Тайсън Фюри обмисля отказване от бокса

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри е загубил мотивация и обмисля да се откаже от бокса, съобщи самият той пред Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Тайсън Фюри обмисля отказване от бокса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно вече се е наакал при мисълта какво го чака от Кличко. Цигански номерца :)

Циганина си е циганин, независимо къде е роден !

браво бе умник... първо да те напердашат после спирай.. насърчаваш противниците...

да го подценяват...всички профи спортове са казино

Отдавна няма бокс.Има боксова МАФИЯ.

Айде, бе, на 27 му омръзнало, точно като дойдоха големите пари и слава. Нали нова ера започваше. Единственият шанс на Кличко да си върне всичките титли е реваншът и ще се подготви като за последно (буквално). Рискът Уайлдър да го победи също е сериозен. А и за толкова пари, колкото се говори за мача на яхтата, беше изразен интерес и от Ленъкс Люис... все боксъори, от които може да загуби и повече никога да не се върне на върха. А може и просто да се прави на интересен, почти всички в бокса го правят.

Какво очакваш - разумен ход. Неговата песен вече е изпята (... I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever ...)

Ама ич не им пука на федерациите за договора между Кличко и Фюри. Всяка независимо ще си организира мач между претендентите по реда на номерата и ако има съгласие. Кличко няма как да се бие срещу няколко тежки противника в рамките на няколко месеца, което го връща в първи клас, а времето му е най-големият противник.

Така че ша плаща, ша съ моли... и други работи, като се налага, че на батко политическите кампании са скъпи.

по скоро - не. щот кличко ги е ЗАГУБИЛ! Може да се овакантът и да чакат претенденти. ама тва: след сагата "ОТКАЗВАНЕТО", режисьорчетата щи кажат кое-как

Накратко - става мнооого сложно за Кличко, така че ще се наложи да плаща на Фюри всичко с което разполага, за да не се отказва.

много яко! ЕБА СИ ГЕННОТО БОКСОВО ИНЖЕНЕРСТВО. "СЛУЧАЙНА ЗАГУБА"...... после глезене от страна на победителъ, отказване, сагаи, книги, шум у медиите, кличко нъмбър уан форевър. ПОВРЪЩА МИ СЕ ВИ КАЗВАМ.

... сигански номера...