Фюри: Уайлдър ще чака, наред е пак Кличко

Новият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри отрече възможността да се боксира с носителя на титлата на Световния боксов съвет Донтей Уайлдър.

Обратно в новината

Коментари - Фюри: Уайлдър ще чака, наред е пак Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Десетки писаници,а никой не казва нещо за разликата във възрастта.

Тия двамата: Фюри и Кличко само да имат късмет да дойдат в наше село у кръчмата, га сме на по три ракии, па да ги видим колко са биячи ;)

Наистина Фюри заслужава огромно уважение. С отношението си към Кличко, показва истинска класа. Пулев има истински дух на боец, но трябва да се поучи от Фюри. Да има дух на воин и да отдаде дължимото уважение към противника. А не да копира клоунадата на американската простотия.

Ами ще пее,да плаче ли,още един мач и ще направи такава пачка,че и жена му не може да я похарчи

да оставим бокса настрана ама видяхте ли колко е голяма разликата между англииския ром фюри и българския ром пулев ами фюри може и дасе прави на клоун ама след мача показа страхотно уважение към кличко все пак украинеца е бил 9г шампион и фюри го призна и каза човека че всичко изречено преди мача е било игра на думи но след мача се държа като пич и поздрави противника си и му отдаде заслуженото а не като нашия прост гьон хем не става за боксьор хем и уважение няма към по добрите затова и колкото да продължава напред пулев ще си остане едно голямо НИЩО в спорта

Ами така е, като Кличко призна превъзходството му, държа се достойно след загубата, не обвиняваше никога за загубата. На такива се дава възможност за реванш.

Шамчо, добре е , че не познаха за ледовете, които ни чакат. Има ледени бури в Германия, Белгия, в Англия наводнения. Тук ще е поне седмица топло както днес. След това ще видим. Господари на ефира се кодошеха с БНТ. Вечерта пускат прогнозата за времето, но вместо мадамата, която да си издекламира урока пускат музика. Така 5 минути. Коментара на водещия вместо прогнозата, поне чухме приятна музика. Това в нормална ТВ ще ги изгонят с шутове. Въпреки доброто време се сетих може да вземеш масления радиатор. Стои в килера от 20 години. Бачка. Поне топли по-добре от печка. Днес видях, че на балкона са старите, макар и различни 2 гуми за колата. Ти изкара с тях поне 1 година. Може и тях да дадеш на чичко Добчо. Все биха му свършили работа.

Леле Баце, ти се изсипа тук. Като касетка на Шкумбата от началото на 90-те, много се смях!

Да се пее песен след мач срещу Кличко... Тоя е извънземен пич Евала

Мани, и то пя доста добре за боксьор...

ФЮРЕР,АМИ НА ПУЛЕВ,КОГА ЩЕ МУ ДОЙДЕ РЕДА?

Аз, бате, честно да ти кажа, гавра с труп не си правя.Сеш се, налЕ.

Гледайте видеото в тубата.Ще научите колко вида ляво кроше има.Ляво кроше и още по-ляво круше.Баси и коментатора.

тия сега ще си менкат титлата през мач. Браво щом има балъци да им дават кинти!

Добре, че има балъци като тебе да коментират неща, които не разбират! Ама нали българина от всичко разбира...

може да се дуе само на кобрата ама и тва не баш сигурно.

Уайлдър БЕ? Кво само се бута и той между големите. Има един трамвай боксери дето ще го размажат като кайма на принцеса. Крайно време е да се промени системата в профи бокса.

Честно казано бях изненадан от Фюри. Кличко бая бой отнесе, след 5 рунд не беше в час. Така се получи щото последните му мачове все бяха срещу средняци, включително и нашия. Продължаваме напред.

Не - връщаме се назад - бием Пулев и пак напред :)

Уайлдър е бивш спаринг на Кличко и е един черен дингил.В лицето на Фюри тежкия професионален бокс намери достоен опонент на клана кличко.Здрав,корав и смел боксьор е Фюри и ми се ще да видя скоро"бит негър", но правилата са си правила.Кличко има право на още един лобут, не за друго, а за това, че в последните години правеше един и същи номер на противниците-а именно да ги изкарва от върхова форма симулирайки контузии преди мачовете за титлата.Така, че аз съм за Фюри.

Тези двамата могат да си се връткат през година - яко пари ще падат

I'M OFFICIALLY THE BEST HEAVYWEIGHT CHAMPION OF THE WORLD! All the haters will have to acknowledge it or look foolish trying to deny it. #BombZquad Еййй, още се смея как този епилептик би Пичко, с което показа, колко "силен" и "непобедим" е г-н Пичко. Сега е много важно новият "шампион" Фюри старателно да избягва Дионтей Уайлдър, защото тогава вече наистина ще се сблъска с реалността.

Аз пък продължавам да обичам Кличко, цър църррррр :)))))

Аман от специалисти като теб. Гледал 2 клипа в ю-тюб, прочел половин статия и станал боксов капацитет. Този епилептик, както ти го наричаш, има движение по ринга на боксьор от средна-тежка категория. Само ще ти кажа, че в един мач между него и баскетболиста всички БОКСОВИ предимства са на страната на Фюри. Единственото, с което до сега Уайлдър печели - огромният си рейндж - в мач с Фюри не би му донесъл каквото и да било, те са изравнени. Като цяло - ти не разбираш от бокс, всеки, който след този мач подценява Фюри просто не разбира от бокс.

Фюри е комично ходещо дърво и още не се е научил да удря, но така победата му над г-н Пичко е още по-сладка и по-унизителна за световния шампион по химия- Кличко. За Уайлдър едниствено не мога да предвидя в кой рунд ще нокаутира Фюри, нооо има един начин да разберем.

Така се побеждава Кличко, с висене по кръчми не става

И аз продължавам напред!

Фюри е пич!

Ако наистина го е казал така (а той не изглежда като някой, на който му пишат изявленията), този юнак ми става все по-симпатичен.

Фюри, вдигни си гащите, че пак ти се свличат.

Добре че му се свличаха в 12 рунд, че Кличко щеше да е най-малко в нокдаун.

Те щото на Кличко като бяха стегнати ...