!!!

Как ще стане това бе Тоти,вие изобщо няма да се измъкнете от калта.Край,това беше целта.Никога не сте били български отбор,а съветски комунистически клонинг,създаден от политбюро на БКП,които също като теб се канеха на Левски,ама сега го духате а НИЕ сме на върха.Ние сме новия шампион на България.Ние сме надеждата на София и България.Ние сме бъдещето на българския футбол,добре го запомнете и си го повтаряйте постоянно.

Тия дето го затриха са Лупи и Титаните. Така, че търсете вината в тях, а не там където тя не е.

Я...ГОВЕДАТА СТЕ НАЛАЗИЛИ ПАК ! КАТО ЧУЕТЕ ЧЕ НЕЩО ХУБАВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ С ЦСКА И СЕ ИЗПОНАСИРАТЕ,ПОЧВАТЕ ЗЛОБНО ДА МУЧИТЕ.....ТЕ ТАКА ! :))

Хубавото за свинете е до абзаца, в който се казва че ЦЕЦКА трябва да почака 5 години докато си дойде на мястото! А до тогава я камилата, я камилара, както се казва в една поговорка.

Я Коледа, я Нова година...

Говеда, идва денят, в който искате-не искате, ще се изправите срещу гордите армейци. От сега треперите, защото знаете, че пак ще се осерете и ще загубите поредния 9-ти мач. А за това, че ЦСКА е витрината на българския футбол и с най-много привърженици, това е факт, известен и на децата.

Въх , убима ...

"Най-титулувания"," най-много привържениции".. е хайде де къде са тези милиони привърженици ??? Да извади всеки един от тях 10 лв и ще си оправят борчовете. Само че не са милиони и това си личи.. ужасно си личи.

Разликата е там, че нашите фенове могат да извадят много повече от 10 лв от джоба. За разлика от сините скъсаняци от люлин и подуяне

А защо изобщо феновете трябва да вадят пари? Да не би те да са окрали клуба? А Ганчев сега - "Ще ви оправя, ама дайте пари"

Ганчев направо е Топър..Все сме виждали нагли, селски тарикати, но чак такъв...Предлагам да бъде сложен за емблема на ЦСКА..Олицетворение на чорбарските ценности...А може и двамцата с ГАтанасов

... отново е единственото вярно в съобщеното... със сигурност не е ръка...

Я някой да публикува баланса на армейците срещу Леевски по времето на Божков. Нови полягания нещем!!!

Само Гриша Ганчев!

Само "Свинтекс"!

Не мога да разбера как може феновете на ЦСКА да вярват на Г.Ганчев. Този човек от всякъде "лъха" на изпечен мошенник и целта му е само и единствено лична изгода! Какво направи до сега - нищо, само обещания! Прах в очите!